Cinsel Yaşam Fantezi niye sevmez bir erkek? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Fantezisiz ilk ilişki istemeyen bir kadına fantezili bir ilişki vermesi gerekmez mi erkeğin? Güncellemeler1 yıl Niye sevmez? Fantezi niye sevmez bir erkek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerekir elbette ama sevmiyorsa ne diyelim yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boyle heyecana ve farkliliga acik partnere bayiliyorum😊 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Fantezisiz cinsellik saçmalık. αяяdα1066ツ 1 yıl Sonuna kadar katiliyorum😊 ama dusuncelerin nasil acaba bu fanteziyi isterken bilmek dinlemek isterdim αяяdα1066ツ 1 yıl Olurmu😊 αяяdα1066ツ 1 yıl Ordamsn
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Pasif demek ki iş olsun bitsin zaman kaybı girebilir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Pasif mi demek oluyor bu Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl fantezi konusuna pasif bakiyor diğer turlu anlam değil Yorumla Soran 1 yıl diğer türlü anlam ne? Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl fanteziler zevkler konusunda tembel Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Hemde neler neler ne fanteziler olmasını ıstemesı gerek 0 0 Yorumla
Heyyyyyyyyy36 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herkesin zevki farklı bence cinsellik çnemli ve famtazisz biriyle yapamam 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İstediğin fantezi nedir ki? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çoook var. Yorumla Savvron 1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadın nasıl bir fantezi istiyor? 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ben çok severim 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmediği için 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Fantezi bilmediği için mi Yorumla Hipnotix 1 yıl Daha önce yapmadığı bilmediği için evet yapsa hoşlanacak belkide Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fantezideb kastın ne 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Ruhsuz demekki 0 0 Yorumla
İpek31x Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Gey belki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Anüsünü elletmiyor. Gay değil. Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İşi bilmiyor 0 0 Yorumla
İstanbulluBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Çok haklısın 0 1 Yorumla İstanbulluBeyy 1 yıl Ne tarz fanteziler seviyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gerekir elbette ama sevmiyorsa ne diyelim yapacak bir şey yok
Boyle heyecana ve farkliliga acik partnere bayiliyorum😊
Fantezisiz cinsellik saçmalık.
Sonuna kadar katiliyorum😊 ama dusuncelerin nasil acaba bu fanteziyi isterken bilmek dinlemek isterdim
Olurmu😊
Ordamsn
Pasif demek ki iş olsun bitsin zaman kaybı girebilir
Pasif mi demek oluyor bu
fantezi konusuna pasif bakiyor diğer turlu anlam değil
diğer türlü anlam ne?
fanteziler zevkler konusunda tembel
Hemde neler neler ne fanteziler olmasını ıstemesı gerek
Herkesin zevki farklı bence cinsellik çnemli ve famtazisz biriyle yapamam
fantezi olmadan seks mi olur ya 😂🙈🙈
İstediğin fantezi nedir ki?
Çoook var.