Balık etli olup fiziği ile yatağı şenlendiren bir kadın mı erkeğin vazgeçilmezi olur yoksa olgun olup yılların tecrübesi ile erkeğini mest edecek bir kadın mı?

Balık etli olup fiziği ile yatağı şenlendiren bir kadın mı erkeğin vazgeçilmezi olur yoksa olgun olup yılların tecrübesi ile erkeğini mest edecek bir kadın mı?

Dolgun kadının kendini olduğu yerden kaldırabileni nadir görülür yatıp bekliyordur onların bir çoğu o kadar kiloyu kaldırmak için kantar lazım 😂 34 beden ama kvrımlı hatlar işini de biliyorsa her zaman adamın aklını uçurur
Balık etli olmayan kadın da belirgin hatlara sahip olabilir. Balıketli olmayan fiziğiyle adamın aklını başından alamaz yatağı alevlendiremez düşüncesinden çıkın bi ben kimle yatsam müptelam oluyor sokağımda yatıyor 😂 balıketli değilim üstelik
Kadının lambur lumbur etleri sallanmadan kadının hakkınj veremeyecek olan erkeklerin favorileriler ama balıketli kadınlar. Kopça bile açamayan kaç erkek var biliyor musun 😂
Kesinlikle noktası virgülüne katılıyorum
Kıvrımlı kadın candır gerisi heyecan
Abla sen çok folmuşsun ya
Dolmuşsun*
Zevk vermeyi bilen erkek kadına her şekilde zevk verir dolgun dolgun diye salya akıtmaz ablacım
Maşallah be 😂🧿
Vay be sen neymişsin be kadın :))
Olgun kadın candır sjsjsj
genel konuşursam da Cinsel tercihler oldukça kişiseldir ve kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterir. Bu nedenle, "olgun kadınlar" veya "dolgun kadınlar" gibi genellemeler yapmak doğru değildir. Erkeklerin cinsel olarak ne tür kadınlardan hoşlandığı, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. İşte bu konuda dikkate almanız gereken bazı noktalar: Bireysel Tercihler: Her erkeğin farklı zevkleri ve tercihleri vardır. Kimi erkekler olgun kadınlardan hoşlanırken, kimileri dolgun kadınları çekici bulabilir.
Kişilik ve Duygusal Bağ: Cinsel çekicilikte fiziksel özellikler kadar kişilik ve duygusal bağ da önemlidir. Birçok erkek, zeki, esprili, kendine güvenen ve duygusal olarak bağ kurabildiği kadınlardan etkilenir.
Kendine Güven: Kendine güvenen ve kendi bedeniyle barışık olan kadınlar, her zaman daha çekici görünürler.
Sağlıklı İletişim: Cinsel ilişkide açık ve dürüst iletişim, her iki tarafın da zevk almasını sağlar. Partnerlerin birbirlerinin isteklerini ve sınırlarını anlaması önemlidir.
Teşekkürler Reda ✨✨
Zor soru ikisi de şahane olur. Dolgun diyeyim. Çünkü olgun olu cılız olsa, göğüsler küçük olsa falan o kadar etki yapmayabilirde. Zaten dolgun olunca olgun hava oluyor genelde.
İkisi de değil bence. Cinsel istek ve cinsel performansın yaşla veya kiloyla doğrudan ilgisi olmadığını düşünüyorum.
Libidosu yüksek ve tutkulu bir kadın sadece erkeğine yatakta cenneti yaşatır 😄
Cevap
40Cevap
Formül tek bence, karşılıklı aşk, güven ve uyum varsa tamam yoksa ne olsa kâr etmez olgun veya dolgun sdfsdf
hangisi bu işi biliyorsa olgun ya da dolgun olması değil yatakta iyi mutfakta aşçı sokakta hanım efendi olmalı
Bunların yanında konuşma becerisi ve iletişimide güçlü olan bir kadın kesinlikle
Ben dolgun kadın tercih ederim. Olgunluğa onunla birlikte ulaşırız zaten.
Dolgun kadınlar gözü doyurur ama olsunlar ise işi biliyor.
Dolgun :)). Yalnz o gif ne öle😌😁🤓🤪açmaz olaydım
Her şeyden önce libidosu yüksek olmalı daha sonra olgunluk gelir, daha sonra sıkı vücut. En son dolgunluk.
Hiçbiri olmazsa olmaz değil ama illa olacaksa sıralama bu şekilde.
Erkekler için farketmez 😂
Dolgun ve s. alak kadınlar.
Her ikiside olur
Sekste istekli arzulu olmasi bence
Olgunun dolgunlukla birleşmiş hali
Ikiside harika olur
Duygusal bağlantı yoksa olgun diyeyim
Balık etli olanı merak ediyorum
Kıvrımlı kadın
Olgun kadın seksi seven kadın
Olgun erkek sınırsız şehvetli olanı.
Her ikisinin de yeri farklıdır aslında