Selamm❤
Partnerinizde ağız kokusu olsaydı seks yapmaya devam eder miydiniz Yoksa bu durum, midenizi mi bulandırıp odaklanma problemi mi yaşatırdı?

Selamm❤
Partnerinizde ağız kokusu olsaydı seks yapmaya devam eder miydiniz Yoksa bu durum, midenizi mi bulandırıp odaklanma problemi mi yaşatırdı?

Açıkçası, ağız kokusu gerçekten rahatsız edici olabilir ve o anki modumu ciddi şekilde düşürebilir. Seks sadece fiziksel değil, aynı zamanda duyusal bir deneyim. Eğer kötü bir koku varsa, odaklanmak zorlaşır ve ister istemez uzaklaşırım. Tabii ki, bunu direkt söylemek yerine nazikçe bir çözüm ararım. Belki birlikte diş fırçalama rutini oluşturmak ya da nefes tazeleyen bir şeyler önermek işe yarayabilir. Ama dürüst olmak gerekirse, bu durum kesinlikle etkiler.
Merhaba,
Canı sağolsun, ağız kokusu normal değildir. Sağlık sorunu olabilir. Doktora göstermek baktırmak gerekir. Direkt söylemek üzebilir...
Aşkım diş temizliği yaptırmaya gidelim mi derdim! 😅
Odaklanırım. 😅
Ağız kokusunun canı cehenneme! 😅
Ancak aşkımın sağlığı kendi sağlığımdan önemli, o yüzden doktora gitmeliyiz yanlış anlaşılmasın ulan! 😅
Neden sordun bu soruyu belki insanların unutmak istediği şeyler var 😂 odak bozuluyor evet farklı farklı odaklar bulmak zorunda kalıyorsun 😂😂
Ben ağız bakımını aşırı önem veren bir insanım ama kendi kendime düşünüyorum diyorum ki acaba Çok sevdiğim bir insanın da ağzı koksaydı Benim için problem olur muydu sanırım çok da bir problem etmezdim ya geçici şeyler bunlar. O yüzden merak ettim ve sormak istedim acaba diğer insanlar da böyle mi düşünüyor diye 😅😅
Etmiyorsun ama odak kaçıyor yani tam kendimi veremiyorsun ben diyeyim o yüzden temizlik önemli 😂
Tamam temizlik önemli hadi bu sefer altta kalim 😅😅😅
Hep üst hep üst olmaz yani 😂😂
Tamma tamam ağlama 😅😅😅
Sil gözyaşlarımı 😂
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
15Cevap
Hayır ya asla , ben sogurum hemen ne ilişkisi ne odaklanması
evet odaklanabilirdim tabi ki de.. sorun etmezdim ben ama sürekli sürekli olmaması lazım bakım önemlidir çünkü
Kişisel bakım çok önemli bence direk soğutur
Anında terk ederdim. Bak aaaanında yapmadığım şey değil
Seks olur da öpüşme olmazdı
Ağız sağlığına çok önem veririm ağız kokusundan hiç hoşlanmam.
Bendeeeeee
Sabah akşam sürekli kokuyorsa sinir bozucu olabilir, onun haricinde umursamam
Hayır ya tadsız şeyler geldi bak aklıma
Ağzını bantlar yine yapardım 😂
yok midesi bulanır insanın ya
Hayır odaklanamıyorun
Ağzına cips kuruyemiş basarız
Odaklanamam
Iğrenç olurdu
mide bulanır
Doggy 😂
odaklanamazdım temizlik önemli