kızlar bu gün sevgilimle ilişki yaşadık. ben istemiyordum ama oldu. canım çok yandı baya acıtdı. böyle ağrı olacağını düşünmüyordum. şimdi neler yapmalıyım. ? eve gelib yıkandım. doktora görünmek önemlimi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bu hayatta kimse kimseyi zorliyamaz! o istedi diye altina yatmak olmaz! okadar mi kolay namusunu satmak baskasina?
tabi istemedigin icin acitmasi gayet normal, cunku islanma vs yok.. yazik etmissin kendine uzak dur o adamdan
Ulan sen aptal mısın? Ben istemiyordum ama oldu da ne demek!!! Ezik eğitimsiz yazık beynine daha bir p*çe söz geçiremiyorsun.
Tutamadı mı kendini zorla mı yaptı yoks yanlışlıkla içine mi kaçtı
yapacam söylüyordu . ben düşünməzdim bu kadar sert olacağını
İlk ilişki mi bu? Öyle ya da Değilse seni ilişki öncesi hazırladı mı?
dikkat et kullanmasın seni benim gibi çddi evlilk düşünen birini bul evlen
Erkeklerin kukusu var bizden iyi biliyorlar ya haahah geçmiş olsun halime olmadıpjnı sürece bişey olmaz
ama canım çok yandı. biraz önce baxtım iç camaşırda kan izleri var. içim sızlıyor
Hııı erkek arkadaşına söyle bi ne dicek bide yakın kız ardaşın falan varsa konuş araştır ama geçer bence herkesin anatomisi farklı
kimseye söyleyemiyorum. guvenmiyorum
Doğru dedin kimseye güven olmaz 18 yaşından büyüksen sağlık ocağına git kadınsa dr ilgilenir anlat durumu ardaşımda sorub olmuşdu dr gitmek istemedi sağlık ocağına sordu ama dr kadındı ve kadın doğumcuydu o yüzden
Kızlık gitti ise doktora neden gideceksin ki ağrı olması seni yeterince tatmin etmedi ıslaklık olmadı sende sende kendini kastın
Senin gibi saf kızları kandırıp kandırıp s*kiyolar yazık
Cidden beyinlerine sıçayım annesiz babası belli olmayan aklı bamyasıyla çalışan erkeklerinde sülalesine kanına s*çayım biri aptaldır biri kafa alt bamyayla çalışıyor bunlar ne yaşıyor cidden Allah akıl fikir versin inşallah.
Nefret ediyorum öyle insanlardan hiç edep ahlak terbiye yok
Bir kere her şeyi geçtim 5 dklık zevk uğruna karakterini hiçe sayıyor lar yazık.
Aynen öyle sonrasını hiç düşünmüyorlar ya da düşünebilecek kapasiteleri mi yok bende anlamıyorum
Neyse senin gibileri görmek de çok şükür var birkaç tane dedirtiyor 🤣
Ama biz azınlığız işte, toplumun çok küçük bir kesimini temsil ediyoruz yeterli değiliz maalesef
Yani içine boşalmadı ise sorun yok
ağrıdan hiss etmedim
O zaman ertesi günü hapı al ne olur nemopmaz
adı ne oluyor
Ertes
Sen kim uçun almışdın?
Çok aldım ben :)
kaç bakire pozdun?
3 tane
Gerek yok Bir hafta bekle ondan sonra gir ilişkiye
bir daha yaxın zamanlarda düşünmüyorum
Zevk almadnnmi
yooo
Eee neden yakın zamanda değil
çok acıtdı
Acıtmaz artık islan iyice
Sertmi yapti o kadar acıdı
Anladığım kadarıyla bir davarla berabersin
Doktorluk bi durum yok bir iki güne yanma gider
bir şey yapmana gerek yok olmuş olan
Kaybettiğin yere bi daha bak belki bulursun
öyle sert sokduki. doktor bile yeniden berpa edemez
İstemiyorsan neden yaptın ah ah
zorladı
Kızım aklın yok mu senin ne demek zorladı
Islanma olmadan çok sert mi yaptı?
Bende kaybettim
bu gün oldumu?
ılk yaknlasmanız mıydı?
Ne zamandır berabersiniz
icine bosaldimi onu sor bak
onu bilmiyorum
onu konus bak yoksa acele dogum kontrol hapi al
tamam
Terk edildin
nasıl yani?
Nasıl oldu videoya niye almadik
2 ay dokundurtma
Sert mjiydi
. bozulduysan bitmiştir ne yapıcan
Geçmıs olsun
Şimdi naneyi yedin
hmmm
Artık evleneceğin kişi azaldı herkes yatak için sizinle olacak herkese anlatacak arkadaşları size yurucek ifsalaeim diye tehdit edecek vsvsvs
Bunları kendinden ve k@hpe çevrenden mi biliyorsun? Alçak gay
Önce edep ben kadını uyarıyorum kötü erkeklere yanasmasin diye siz kendiniz gibi görmeyin kızı köyünüzde bu şekilde konuşun eğitim alın saygı öğrenin
Görüp şahit olmuşsun ki hatta belkide yazdıklarını birine yaşatmışsın ki kendin yaşamışsın gibi anlatmışsın tecrübeli tecrübeli. Haddini bil uyarıymış kızı korkutmak için çırpınmışsın uyarı diye yırtma masum gösterme kendini hadsiz geldiği yaşa bak hâlâ insan olamamış oksijen israfı.
Ben kimseye böyle iğrenç şeyler yapmam yaşam koçluğu yaparken çok insan anlattı ve polise yönlendirdim şimdi köyünüzde bu iğrenç dilinizi kullanın edepsiz insanlarla muhatap olamam önce insan olun dinimizde bile iftira atana neler olacağı yazar günaha girmeyin boşuna
Yaşam koçluğu 😂 o psikoloji s*kici olacaktı yanlış yazmışsın ahahah düzgün yap işini birader.
Eğitim sart
Nasıl oldun
zorladımı
tecavuz deyil. ama ben buna hazır deyildim. ama yapdı
Zevk almadnmı
yoo . çok ağrılı oldu
hımmm
Çok zorlanmışsin