Onunla bir ilgisi yok maalesef. Bir filmde gördüm adam değilim kol kasları bacak kasları gibi kalın vücut güzeli bir adam kadın pazarlara boya posa baktı evine davet etti evde yatakta sevinirken adamda bamya gibi şeyi çıktı kadının canı sıkıldı bir adamı çağırdı adam kısa boylu sıska biri o adamda bir alet çıktı kaslı adamın şeyinin 3 katıldı, iki adam yan yaba durunca biri öbürünün boyunun 1,5 katı aleti kısa boynunun 3 katıldı kadın parmakla olctü farkını gösterdi o filmden sonra benim fikrim değişti kimde ne kadar çıkacağı belli olmaz dedim bence boyu uzun olanın şeyi uzun olur diye bir kayıt yok o Allah vergisi şansına ne cikarsa
Fiziksel 1.55 boy 35.5 ayak minyon beyaz ten siyah saç 39 40 yaş Karakter zeki akıllı analitik düşünebilen dominant otoriter Cinsel yönleri acımasız otoriter ve sert
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
olgun bir kadın sadece
milfci
severiz
Güzel vücudu kıvrımlı seksi arzulu sevecen, eşine ailelere saygılı, sevecen aşk ve sevgi dolu boyu boyuma huyu huyuma uygun biri olmali
Boy 175 uzeri olsa yeter Ama yüzünu tanımlayamam görmek, erejisini hissetmek lazim.
175 kisa bence ya
Yoo normal. ben de 1.60 ım
185 olur mu
@ffdarkside22 o da olur
Yaz istersen foto da atayımm
@ffdarkside22 yok mesela dedim
Hmm anladım kaç yaşındasın
Malum şeyi de önemli bamya olmamalı
@Hadiiyani boyla şeyin ne ilgisi var gerci 1.80 boyu olanlarda baya büyük oluyor
Onunla bir ilgisi yok maalesef. Bir filmde gördüm adam değilim kol kasları bacak kasları gibi kalın vücut güzeli bir adam kadın pazarlara boya posa baktı evine davet etti evde yatakta sevinirken adamda bamya gibi şeyi çıktı kadının canı sıkıldı bir adamı çağırdı adam kısa boylu sıska biri o adamda bir alet çıktı kaslı adamın şeyinin 3 katıldı, iki adam yan yaba durunca biri öbürünün boyunun 1,5 katı aleti kısa boynunun 3 katıldı kadın parmakla olctü farkını gösterdi o filmden sonra benim fikrim değişti kimde ne kadar çıkacağı belli olmaz dedim bence boyu uzun olanın şeyi uzun olur diye bir kayıt yok o Allah vergisi şansına ne cikarsa
@Hadiiyani olabilir. Çok fazla deneyimim olmadi
185 boy esmer kaslı ciddi
eski sevgilim desene
Üst düzey bir şey hayal etmedim hiç bir zaman.
İnsan olsun ve mümkünse güzel baksın kâfi.
Gerçi evet zor bir şey istediğimin farkındayım.
Tek önemli olan dış görünüş mü
fiziksel ozelligi sordum
190+ da çok uzun ve hobbit kalırız iyice
176yim
Şansa bak tamam senin hakkın ben 165 im bana çok ;)
Güvenilir sadık zeki olması
fiziksel olarak
Justin Timberlake benzesin 😆
Kisa boy
Kısa sac
Minyon ve hafif balık etli 🥰🥰🥰😍
Fiziksel 1.55 boy 35.5 ayak minyon beyaz ten siyah saç 39 40 yaş
Karakter zeki akıllı analitik düşünebilen dominant otoriter
Cinsel yönleri acımasız otoriter ve sert
Aşık olabileceğim bir kadın yeterli benim için. Siz anlamazsınız, duygusuz olmaz o işler.
Hayallere tarif olacak bir yüz guzelligin var sadece ufaksin :)
Beyfendi, fit, ilgili
mmm
Senin boyun kaç?
176
2 m uyar mı mesela sana?
evet
Öyle biriyle oldun mu hiç?
ex 196
Penisi filan da uzun seviyorsun sanırım
kim kisa sever?
Uzun ve kalın iyi oluyor biliyorum
1.70 boyunda, doğal sarışın, ince belli, geniş kalçalı, iri gögüs lü
bi yere kadar tuttu gibi. balık etli en fazla 160 boy uzun kıvırcık saçlı düzgün fizikli spor seven falan filan :D
Max 160 boy max 50 kg bıcır bıcır hareketili
yer yere kucakta gezdirmelik olmalı 😅
1 cm ile kaçiriyorum hep
160-65 boy küçük ama düzgün ayaklar, orta boyut bir göğüs ve kalça, mutlak suretle ojeli ayak
Çok şey istiyosun hocam o kadar da değil.
Esner hariç oluyor ama ne yazıkki sarışınım 🤣
Hafif baliketli dolgun popolu
hayaller burdaki gibi ama gerçeklte verdiğin erkekler maymundan 3 dakika doğrumş gibi
burada sırışın kumrul der ama gider kara olana verir gerçekler
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😂
Minyon ve kucuk göğüslu
Varsa bize de gönder
olsa keske
kızıl 170 iyi
155 160boy 45 50 kilo
Şeyi nasıl olsun