Sevgililerine bile atmayıp erkek kankasına atıyorsa güvendiği için midir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet güvendiği içindir bide daha çekici geliyo millete e arkdaş
Ama yatağa çağırınca gelmiyor konuyu değiştiriyor sadexe foto resimle doyulmuyor ki. Sence bunu neden yapıyor. Ayrıca dediğin doğru, arkadaş olunca daha heyecanlı oluyor
Bakire ise gelmez değilse korkuyodur falan ne bilm git sor ama kendine güveninde sorun olur ya da zamanın bekliyodur sen sürekli çağırma yoksa hevesi gider cvpla fotlarını ama yatağa çağırma o kendisi çağırır ya da sadece foto atıp seni tahrik etmesi hoşuna gidiyordur ama sen genede çağırma kendisi çağırsın bi kere çağırmışsın çünkü
Bakire değil mi bilmiyorum. 3 ay filan oldu böyle fotolar videolar gönderiyor ben birkaç kez ima ettim yatak mevzusunu ama takmadı. Bi keresinde de çok güzel şeyler attı özellikle g@öğüslerinin güzel çıktığı şeyler attı ben de anın verdiği heyecanla e&mmek istediğimi söyledim ama o bişe demedi. Zaten attığı tüm fotoları videoları tek tek yanıtlıyorum hoşuna gidiyor random filan atıyor. Bi kere yeni taşındıkları eve çağırmıştı ama annesinin çalışma saatleri değiştiği için müsait olamadı normalde tüm gün yalnız oluyordu.
3ayda sana nası güvenmiş helal olsun ısrarcı olma sadece yanıtla ve anın tadını çıkar sexting yapmayı dene musait olduğunu anı bekle o kdr sabrın sonu selamet ahahah
Ya kızla 10küsür yıldır arkadaşız 3 aydır böyle şeyler olmaya başladı. Çok ısrar etmiyorum birkaç kere söyledim dediğim gibi. Zaten fotoğraf atınca konuşulanları görsen ahhxjdbx sekstingin dibi oluyor ama reele geçmek istemiyor pek. Eğer o selamete ulaşırsam sanırım 1 litre b&oşalacağım hahsh
Oha peki reelde normal görüştünüzmü dışarda dışarda görüştüyseniz normal kahve date çağır ardınsan eve geçersiniz 10 yılsa testi geçtin sayılır karı senindir net hahah bi farklı durmu bende yaşadım çünkü 6yıllık ardaşımdı tam işi pişirecekken manitadı hamile kaldı konuşmayı bırakdım :d
10 yıllık arkadaşız diyorum sence görüşmeme ihtimalim var mı😅 kanka kızı ben dediğin gibi kahveden sonra çağırdım bana geçelim gel dedim gelmedi hatta gelseydi kalabilirdi çünkü ev 3 gün boştu 3gece vuruşurduk ama gelmedi. Keşke bırakmasaydın en azından bir kere yapsaydın o kadar şey olmuş ayrıca çocuk nasıl vazgeçti
Çoçuk vazgeçmedi ben konuşmayı kesiti güzel kardeşim sevgili hamile napım, moruk o znm kız sadece seni tahrik ediyo imkanınızda varmış bizim az vardı imkan falan abi konuşmalarımızn genişliğiiii pekiiii
6 yıllık arkadaşınla yatmak doğru, sevgilisi hamile diye yatmak mı yanlış 😅😅o zaman bana acı çektirmesin ben de yoluma bakayım. Gayet komik bence kafa dengisin kdjcndjxhs
Vayy nası bi varlıksınız ya yoluma bakım ne 10 yıldır bakıyomuşsun ya hahahaha sizde korkulur aw, sağol beybi
O kadar şey attıktan sonra böyle şeyler istenmesi doğal başka ne bekliyordu hahshx vermeyecekse en azından bilmem gerekir boşuna hayal kurmayayım zaten onun kadar güzel sevgilim olmadı hep orta tipli ya da ortalamanın altıydı. Aşırı güzel olmasa takmam bu kadar
Amaçıda bu merak ve bilmemen onun hoşuna gidiyordur sende kudur hshshshs ;d
Annesinin mesai saati değişmeseydi evine gidecektim madem öyle niye çağırdı. Eğer müsait olsaydı gidecektim. Boşuna çağırmıyordu heralde
Tuttu fırlattı kalbimiii ezdi üstünü çiğnediii
Yok canım 5 çayına çağırıyodur hahaha bekle sabır et sakinliğini koru musait değildir belki hazır hisederse çağırır
Başkası çalacak karıyı en sonunda bu kadar inat dağ keçilerinde yok be
Hahahah belkide cepde tutmak istyo her ihtimal olabilir ya da sadece foto atmak hoşuna gidiyor
Ya normal fotolar da değil hani. Kız gidip kırmızı bi mayo almış foto çekmek için onu giyip atıyor. Hatta bana özel sütyen külot takımı aldı giyip video fotoğraf attı
Duşa filan giriyo küvette köpüklü köpüklü atıyor
Sanalsex sever bazı insanlar belkide odur, evt bügünde vericekmi vermicekmi diye beyin patlattık aw
Bi süre haz veriyor sanal ama sonrasında hissetmek istiyor insan. Saat 5 olmuş sanalseks konuşuyoruz acilen yatak arkadaşı lazım bize djcjdjxhbx
Sana lazım
Orası kesin de sana da değil mi hshxhchx
Bana gerek yok canım
Var demek heee
Yok kendi kendime yetiyorum :d
Nasıl yetiyor ya helal olsun insan hissetmek de istiyor artık kesmiyor bazen tek başına. Hele bir kere tadını aldıysan daha çok arzu oluşuyor. Ama hiç yapmadıysan o kadar istemiyorsun. Bunun farkını anladım ben
Eveeet guvendigi yerde kaydiriyordur o ablalar kendine. Genelde halk dilinde esc diye adlandirilirlar
Yatak konusunu açınca geçiştirip konuyu değiştiriyor ama bazen küvette köpüklü köpüklü video atıyor
Abi bu sevgilin mi senin
Hayır kankam 10küsür yıldır
Valla ben bir sey demiyorum devir cok degismis Allah yardimcinuz olsun. Ya ben cok duz bakiyorum ya millet cok genis
Sen doğru düşünüyorsun. Bizim durum biraz garip. Sevgililerme bile hiç atmadım tek sana attım atasım geliyor. Sen gör bişe olmaz dedi
Abi ne tur arkdaslariniz var be.
Bi tek bu kızla böyleyim. İlk günden beri değişik arkadaşlığımız vardı son zamanlarda çok değişti.
Niye kizla arkadaslik yapiyosun ablam
İyi insan yılların hatrı var.
fantezi bi nevi
Bundan zevk mi alıyor yani. Yatağa gelmekte çok nazlanıyor konu yatak olunca geçiştiriyor konuyu değiştiriyor
Ara sıra kafasına esince mesaj kutuma duştan videolar fotolar bırakıyor
Begenilmek seni etkiliyor olmaktan haz alıyordur sana duygusal bir sey hissetmediğinden de yatmak istemiyordur
Doğru bu ya işte. Buluştuğumuzda sırnaşıyorum ama hiç pas vermiyor.
Bende atıyorum öyle
Kankana mı
Evet burdan tanıştık onla her haltı anlatiriz konsuuruz takiliriz sevgilerlimle bu kdr iyi degildik
Sonra ne oluyor peki. Yattınız mı hiç
Bize de atsana
@Emre_22- of emre her yerdesin yemin ederim
Yatmadik desem inancakmisin😂
Adam Konya'dan İstanbul'a geldi benim için güzellik yapmayalım mi x😂
Harbi bize de göster be kanka nolacak ki
😂😂
E yardım ette sadece sende olalım
Ramazanın şerefine yüzümüzü güldür
Evet
Peki neden atıyor hadi güveniyor diyelim. Atmasının altında ne yatıyordur
Malum konu
Seks için mi
Evet
O kadar sevgilisi olmuşken neden onlar değil de ben peki düşüncen nedir
Öyle kankamiz olmadi
Umarım olur. Bi şovlar yapıyo tüm gün dimdik geziyorum
Fb olmak için kanks
Kanka ara sıra atıyor. Mesela bu gece küvette köpüklü köpüklü bi video attı düz duvara tırmandım çok fenaydı nazlanıyor ama inatçı çok
Tenhada biraz yokla kanks
Kanka buluştuğumuzda sırnaşıyorum hiç pas atmıyor
Aynı evde falanda mı
Hayır parkta sahilde filan