1 yılİlk defa burada bir kadın kötününde kôtüsü pis olan bir ilişkiye girmeden önce haram konusunu hatırladığını gördüm. Bu demek oluyor ki inancın var. İnancin hevesinden önde olmasa o pis ilişkiye düşeceksin. Kimileri derki ya bidahami gelecez dünyaya yap gitsin bunu dedirten nefis ve şeytana dönüp diyeceksinki evet bi daha gelmeyeceğim bu dünyaya ben bu haramı yaparsam ikinci bi dünya yok bu haramı düzelteceğim. Bir büyük marketin olduğunu düşün market senin bende geldim sana iş istedim senin bana diyeceğin bu markette çalışmanın şartları var nedir o şartlar hirsizlik yaparsanız çalışanlarla yüz kızartıcı bir suç işlerseniz veya hakkınız olmayan bir mali kapıp götûrûrseniz bu marketten kovulursunuz ben bunlari bile bile hepsini yaparsam suç kimde. Yine ben kendimden gideyim Allahu Teala bana diyorki cennete girmek istiyorsan hırsızlık yapma doğrudan kaçma Emir ve yasaklarıma uy harama bulaşma bende aksine hepsini yapsam hangi yüzle sana derimki beni markette tekrar çalıştır hangi yüzle Allah'a derimki beni cennetine kavuştur. Değerli kardeşim dünya bir penceredir ve o pencereden nice insanlar bakıp gitti şu anda hiçbiri yok ve emin ol ki şu anda bir ölü insanla konuşma ilmi sana verilse bir dakika konuşsan sana diyeceği ilk söz keşke keşke Allah beni 1 dakikalığına dünyaya geri göndersede şu malımdan veremediğim cimrilik ettiğim zekatı hemen verip gelsem ben daha şu malımin zekatinin hesabını veremedim diğer guhanlarin hesabını nasıl vereceğim diye sana azabini açıklar ve senden onun durumuna düşmemen için hayırlı işler yapmani ister. Ceza evlerinden herhangi birine ziyarete gittiğin zaman sana derki ben yandım sen yanma benim yaptığım hataları yapma çünkü değerli kardeşim bazı hataların geri dönüşü yok yap gitsin ya bi dahami gelecez dunyaya sözü şeytanın hile ve tuzakları ile süslenmiş bir sözdür evet cezaevlerindekiler kabirdekiler diyorlar bugun birdaha dünyaya gelsem bu hatayı asla yapmam ama geçti kardesim geçti artık onlar için bir daha dünya yok
Sen bu pisliğin haram olduğunu biliyorsunya hiç merak etme Allah sana hayırlı helal dairesinden bir ışık gönderecektir. Lakin acele de şeytanın kesesidir o bir kelebeğe kon şu çiçeğe ömrün uzansin demiştir kelebek ona benim ömrüm 3 gündür demistir. Kelebek kadar ilmi olana şeytan kaftan giydiremez.12 Yorumla
Soran1 yılYaa teşekkür ederim inşallah aminnn
Soran1 yıl☺️🙈
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGörücü ne dalga mı geçiyorsun emin ol evlendiğinde vajinal orgazm bile olamayacaksın belki penisi 10cm olan biriyle evleneceksin ve görücü usulü erkekler evlendiği kadını umursamaz boşalır uyurlar yapma bu hatayı düzgün birini bul kendin bul.
01 Yorumla
Soran1 yılYa napayım abla iyi misin hepsinin şeyine mi bakıcam többe ya günah bizim dinimizde yok öyle bi şey kb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yıldayanmak sabretmek çook zor. erkeksizlik çook zor... canın istediğinde kucağına sokulup huzurla kalacağın bir erkeksizlik çok zor... kucağına hatta altına alıp hapsedişini, ona ait bir parçayı enn derinlerinde hissetmeyi, içini yakıp kavurmasının hazzını yaşayamamak zorrrr... daha bir sürü şeyyyy
41 Yorumla
Soran1 yılAyyy nasıl yazmıssın kız delirtme insanı yaaa
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGörücü ne dalga mı geçiyorsun emin ol evlendiğinde vajinal orgazm bile olamayacaksın belki penisi 10cm olan biriyle evleneceksin ve görücü usulü erkekler evlendiği kadını umursamaz boşalır uyurlar yapma bu hatayı düzgün birini bul kendin bul.
111 Yorumla
Soran1 yılAma çıkmıyo? Napabilirim? Yok?
Cevap sahibi1 yılAcele etme sende sosyalleş bulursun bak hemen hemen yanlış yapacak tüm kızlara yetişen biriyim kızlar mutsuz olsun istemiyorum yapma o hatayı görücü usulü evlilik senin yaşam sevincini yok eder beni dinle sana yemin ederim ki hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın. Kendin bul eminim senin seçimin hayatın için daha hayırlı olur.
Soran1 yılAma biz muhafazakarız bende öyle istiyorum emin ol bulmak zor ya bir sürü kriterim var görücü usulunde de ya güzel yakısıklı istediğim birini bulursam?
Cevap sahibi1 yılAilenin tabularını bir tek sen yıkabilirsin muhafazakar olmanız bir şey değiştirmez evlenecek olan sensin senin anne baban değil benimde annem görücü usulü evlenmiş her gün ölmüş babasına beddua ediyor hiçbir zaman mutlu bir kadın olmadı ve emin ol ki görücü usulü evlenen hiç kimse mutlu olamaz evlilik dediğin basit bir şey değildir ölene kadar aynı yatağı paylaşacağın kişi önüne gelen birkaç defa sohbetin olan biriyle olmamalı bu ciddi bir şey
Soran1 yılTamam 1 ay konusunca olmaz mı
Soran1 yılTanıyamaz mıyım
Cevap sahibi1 yılAşık ol sev anlaş konuş ölç tart ben bununla bir ömür yaşayabilecek miyim diye düşün çocuklarıma iyi bir baba bana iyi bir eş olacak mı diye kişinin karakterini ölç. Bugün metrobüste genç bir kız gördüm bebeğiyle apar topar evden kaçmıştı ağlıyordu belliydi kocasından kaçmıştı evden kaçmıştı çocuğunun bezleri yere düştü çuvala doldurduğu eşyaları yere düştü yardım ettim bir şeye ihtiyacın var mı dedim sesi bile çıkmıyordu sonradan konuşmaya başladı eşi onu dün gece dövmüş her gün şiddet uyguluyormuş ailesi ona sahip çıkmamış ablasının evine gidiyordu bir daha o eve dönmem boşanacağım dedi keşke elimden gelseydi yardım edebilseydim hemcinsime ama yapabilecek hiçbir şeyim yok öğrenciyim falan.. ancak kendime yetebiliyorum. Kız görücü usulü ailesinin tanıştırdığı bir cibiliyetsizle evlenmiş sonu görüyorsun böyle işte 🤷🏻♀️
Soran1 yılÇok istekli olunca bşrden insan düsünemiyo bunları düsünmem gerek haklısın
Cevap sahibi1 yıl1 ay mı? Aşkım sen dalga mı geçiyorsun 😅 bu zamanın insanlarını özellikle erkeklerini 1 ayda tanımak da ne demek benim 1 yıllık sevgilim var 1 yıldır konuşmamıza rağmen %100 güvenemiyorum insanlar alçak varlıklardır bunu unutma özellikle erkekler. Maskelerini seni elde ettikten sonra çıkarırlar çünkü artık saklamaları gereken bir şey yoktur 😃
İsteğini kendin gidermeye çalış ve gerçekten sevip arzuladığın biriyle evlen kadınlar arzulamadığı aşık olmadığı adamdan zevk almaz.
Soran1 yılYa bulamazsam ben dısarda tanımadığım erkeklrrr sert ciddi bakıyorum beğensem bile onun gelip benle konsuması lazım
Cevap sahibi1 yılBulursunnnnn merak etme bulamazsam bulamazsam dersen gerçekten de bulamazsın bulacağına inan seçimine inan.
1 yılTam yangın zamanın yaa oof ooff 😍
Evlilik süreci zor ve uzun. Bence güvenilir ve iyi yapan birini bulman lazım02 Yorumla
Soran1 yılÖhmmm deme öyleeeee
- 1 yıl
Öyle öyle
İstersen anlatırım 😏
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benzer hislerden dolayı ben de düşündüm ama inan bana 2 saniyelik zevk için ömrünü malın birisiyle geçirmeye değmez masta devam hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani erkenden evlenmesen iyi olur okul vs var tabi ama ihtşyaççç sürekli nefes nefese ten tene zevkten uçtuğun birisi olmalı gece gece aklımı uçurdun 😂
08 Yorumla
Soran1 yılAyyy susss sende benim uçurdun ne bicim yazmıssın dkkkf ben ne yazmısım ki uçtun ahaha
Cevap sahibi1 yılBen zaten uçuştaydım aktarma için seni aldım 😂
Soran1 yılAhahahaa
Cevap sahibi1 yılBir günde ilk kalkıştan itibaren ağırlamak isterim 😉😂
Soran1 yılYok saolun ramazanda uçuş yasak beyfendi :)
Cevap sahibi1 yılO zaman ramazandan sonra ki ilk uçuşa kaydınızı oluşturuyorum hanımefendi 😉😂
Soran1 yılAy yok ben yapmam öyle şey burdan teşekkür ediyorum sıdkkd
Cevap sahibi1 yılUçuşlar iptal 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Varsa seni isteyen bak hoşuna giderse evet de görüş huyu huyuna uygunsa evlen keyfine bak
02 Yorumla
Soran1 yılKeyfime mı bakıcam ciddennn yaa heyecanlandım
Gizli Üye(18-24)1 yılBende evliliği bekliyom sabredecez knk yapacak bir sey yok siz yine şanslısınız gorucu diye bir sey var ayağınıza geliyor ama erkege görücü geldiği nerde gorulmus kendimiz bulacaz mecbur
01 Yorumla
Soran1 yılBeğendiğine basvurcan iste kolay sjdk
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Gelen bırkyle evlen begendgin biriyle ya da harama bulaşmamak içinde kendı işini kendın görcen
00 Yorumla
1 yılOlabilir nihayetinde temel üremek beslenmek öncelik canlılığın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok kasma güvendiğin birisi varsa bi ön sevilme heyecanını yaşa sonra daha mantıklı karar verirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. simdi saglam bir tokmakci bulamazsan yine eziyet cekersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende dayanamiyorumve m artik sirff bu yuzden evlenemyi düşünüyorum yasim28 benide pekii dusunurmusun evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan artık dayanamıyor duvarlara vura vura yaşamak istiyor demi
Evlenmeyi istiyor insan cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks yapmak istemiyorsan. Bacak arasına oturup, saatlerce vajinana sulu sulu bol bol oral yaparak yalayacak birini bulmanı öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz yüzeysel denesen de mi olmuyor, sevgili yapsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKendiniz bilirsiniz sizin hayatınız ama abartılacak bir şey değil
00 Yorumla
1 yılHiç mantıklı değil. İki zevk alıcaz diye hayatımızı birine bağlamak tam bir saçmalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSoru = seks yapmak istiyorum aslında
10 Yorumla
1 yılHayır değil uzaktan yapmaya başla
11 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe edinirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYapınca geçecek hevesin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılMantıklı evlen keşke bende evlenebilsem
10 Yorumla
1 yıl25 iyidir bence oku elinde bi meslek olsun
00 Yorumlaüniversiteye git önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılSırf böyle bir şey için evlenmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem seni s. even de rahatlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek için evlenilmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılBekle sabret yasin da küçük
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce okulunu oku sonra evlenirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. İyi bir sanal seni idare eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenelim
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılmantıklı
00 Yorumla mantıklı
00 Yorumla
1 yılSeni daha fazla bekletmeyeyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hemen
00 YorumlaEvlen ama iyice tani
00 Yorumla
1 yılnerede yasıyorsun belkı aynı sehırızdır
00 Yorumla
1 yılManuele devam şuanlik
00 YorumlaKolayı yöntemleri var yani
00 Yorumla
1 yılSeks yal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılEvlen yine okursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKendini tatmin et
00 Yorumla Okulunu oku
00 Yorumlahayır mantıksız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende dayanamıyorum evlenelim mi
02 Yorumla
Soran1 yılHahahajdjjdjf
Cevap sahibi1 yılHangi sehirdesin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tabiki değil
00 Yorumla
1 yılHisset ❤️
00 Yorumla