Cinsel Yaşam Eşim sürekli iç çamaşır giymemi istiyor neden? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Eşim sürekli iç çamaşır giymemi istiyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Merhaba. Nasıl etek yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kısa etek kalem etek giy diyor iç çamaşır yok çok tuhaf oluyorum rahat yuruyemiyorum bacaklarımı surte surte yürüyorum Yorumla Bigboysxx 1 yıl Tavsiye veriyim benzerini bi yakınım yasadı Yorumla Soran 1 yıl Hm neden boyle davranıyorlar peki Yorumla Soran 1 yıl Burdan de Yorumla
hangimiztertemiz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Giymemeni mi? 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. zaten normalde gıymıyonmu 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Qawat ondan boşan 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam fantezi seviyor 0 0 Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Neyin korkusu 0 1 Yorumla MacerAnk06 1 yıl Esin dikkat çekmeni istiyor Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Yok istemiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Merhaba. Nasıl etek yani
Kısa etek kalem etek giy diyor iç çamaşır yok çok tuhaf oluyorum rahat yuruyemiyorum bacaklarımı surte surte yürüyorum
Tavsiye veriyim benzerini bi yakınım yasadı
Hm neden boyle davranıyorlar peki
Burdan de
Eşine sorsana bunu
Giymemeni mi?
zaten normalde gıymıyonmu
Ggvvvat mı yani
Qawat ondan boşan
Trolune basim senin
Nedeni aslında hep aynı
İstemiyorsan giyme
Açık açık konuş onunla