Kişinin içsel durumu ve bedenini tanıma düzeyi mi, tercih edilen pozisyonun sağladığı uyum ve rahatlık mı, yoksa partnerin tutumu, ilgisi ve iletişimi?

Kişinin içsel durumu ve bedenini tanıma düzeyi mi, tercih edilen pozisyonun sağladığı uyum ve rahatlık mı, yoksa partnerin tutumu, ilgisi ve iletişimi?

Orgazmın meydana gelmesinde birçok faktör etkili olsa da, en önemli faktörler arasında duygusal ve zihinsel durum ile fiziksel uyarılma öne çıkar. Duygusal ve Zihinsel Faktörler: Rahatlama ve Güven: Orgazm için en önemli faktörlerden biri rahat ve güvende hissetmektir. Stres, kaygı veya gerginlik, orgazmı engelleyebilir.
Duygusal Bağ: Partnerle duygusal bağ kurmak, orgazmı kolaylaştırabilir. Sevgi, şefkat ve yakınlık duyguları, cinsel deneyimi daha tatmin edici hale getirebilir.
Zihinsel Odaklanma: Cinsel uyarılmaya odaklanmak ve dikkati dağıtan düşüncelerden uzaklaşmak, orgazmı kolaylaştırabilir.
Kendini Tanıma: Kendi vücudunu ve zevklerini tanımak, orgazmı deneyimlemek için önemlidir. Yeterli Uyarılma: Hem kadınlarda hem de erkeklerde, yeterli fiziksel uyarılma orgazm için gereklidir. Bu, dokunma, okşama, öpme veya cinsel ilişki yoluyla olabilir.
Sinir Sistemi: Sağlıklı bir sinir sistemi, cinsel uyarılmanın orgazma dönüşmesinde önemli bir rol oynar.
Uyarıya açık olan erojen bölgeler.. Basit bir şey gibi git gel değildir seks.. Aynı zamanda partnerinin zevk aldığı bölgeleri bilmeli ve o erojen bölgelere dokunarak uyarmalı... Bu da orgazmı kolaylaştırır.
Benimkini kimselere söylemem. Bol terlemeli ve inlemeli bir seks sonrasında orgazma ulaşmak daha keyifli.
Ayrıca orgazmın şiddetini belirleyen de, seksin süresi ve duyulan arzudur. 😏
Kadın için faktör, aşktır.😃
Kadının kendini güvende hissettiği, güçlü hissettiği, değerli hissettiği, kalbine dokunulduğu bir ortamda arzuları da okşanmış olur. Erkeğin her dokunuşundan uyarılar alır, kokusu bile başını döndürür, ten uyumu oluşmuştur. Geriye sadece erkeğin performansı ne olacak o kalır...
Bu konuda hiçbirşeyin bir teorisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü herkesin beklentisi farklı istekleri farklı libido düzeyleri vs... daha bir çok ayırıcı madde sayabilirim o yüzden ortak bir payda bulup teori üretmek bence yanlış. En güzeli o an içinden geleni partnerine hissettirerek yaşamak ve yaşatabilmektir.
Cevap
28Cevap
Partnerin uyumu ve iletisimi , ilgisi iyi olursa gerisi sadece teferruattır
Çiftler arasındaki uyum tutku ve erojen bölgelerin uyarılması hepsi toptan orgazmı getirir.
Orgazmın en etkili yolu duygusal bağdır.
Duygusal bağı olmayan birbirlerine karşı bir şey hissetmeyen insanlar, ilişkiye girerek aslında Sadece kendilerine hakaret ediyorlar. birbirlerinin vücudunda nelerden hoşlandıklarına dair hiçbir bilgileri yok. Bomboş bir ilişkiden ibaret, orgazmı derin bir şekilde yaşamak için, Hem kendinin hem de partnerinin zevk aldığı noktaları bilmen gerekir. Insanlar artık seks yapmanın Sadece Git gelden ibaret olduğunu düşünüyor. aman sokup çıkarayım işte boşalalım bitsin gitsin.
Bu seksten ziyade sadece birleşme olur Bunu hayvanlar da yapar. Kendi şahsım için söylüyorum Ben zaten duygusuz bir cinsel birleşmeye kesinlikle karşıyım önce duygularım olmalı bir şeyler hissetmeliyim tanımalıyım. Istemeliyim Eğer isteğim yoksa ilişki yoktur benim için.
Kişiden kişiye değişir. Orgazmı etkileyen en önemli faktör cinsel organların uyarılması olsa da, beyin bizim orgazm merkezimiz. Neyi nasıl algıladığımız, orgazm şiddetini tetikler. Herkesin farklı zevkleri ve ilgisi vardır. Kimi kendisinden çok büyük ya da çok küçük birisine, kimi hemcinsine ilgi duyar. Bir arkadaş da "başkası ile hayel etmek. bunun düşüncesi beni daha çok haz şehvet içinde boşalmamı sağlıyor." demiş mesela. Partnerimin benim etkilendiğim durumları bilip üzerine yorum yapması, ya da fantezileri, beni daha şiddetli orgazma ulaştırabilir.
Cinsellik esnasında her faktör karşıdaki kadını etkilemekte katkı sağlar. Ufak ya da büyük faktörler. Ten kokusu ve temizliği. Nefes, vücut ölçüleri vs. Bir faktör varki cinselliğin merkezidir. Kadınların vajinasındaki uyarıcı noktalar. Erkekler bu noktalara yeterince süre baskı uygulayamaz da doyum yaşanılmaz. Bir ihtimal yaşanılsa bile bu somut bir tatmin değil, soyut tatmin olur. Ortalama bir kadının vajinal boşluğunun 8 ila 12 santim arasında olduğunu tıbben biliyorsak eğer, günümüz şartlarında erkeklerin penis boyuna takılmamaları, psikolojik olarak kendilerini rahatlatıp, karşısındaki kadına odaklanmalı ve kadını uzun bir cinsellik yaşayarak tatmin etmelidir. Kadını tatmin etmek erkeklerin zorunlu görevidir. Cinselliği rutin bir şekilde yaşayan kadınlar hormon dengesi bakımından cinsellik yaşamayan kadınlara karşı daha sağlıklıdır.
Kadın kendi vucudunu anlamalı, öğrenmeli, araştırmalı. Orgazmi yaşamayan kadın suçu erkeğe atar genelde. Bu büyük bir hata.
Bence partnerin isteği yani o inlemeler o bakışlar konuşmadan becer beni diyebil. esi en güzel olay, tabiki manzaranın tadını da etkili o dalgalanan kalçalar göğüsler falan baya etkili.
Akıl temizliği. Gerçekten önemli karşı tarafın aklı ne kadar doluysa orgazma ulaştırmakta o kadar zor olur. Partnerin zevk noktolarını biliyor olmakta orgazmı kolaylaştırır.
bi kisi kendi bedenini kendinden baskası bılemez ama genelde oral yaparsaa ön sevisme uzun tutulursa orgazma yaklasılır
Orgazm çok komplike bir durum nir kaç şey bir arada diye basitçe açıklanamaz , pek çok iyi faktörün o an birlikte olmasıyla gerçekleşir
Öncelikle ten uyumu saygı on sevisme ve partneriniz neyi sevip sevmediğini bilmek ortam ve gidişat
Partnerin performansı ve fiziksel özellikler
Tutkulu sevismek içine girip pompaj iyi oral yapma...
İki tarafında istekli olduğu bir birliktelik olduğunda orgazma ulaşmak çok daha kolay oluyor. Ön sevişme ve tansel uyarım ile orgazm daha da yakın hale geliyor
soru başlığına bak bilimsel makele gibi 😂😂 o kadar sorgulamıyoruz sevişip geçiyoruz biz 😂😂
başkası ile hayel etmek bunun düşüncesi beni daha çok haz şehvet içinde boşalmamı sağlıyor
Ön sevişme her şeyde etkilidir
Tamamen partner ile ilgisi olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle istekli kadın olması
Onu hanımla ben bilirim 😆
Etkili ön sevişme
Erkeğin kadını parmaklaması
Kişiden kişiye göre değişir bu bence
Kadının kafasında biten bir şey.
Partnerin tutumu, ilgisi ve iletişimi
Çırılçıplak sımsıkı sarılmak
uyum tutku
Uyum bence