Seks yaparken şiddet uygulamak, vurmak, sert davranışlar da bulunmak aşşağılayıcı, onur kırıcı bir eylem midir?

Seks yaparken şiddet uygulamak, vurmak, sert davranışlar da bulunmak aşşağılayıcı, onur kırıcı bir eylem midir?

Bu konu partnere göre değişir, partnerin hoşuna gidiyorsa kötü bir hareket değildir, aşağılamak gibi değildir, kimisi sert sever ama bu karşılıklı olunca güzel, ama bunun da bir dozu var aşırıya kaçmak pişmanlıkla sonuçlanan bir ilişki yaratabilir.
Bence de değildir. Sonuçta herkesin tutkusu, arzuları farklıdır. Bazı insanlar daha yumuşak ve romantik bir yaklaşımı severken, bazıları daha sert ve yoğun hissettiren anlardan hoşlanır. Önemli olan, iki tarafın da bundan keyif alması ve rızaya dayalı olması. Eğer partnerin de aynı şekilde hissediyorsa, bu aşağılayıcı değil, tamamen uyumlu bir tutkudur. Ama sınırlar önemli, karşı tarafın rahatsız olup olmadığını anlamak lazım. Yoksa işin tadı kaçar.
Merhaba,
Ben sevmiyorum, incitmekten korkarım! 😅
Aşağılayıcı mı onu yapanlar düşünsün! 😅
Karşılıklı zevk alınıyorsa veya alınmıyor ise ona göre cevap değişir
Cevap
31Cevap
Bence değil. Aksine kadın daha itaatkâr olduğunu hissettiriyor ve bir erkek olarak bu çok hoşuma gidiyor
Değildir sekte her şey mübahtır amaç zevk almaktır fanteziler de öyle gerçeği yansıtmaz zevk almak için konuşulur yapılır
Hayır bunlar sadəcə seks zamanı olmuyorsa sorun yok. Her iki partner de bunu seviyorsa olabilir neden olmasın. Öncədən anlaşmalı olsa daha iyi olur
Hayır, abartıya kaçmadan sertlik iki tarafa da keyif verir.
Hayır bunu yapıyorsan zaten karşındakinin ve isteği doğrultusunda yapıyorsun.
İki parnerdede belli bir ilişki türü olur kimi romantik kimi orta sert kimi sert ilişki sever
Neden aşağılanmak olsun ki aksine bence o isteğin ve arzunun sadece dışavurumudur
Erkek sadece seks esnasında değil hayatın her anında hırcon ve sert olmalı
Ne aşağipamasi be misket mi oynuyoruz
Davul calar gibi devam
Tek erkekle hırçınlık olmaz ama iki ya da üç erkeğin arasındaysan hırçınlık iyidir
Deneyim konuştu
Cinsellik de insanın enerjisine, motivasyonuna, ortama göre değişir. Bazen soft istersin. Bazen hard istersin. Karşılıklı uyuma bağlı
Bunu partnerinin zevk vermek mi gerçekten sert seks yapmak için mi
Yoksa acı verip hislerini farklı yaşatmak mı olduğunu hem konuşup hem anlamak gerek
hayır. sadece yatakta her yol mübah. ama haricinde sevgi saygı olması gerektiği gibi
Sanmıyorum. Herkes doğasına göre davranıp bundan zevk alıyor
Yerini ve tadını bilmek gerek
sertligin dozunu ayarlandıgı sürece sorun olmaz
Ben köle kadını severim
Aksine sevdiğimiz şeylerdir.
Sexsin gidişatı diyelim
asla degildir. ama yerine gore kivaminda olmalidir
Değil, iki taraf da bundan hoşlanıyorsa tabii
Sanmıyorum öyle olduğunu
Dostun gibi seveceksin, düşmanın gibi s.. ceksin
Zevk duyarim ki
Bu durum çok fena ki
Memati benim sorumda kızların yorumuna cevap verme!
Tamam engelliyorum seni bb
Bb.
Bazı durumlarda kadının çok istediği bir durumdur
İnsan gibi olması gerek
Kıvamı önemli tabiki zevkli ama
Hayır
her kadin sekste sertlik sever
Tabiki de hayır , tadı tuzu onlar
Evet ama pozisyona göre değişir
yod değil
fantezi fantazidir.
asla değil ;)