Cinsel Yaşam Akıntı neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 vajinamdan su gibi akıntı geliyor çok fazlasıyla geliyor pantolonum bile ıslanıyor bazen bunun sebebi ne olabilir Akıntı neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hormonlardandır. istek falan 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Mantar ya da enflasyon olabilir. Hekime git kanka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yanı bı doktıra gorun bence normal bı ıslaklık degılse bu dedıgın normal degıl 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet bencede normal değil benim yumurtalık kistim vardı en son eridi dediler acaba gerimi başladı kist Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç son zamanlarda vajinal tedavi oldunmu 0 16 Yorumla Soran 1 yıl hayır önceden yumurtalık kistim vardı Yorumla Hipnotix 1 yıl Yumurtalık kistinden dolayı olmaz ama enfeksiyon yoğunluğu varsa bu farklı renkte sıvı gelmesini sağlayabilir. Yorumla Soran 1 yıl sarıda geliyor su gibide geliyor ben anlamadım Yorumla Hipnotix 1 yıl sarı geliyorsa enfeksiyon var demektir baktınmı vajinana enfeksiyon belirtileri var mı görünen Yorumla Soran 1 yıl kasık ağrım çok var sadece Yorumla Hipnotix 1 yıl Kasık ağrın varsa bu enfeksiyonla alakalı olabilir ama enfeksiyon içsel bir durumdur vajina içinde mantar oluşmuş olabilir Yorumla Soran 1 yıl mantar zaten vücudumda falan var of inşallah orayada sıçramaıştır babamdan dolayı mantar genetik ayak tırnağımfa bile var Yorumla Hipnotix 1 yıl vajinal mantar farklıdır enfeksiyon oluşturur ama tedavisi olmayan bir şey değil istersen kontrol et açıp bak anlayabilirsin Yorumla Soran 1 yıl bakıcam eve gidince Yorumla Hipnotix 1 yıl bakınca yazarsın bana Yorumla Soran 1 yıl görünürde hiç bisey yok kaşıntı döküntü falanda yok Yorumla Hipnotix 1 yıl O zaman muhtemelen gelen sıvı zevk sıvısıdır vücut bunu salgılar ve bazen mastürbasyon yolu ile atar bazende seks yapınca atar atamayıncada kendiliğinden çıkabiliyor. Yorumla Soran 1 yıl olabilir enfeksiyon olabilir gibime geldi benim Yorumla Hipnotix 1 yıl Evet bunun için tedavi olmakta fayda var Yorumla Soran 1 yıl evet gidicem en yakın zamanda Yorumla Hipnotix 1 yıl Umarım şifa bulursun Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doktora git.182 yi ara 0 0 Yorumla
Siftahçı Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İstekli olabilir sin yâda zahiri boşalma olabilir 0 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. niye öyle ki bu biraz sıkıntı gibi efendim 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu günlerde çok istekli misin? 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Enfeksiyon 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Fazla libidodan :d 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok isteklisin 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Enfeksiyon filan mı? 0 8 Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum Yorumla aliakarrr 1 yıl Doktora söyledin mi bir de kendi kendine mi geliyor Yorumla Soran 1 yıl kendi kendine geliyor ya doktor kadın doğuma git dedi Yorumla aliakarrr 1 yıl Bir görün bakalım. Ben ilk başta zevk suyu sandım Yorumla Soran 1 yıl hayır be Yorumla aliakarrr 1 yıl Ha anladım geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim Yorumla aliakarrr 1 yıl Rica ederim Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Koku yapıyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hormonlardandır. istek falan
Mantar ya da enflasyon olabilir. Hekime git kanka
Yanı bı doktıra gorun bence normal bı ıslaklık degılse bu dedıgın normal degıl
evet bencede normal değil benim yumurtalık kistim vardı en son eridi dediler acaba gerimi başladı kist
Hiç son zamanlarda vajinal tedavi oldunmu
hayır önceden yumurtalık kistim vardı
Yumurtalık kistinden dolayı olmaz ama enfeksiyon yoğunluğu varsa bu farklı renkte sıvı gelmesini sağlayabilir.
sarıda geliyor su gibide geliyor ben anlamadım
sarı geliyorsa enfeksiyon var demektir baktınmı vajinana enfeksiyon belirtileri var mı görünen
kasık ağrım çok var sadece
Kasık ağrın varsa bu enfeksiyonla alakalı olabilir ama enfeksiyon içsel bir durumdur vajina içinde mantar oluşmuş olabilir
mantar zaten vücudumda falan var of inşallah orayada sıçramaıştır babamdan dolayı mantar genetik ayak tırnağımfa bile var
vajinal mantar farklıdır enfeksiyon oluşturur ama tedavisi olmayan bir şey değil istersen kontrol et açıp bak anlayabilirsin
bakıcam eve gidince
bakınca yazarsın bana
görünürde hiç bisey yok kaşıntı döküntü falanda yok
O zaman muhtemelen gelen sıvı zevk sıvısıdır vücut bunu salgılar ve bazen mastürbasyon yolu ile atar bazende seks yapınca atar atamayıncada kendiliğinden çıkabiliyor.
olabilir enfeksiyon olabilir gibime geldi benim
Evet bunun için tedavi olmakta fayda var
evet gidicem en yakın zamanda
Umarım şifa bulursun
Doktora git.
182 yi ara
İstekli olabilir sin yâda zahiri boşalma olabilir
niye öyle ki bu biraz sıkıntı gibi efendim
Bu günlerde çok istekli misin?
Enfeksiyon
Fazla libidodan :d
Çok isteklisin