Bu tür karmaşık ve duygusal bir durumu düşündüğünde, bence en önemli şey kendi duygusal ve fiziksel sağlığını ön planda tutmak. Anlattığın senaryo, geçmişin ve şu anın arasında sıkışmış bir duygusal ve psikolojik mücadeleyi gösteriyor. Hem geçmişteki zorluklar hem de şimdiki durum, seni bir noktada çıkmaza sokmuş olabilir.
Eğer bu adam seni gerçekten rahatlatıyor, güven veriyorsa ve seni ahlaki olarak baskı altına almıyorsa, o zaman onunla olan ilişkiyi incelemek mantıklı olabilir. Ancak, cinsellikte yaşadığın bu sorunlar çok önemli bir etken çünkü bu, ilişkinin uzun vadeli sağlığı üzerinde etkili olabilir. Boşalmama durumu, senin kişisel bir sınırın ve bu konuda hissettiklerin çok değerli. Kendini rahat hissetmediğin bir durumdaysan, bu kesinlikle ilişkiyi sürdürmeyi zorlaştırabilir.
Bu tarz bir ilişkide iki önemli şey var: açıklık ve karşılıklı anlayış. Eğer cinsellik konusunda sorun yaşıyorsan, bunu açıkça konuşmak ve çözüm aramak çok önemli. Partnerin seni anlıyor ve destekliyorsa, o zaman birlikte bir yol bulmak mümkün olabilir. Ancak, eğer bu sorun seni gerçekten çok rahatsız ediyorsa ve çözüm bulmak mümkün görünmüyorsa, ilişkideki diğer faktörleri de göz önünde bulundurman gerekebilir. İşin ticaret tarafı da ciddi bir etken çünkü belirsizlik ve stres, zaten karmaşık olan duygusal durumu daha da zorlaştırabilir.01 Yorumla
Soran1 yılÇok sağlam bi açıklama hiç böyle faydalı ve ciddiye alınmış bir cevap almamıştım
En İyi Cevaplar
Normalde görmezdim galiba bu soruyu ama yanlış şekilde şikayet edilmiş kontrol ederken gördüm 😀
Yine cevap da vermezdim ama "sırtınızda karaca bıçak setini tamamladınız" ifadesi düzgün bir cevabı hak ediyor çok güldüm 😂
Eksik olan duruma odaklan. O neden eksik ve onun eksikliği başka bir şekilde kapanabilir mi ya da sen binde bir desen de acaba çözümü var mı?
İş konusuna gelince senin tercihin de aslında onun işi gibi 😀 Risk yönetimi. Orada tercih senin zaten farkındasın durumun.
011 Yorumla
Soran1 yılHahahah bende teşekkür ederim bu yorum için o halde :) eksik olan durum düzelmez o böyle. Bilmiyorum bakcaz
Soran1 yılSert ama değil. Bende ilk defa karşılaşıyorum böyle bseyle. Çok büyük ayrıca. Yani buna bsey yapamaz. Bende sadece üstte boşalabiliyorum. Üste çıkınca onu hissedemiyorum o kadar büyük olmasına rağmen. Ritim tutturamadığım içinde gelemiyorum. Ama diper tüm pozisyonlarda hissettirme problemi yok ama işte ben sadece üstte boşalıyorum. Öyle bi nane cacık yani
- 1 yıl
İşte burada aslında bilmeden şöyle uzun, böyle geniş vs. diyenlere anlatamadığımız konu bu.
Böyle farkındalık sahibi olman güzel 😇
Normalde nasıl kişilik karakakter, iş, eğitim, statü, aile vs. konularında uyum diyorsak aslında cinsellikte de bu olmalı.
Burada bir uyumsuzluk var belli ki.
Sert ama değil kısmını tam anlamadım yani sertleşme problemi gibi bir şey mi demek istedin?
Onun dışında diğer pozisyonlarda da kontrolün sende olmasına veya bir noktadan sonra sana geçmesine ve klitoral uyarıma dikkat edebilirsiniz.
Ayrıca destekleyici ürünler de var biliyorsundur, onları da dahil edebilirsiniz.
Ayrıca detayda daha çok analitik bir düşünce var. Sanki bana duygu da biraz eksik gibi geldi, oraya da bakabilirsin. + olarak etkisi olur.
Soran1 yılSert ama ucu yumuşak yani tahta gibi demir gibi değil işte ama sert anlatamıyorum çünkü ilk kez böyle bi mevzu görüyorum.
- 1 yıl
Tamam tamam ben tahmin ediyorum 😇
Haddinden fazla uzun penislerde bu bahsettiğin durum oluyor.
Mesela atıyorum 32 cm olan bir penis hortum gibi bir şey olur, o kan dolaşımı onu yeterince ne erekte edebilir ne de sertelştirebilir.
Hatta bu gibi durumlar cinsel işlev bozukluğu sayılıyor yani bir kusur. Tabi bu partnerinin durumu kadar değil ama mevzu aynı mevzu.
Karar vermen gereken konuyu bence şuraya indirgeyebiliriz.
Harici desteklerle orgazm yaşabilme durumunun olup olamayacağı.
Ona karşı duygularının seviyesi.
Bu ikisine okey verirsen olabilir bu ilişki gibi duruyor.
Burada verilecek pembeli cevaplar fikir verebilir ama unutma son karar senin çünkü bu senin hayatın 😇
Hatta orada başkası olsa kıyameti koparırdım gibi bir ifade var, yani senin için belki ki haz almak ve tatmin olmak da önemli.
Soran1 yılYa kalbimi ve zihnimi tatmin ettiği için boşalmıyor olmak beni çok zorlamıyor birde dokunması istediği kadar posta yapabilmesi her pozisyonu zorlaması falan zaten normal şartlarda makine bu adam. Şansıma ama ucu sert olsa mükemmel olacaktı iki dakikasını alırdı boşaltmak ama hissedemiyoeum tepesine çıkınca. Ucu yumuşak olduğu için girmedede sorun yaşıyor
- 1 yıl
Etiketin sponsorunun ürünlerini incelerken dolgulu kondomlar falan vardı. Bence birlikte bir inceleyin, bu duruma faydası olabilir belki.
Yani uç kısmındaki o durumu değiştirebilir.
Yani madem konu sadece bu ve çözülse sorun yok. O zaman mutlaka bir yolu vardır. Bu durum sadece onda olamaz 😀
Soran1 yılUmarım teşekkür ederim bakalım
Soran1 yılEvet bana yaralarını sarmaya geldim de dedi kendisi öyle de yapıyor şimdilik bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yıl"Sırtında Karaca bıçak setini tamamlamak" 🤣🤣🤣 Mükemmel betimleme, hatta efsane... Adamı kaçırmak mantıksız. Onunla boşalmayı öğrenirsin, iyi yapıyorsa. Yapamıyorsa başka tabii...
04 Yorumla
Soran1 yılBencede kıymet bileyim her şey bu değil
- 1 yıl
Her şey cinsel tatmin değil demek istemedim. Yapamıyorsa, kaldıramıyorsa, erken boşalıyorsa olmaz.
- 1 yıl
Onunla sevişmekten zevk alıyorsan finali titreşimli oyuncakla da yapabilirsin. Erkeğe de izletirsin. Madem adamın performansında sorun yok, ilişkide kal.
Soran1 yılOyuncak işe yaramaz ben öyle boşalmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üste olup bosaliyorsan kolay bir süre yapar sonra üste alır bosalana kadar sen aktif olursun bosalincada dagy pozisyonunda partner yapar o işten zevk alırsın
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi? Alkış sana nasıl aklıma geeya inanamıyorum. Ordinaryusmusun yaaa
1 yılBoşalamama sorunu kadınlar da genelde olabiliyo bu rahatlaman yeterli olacaktır ama bunu en iyi sen bilirsin bişeyler osrmam lazım sana ki
Öyle daha rahat cevap verebilirdim🫣gizlisin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşaltma odaklı olsun seni ön sevişme hassas noktalar ve uzun bir oral sonrası ilişkiye girin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence kaçırma. Boşalmak da öğrenilen bir şey.
00 Yorumla
1 yılBosalmama sebebin seninle mi ilgili onunla mi ilgili?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKnk boşalmıyorsan sorun sende değil o yapamıyordur zaten
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen anladım ama görüldü atıyon
Soran1 yılToplu cevap verdim
Soran1 yılBurdan sor
Cevap sahibi1 yılYa olmaz işte anla beni
Soran1 yılSen bilin
Cevap sahibi1 yılKalbin başkasında dimi
Soran1 yılNerden çıktı şimdi bu soru
Cevap sahibi1 yılİçime doğdu dök incileri
Soran1 yılToksik ilişkim bitti. Bu sağlıklı ilişkim
Soran1 yılSeviyor değilim başkasını sadece zor zamanlar geçirdim
Cevap sahibi1 yılSağlıklı olduğunu biliyorum ama kadınlar toksine aşık olur
Cevap sahibi1 yılŞeytan tüyü var ya onu çeker canın
Soran1 yılYok yani bu adam her anlamda ondan daha iyi. Sadece onu çok sevmiştim yani gerçek bir sevgi. Ama değer bilinmedi ağzımın payını aldım ahlarla yoşa devam ettim. Onu canımın çekmesi dırumu yok sevgilime bağlıyım ve onu arzuluyorum. Bu farklı bi durum
Cevap sahibi1 yılÇok zor oluyor mesajı aşağıya almam gerekiyor sürekli bakmak için. Bu arada yaşadığını bende yaşadım ordan biliyorum insan üzüldüğüne çabaladığına istemesede bilinçaltında o kalıyor. Bide diğer sorun karşındaki seni boşaltamıyordur sen daha fantezili kendinden geçmek rahatlamak istiyorsundur o yüzeysel yapıyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar boşalmaz orgasm olur önce bunu anlamalıyız
01 Yorumla
Soran1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)1 yılO adam boşalmasa sen napcan
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBidakika senmi bosalmiyorsun
Cevap sahibi1 yılSen bosalmayinca yarım kalmiyormusun rahatlamiyorsun besbelli
Şu an evli misiniz hala?
06 Yorumla
Soran1 yılEvli değiliz
Soran1 yılHayır çözülecek bsey yok ki öyle devam edecem ya da bitircem
Soran1 yılBen sevmem öyle şeyleri bana zevk vermiyor burdan sorabilirsin benim mesaj kutum kapalı msjlaşmam
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılYokkkk asla
02 Yorumla
Soran1 yılKadın açısından bak erkek boşalmazsa zaten olmaz
- 1 yıl
İki türlü de olmaz cinsellik ilişkiyi bağlayan şeydir evet bi süre devam eder ilişkiniz ama bı yerde patlak verir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜzdün
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok tutkulusun
1 yılBosalmak mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem