Aramızda 20 yaş fark var bu arada ondan mı dicem de ne alaka ya bilmiyorum ama ben 25 o 45
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aramızda 20 yaş fark var bu arada ondan mı dicem de ne alaka ya bilmiyorum ama ben 25 o 45
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
45 yaşında biri senin gibi mesajlaşmaz zaten kendindekini ondan da bekleme. Diger bir ihtimal umursamiyordur
Evlidir cok baglanmani istemiyordur. Vurup kacicak
Evli değil
Cinsellik yasiyomusun
Evet
Tadin8nalincaya kadar tadar seni sonra gider
Diğer sevgililerine de yetişebilmek içindir.
Hep benimle zaman geçiriyo ama
Musmutlu olun
Olabilir ya da kullanıyor da olabilir
Zaman geçirdik bişey bile yaşamadık bana resimlerimizi attı bende çok güzeliz falan dedim hiç cevap yok sinirimi bozdu görüldü attı resmen
Pek umursamıyor gibi geldi üzmek istemem tabiki de garip
Bencede bana resimlerimizi attı çok güzel çıkmışız dedim karşılık vermedi bile başka bi resmimizi attı sinir oldum sonra bende ona attım görüldü yaptı çıktı aam birlikteyken çok iyi davrandı birlikte gezdik sonra eve bıraktı cibsellikte olmadı
Belki de yaş farkından dolayı böyledir hani olgun falan ya 40 -50 yaşında adamların teknoloji yazma çizme ile işi pek olmuyor
İlk başta yazıyodu sürekli bilmiyorum olabilir. Yazdım ama en azından mesaj attığımda bi tepki vermeni istiyorum dedim
Ya bilemiyorum direkt yargı verilmemeli
Evet bakalım ne diyecek. İlk başta umursamazdı falan son bi kaç haftadır çok ilgili benimle gerçekte ama mesajda değil
Gerçek önemli olan aslında sanalda insanlar birbirlerini yanlış anlıyorlar
Orası öyle ama görüldü atması fazla
Kısmen sende haklısın da yaş farkı hep aynı olunmuyor maalesef
Hala cevap vermedi sabah oldu. Ne oldu anlamadım ben
Umursamıyor
o yaş grubu mesajda çok aktif olmayabilir
Seni yatak için kullanıyor
Çok bi yaş farkı yokmuş çeyrek asır
Seni yeterince iyi görmemiş demekki
Nerde görüştnz
Kafede
Sonrası oldumu