İlk kez yapacak birinin özellikle canı acır mı dayanabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kayganlığa ve sertliğe dikkat edilmezse can acır. Eğer cinsel bölgelerde yeterince kayganlık hissi varsa ve en başta girerken yavaş yavaş girilirse fazla bir acı hissedilmez. Sonrasında zaten alışma olduğu için acı hissi yerini zevke bırakır. Yeter ki hijyene ve kayganlığa dikkat edilsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Acıtır ama en aza indirmek için seni buna en iyi şekilde hazırlamalı ön sevişme ile daha sonra 1-2 parmak ve sonrasında kayganlaştırıcı ya da krem ile yavaş yavaş girmeli buna rağmen acır ama biraz sabr etmen lazım ilk girişte o acı geçti mi sonrası misss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal kasları vajina aksine dışarı çalıştığı için içeri bir şey girdiğinde acıması normal değil mi?
10 Yorumla
Erkeğe hava hoş ona giren çıkan yok burdaki acimaz diyenlere bakma yaptiktan sonra da tuvaletimi tutamiyorum diye soru açma
61 Yorumla- 1 yıl
Sen yaptın herhalde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oradan yapmanın formalitesi çok once kalın bağırsak boşaltılır. Sonra içi 4-5 kere şu alıp içi yıkanır sonra kayganlastirici krenle orası gevşetici önce tek parmak sonra 2 parmak ile kaslar gevsetilip yavaş yavaş girilmesi partner dur deyince durulur bu durumda bile bir hafta acı hissedersin. Bazı durumda partner durmasa orada çatlaklar kas ve sinir hasarı olur böyle durumda zarar gören kaslar sinirler tekrar eski görevini yapamaz ömür boyu çekeceğin sakatlanmaya sebep olabilir. Bu gaz tutamam iyice gevşeme gibi durum kalıcı olarak yaşatabilir o bakımdan oradan yapmak sakınca yaratabilir. 15-20 dakikalık zevk için riske girilirmi tercih sizin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru yaparsan acımaz merak etme
Öncelikle tuvaletini yap ve lavman ya da duşta hortum kullanarak içini temizle. Su berrak olana kadar devam et. Ardından bebek yağı ile masaj yaparak bölgeyi yumuşat. İçeriye de sürerek parmakla hafif gir çık yaparsın. Mümkünse anal plug tak birkaç saat öncesinden. Ardından kurulayıp bekle.
Daha sonra eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra, oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın anal bölgeye.
Bol bol bebek yağı sürerekte parmakla devam etsin. En son sen kucağa geç ve penisi sürterek öpüşmeye devam et.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp farklı bir pozisyonda girmeyi deneyebilir.
Tabi en güzeli kontrolün sende olması10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılacır kuru kuruya yapmaması gerek anal temizlik için lavmanlamak lazım anal seks esnasında penis artı anal bölge kayganlaştırıcı veya onun gibi etki edecek yağlı kaygan malzemeler kullanılmalı vazelin gibi tabiki başlangıçta kendini kasarsan acısı da olur zaten girişte kolay olmayacaktır iyi bir pozisyon iki tarafında istekli bu sekse razı şekilde yaklaşması da lazım örneğin sen sırf o istiyor diye kabul edersen senin için hem acılı hem kötü bir tecrübe haline gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk acıtır tabi ama maksimum 5-10 dakika sabredersen çok tatlı bir zevki var biz eşimle 3-4 senedir yapıyoruz öyle abartıldığı gibi bir acı veya zararı yok merak etme
97 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKonuyla alakası ne kardeşim saçmalamışsın
Cevap sahibi1 yılNapcam ucundan tutup ben mi sokucam tövbe tövbe ya araştırın öğrenin yapın
Cevap sahibi1 yıl@_Butlerr_ bana ne kardeşim Allah Allah ne fikri alacaksın anal seks nasıl yapılır yaz izle oku öğren
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılAcır çok acır ama işini bilen birine denk gelirsen biraz daha sanşli olabilirsin hafif acılarla atlatabilirsin
14 Yorumla- 1 yıl
Ak deliği dururken bk deliğinee niye sokturursunki
Soran1 yılNapiim bakireyim korkuyorum hamile kalırım veya beni bırakır diye
- 1 yıl
Dikkatli olman gerekir kayganlaştirıcı bebe yağı vazalin falan kullanmanızi öneririm
- 1 yıl
O kadarmı arzuluyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılBebe yağı kullan veya kayganlastirici olan birsry rahat yaparsin
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk defa olacaksa yapanın tecrübesi, alet boyutu, senin darligin heyecanın hepsi ayrı ayrı etken. İlla yapacaksan temizlik yap. Anestol krem ve kayganlastirici krem al. Anestol kremi yarım saat önce kullan. Ön sevismeyi uzun tutun. ilişkiden hemen önce hem kendine hem ona bolca kullan...
Sonrası uygun pozisyona ve patnerinin deneyimine kalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıza göre değişir, eski kız arkadaşlarımdan biri anal ilişkiyi çok seviyordu ne kadar sert olsam da canı yanmıyordu zevk alıyordu, bazı kızlar gerçekten de çok zevk alıyor, bazılarına da işkence..
10 YorumlaErkeğe bagli aslinda tecrubesiz kendini dusunen bencilse ölüm gibi gecer yapmasini bikiyorsa zevkten ucarsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eşim evlenmeden önce anal ilişki yaşamış birisi... İlk tecrübesinde gayet iyi yağlanmış ve kibar davranılmış.. çok acı hissetmedim demişti...
00 YorumlaMerhaba, anal sfinkter dışa doğrudur, yani ilk birkaç ilişkide ne yaparsankz yapın mutlaka acı hissedersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yapan kişinin bılgılı olması gerek ve senın buna hazır olmamgerrk yoksa sende kötü bır iz bırakırsın zevk alıcam dıye hüsranla karsilasma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılyani eğer partnerin tecrübeli ve sana kıyamayan birisi ise acıtmayabilir ama ne kadar desekte muhakkak canın biraz yanacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKsmana seninle bunu yasyacak prtnerin acele etmesi zorlmasiyla alakali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok hem de çok acır doğru pozisyon ve bol yağlı bir krem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek eğer tecrübeli ise o kadar bişey hissetmezsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Doğru yolu varken niye pok yolunu tercih ediyorsunuz ki
02 Yorumla
Soran1 yılÇünkü ben bakireyim ve bekarım
- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılKaykanlaştrici ve kondom kulan sert hareket yapman alişana kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyice krem kullanın ve sevgilin hızlı davranmasın sende dayan, başı geçince biraz rahatlar
00 YorumlaSağlık açısından bakılırsa sağlıklı değil dini açıdan bakılırsa haram ama illaki yapmak istiyorsanız öncelikle erkek arkadaşınızın tecrübeli olması gerekiyor aceleci davranmamalısınız yoksa illaki canınız acıyacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaram biliyosun dimi.. birde şeyini sari çamura sokacak erkege iyy iğrenç yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcısız zevk olmaz ama
65 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle olmaz
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 yani
- 1 yıl
Acı ve zevk vazgeçilmez ikili
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 evet aynen
- 1 yıl
Süpersin
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlığınız için yapmamalısınız
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAcısın yeterki erkeğim doysun
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılYırtılma riski var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence yapma ilerde pişman olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılNasıl yapacağınıza göre değişir
40 Yorumla Anal fissur olursun
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyapmaya bağlı, acıtabilir de.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZorlanırsınn
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızım elbette canın acır hem de fena
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAcısını bilemem ama çok can yaktığı girerken belli oluyordu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler yaptinmi
1 yılDenemeden bilmezsin herkeste farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevet kullanmasın seni
00 Yorumla
1 yıltecrübeliyse acıtmaz. ama hanzo ise acıtır.
00 YorumlaAcısa da öldürmez cehenneme döndürmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılİşi bilen yaparsa zevk alırsın
00 Yorumla Evet acıtıyor
60 Yorumla
1 yılOrjinal zeytinyağı ile deneyin çikom <3
00 Yorumla
1 yılTecrübeli biri ile yaparsan daha az acır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet çok acıyor ben aglamistim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç yapma derim zararlı
00 Yorumla
1 yılGerek var mı
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZorlanirsin yapma
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılevet tavsiye etmem
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılevet acıtır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Acıtır
00 Yorumla
1 yılEvet. m
00 Yorumla
1 yılSenin acımaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAcır biraz evet
00 Yorumla
1 yılParmağını sok bi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAcıtır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkıyamam :)
00 Yorumla
1 yılDayanirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAlirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sana bağlı
00 YorumlaIlkte evet acıtıyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe zaman yapilacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıltabi acirrrr
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım