Cinsel Yaşam Karım aşırı isteksiz, nasıl çözüm bulabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl ... Karım aşırı isteksiz, nasıl çözüm bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl gıda takviyesi ver çinko d vitamini magnezyum falan hepsini ver 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kafamıza göre olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yav sen ver farkı gör doktora kalırsan eksik değil der aptal hepsi. bunları almak almamaktan daha riskli Yorumla Soran 1 yıl Nerden alacam dozunu nerden bilecem Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Onu anlamaya çalış 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben anlıyorum o anlamıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu ayrı görüşelim ister misin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla
Calinx Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Fanteziler türetin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Fazlasıyla yapıyorum Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kuyumcuya uğra. Hediye al 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Neler yaptım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sana tavsiyede bulunmamı istermisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada olmaz ban yerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel tavsiyeler bil Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hep mi isteksiz 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Uzuun zamandır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hormonsaldir doktora gittimiz mi Yorumla Soran 1 yıl Gitik ama çözüm yok, yani eşime göre onda sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşı kac ki Yorumla Soran 1 yıl 37 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha cok genç daha istekli olma zamani Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Benimkide aynı 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne sıklıkta ve ne kadar süre yapıyor sunuz Yorumla kadirkalın 1 yıl Haftada ya da 2 haftada Yorumla Soran 1 yıl Peki duygu var mı, karşılıklı zevk var mi Yorumla kadirkalın 1 yıl Bu konular burada konuşulmaz Yorumla kadirkalın 1 yıl Yazarsın konuşuruz Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Lady orga kullan 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O da ne Yorumla agresifpanda69626 1 yıl Araştır Yorumla Soran 1 yıl Onlar ise yaramıyor Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Çok zorlama onu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Zorlamıyorum ki zaten Yorumla Uyedegilimben 1 yıl İş sende bitiyor ama. Sen onu kıvama getirmelisin Yorumla Soran 1 yıl İsteği yokkkk Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Nasıl yapacağını mi söyleyeyim sana burdan 😂 çözüm üret Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim yıllardır denemediğim yöntem kalmadı, çözümün varsa yaz Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Nasıl yazayım burada 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaz işte Yorumla Uyedegilimben 1 yıl Neyse boş ver kanka Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oral yapın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aldatıyor olmasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İsteği yokki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki de sana karşı yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimkide öyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne zamandır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En başından neri Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gönder bir kaç test yapayım 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ne testi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden zevk alamıyor bakmam lazım. Belkı sorun sendedır Yorumla Soran 1 yıl Boğa burcuyum, işini iyi bilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bellı oluyor karından zevk veremıyorsun işte pasifsin Yorumla Soran 1 yıl Ben tek karımla değil bir sürü kadınla birlikte oldum, farkı anlayabiliyorum, diğerleri sürekli istiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı testi karında denesın farklı erkeklerde farkı yaşasın o karar versın zaten zevkı karın almıyor Yorumla Soran 1 yıl Sen evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlılık toplum baskısı ıhtıyacım yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karını konusacagız Yorumla Soran 1 yıl Senin de anneni mi konusacaz Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Yaşlar kaç 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 37 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
gıda takviyesi ver çinko d vitamini magnezyum falan hepsini ver
Kafamıza göre olmaz ki
yav sen ver farkı gör doktora kalırsan eksik değil der aptal hepsi. bunları almak almamaktan daha riskli
Nerden alacam dozunu nerden bilecem
Onu anlamaya çalış
Ben anlıyorum o anlamıyor
Bunu ayrı görüşelim ister misin
Nasıl
Fanteziler türetin
Fazlasıyla yapıyorum
Kuyumcuya uğra. Hediye al
Neler yaptım
Sana tavsiyede bulunmamı istermisin
Söyle
burada olmaz ban yerim
Güzel tavsiyeler bil
Hep mi isteksiz
Uzuun zamandır
Hormonsaldir doktora gittimiz mi
Gitik ama çözüm yok, yani eşime göre onda sorun yok
Yaşı kac ki
37
Daha cok genç daha istekli olma zamani
Aynen
Benimkide aynı
Ne sıklıkta ve ne kadar süre yapıyor sunuz
Haftada ya da 2 haftada
Peki duygu var mı, karşılıklı zevk var mi
Bu konular burada konuşulmaz
Yazarsın konuşuruz
Lady orga kullan
O da ne
Araştır
Onlar ise yaramıyor
Çok zorlama onu
Zorlamıyorum ki zaten
İş sende bitiyor ama. Sen onu kıvama getirmelisin
İsteği yokkkk
Nasıl yapacağını mi söyleyeyim sana burdan 😂 çözüm üret
Kardeşim yıllardır denemediğim yöntem kalmadı, çözümün varsa yaz
Nasıl yazayım burada 😂
Yaz işte
Neyse boş ver kanka
Oral yapın
yaşlı mı
Aldatıyor olmasın
İsteği yokki
Belki de sana karşı yok
Benimkide öyle
Ne zamandır
En başından neri
Gönder bir kaç test yapayım
Ne testi
Neden zevk alamıyor bakmam lazım. Belkı sorun sendedır
Boğa burcuyum, işini iyi bilirim
Bellı oluyor karından zevk veremıyorsun işte pasifsin
Ben tek karımla değil bir sürü kadınla birlikte oldum, farkı anlayabiliyorum, diğerleri sürekli istiyor
Aynı testi karında denesın farklı erkeklerde farkı yaşasın o karar versın zaten zevkı karın almıyor
Sen evlimisin
Evlılık toplum baskısı ıhtıyacım yok
Karını konusacagız
Senin de anneni mi konusacaz
Yaşlar kaç
37
Başkası olmasın
Yok
Çok zor ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!