Evliliğin %70'i cinsellik olduğu için ve vücudum çok düz olduğu için evlenmesem mi diyorum benle evlenene yazık olabilir çünkü cinsellik bayağı önemli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
sizin kararınızdır bence de
S3n kendine bunları söylersen başkaları neler demez. Biraz spor ve doğru beslenme işini çözer. Sanki her erkek yunan tanrısı mermer gibimi saniyorsun...
Göğüs düzelmez öyle sporla falan genetik tamamen kalçam da çok büyük olsa boyum kısa olduğu için dengeli olmaz yani her yönden kötü durumdayım
Sana oyle geliyor. Çok büyük gogus zaten sıkıntılı. Küçük olan daha sağlıklı ve güzel. Kalcanida çok büyütmeye gerek yok. Boyuna göre dengelersin.
Cok abartiyorsun. Sanki ülkenin yarısı manken...
Ama yok gibi 65b gerçek bedeni
Yaaa sevene bir önemi yok
Evleneceğin adamın seyi 9 -10 cm olsa ne yapacaksin?
Önemli olan karşı tarafın ne hissettiği emin ol o da seni beğenir kafana bunları takma
İşte karşı tarafın hissettiği önemli olduğu için düşünmüyorum zaten büyük ihtimalle yetersiz bulacak fizik önemli sizin için
Hayır değil emin ol fizik değil her şey tutku ve şehvet varsa sorun olmaz
İkş meme siliyonu ya da beraber spora gidip vücut yapma durumu ile kurtarabiliriz.
Düz olabilir ama senin libido yüksek ve partnerin de öyle olursa samanlık seyran olur
Bilmiyorum güzelsen seni havada kaparlar takma bence
O da yok Allah sağolsun her yerden almış güzel vücut verip sağlık sorunları verseydi bu kadar üzülmezdim
Kendine göre birisini bulursun kafana takma herkesin bir derdi var işte
Düz vücut sporla düzelir spor hocası varsa sor ona morelin düzelsin
158 50 kilo iyi bence
Aynen çirkinsem çirkini bulurum ben de yapacak bişey yok
Bende öyle diyordum kendime sevdiğim kız beni sevmiyor diye ama bütün kızlar peşim olunca bende başkasını buldum sevilmeyince ve sevemiyosun
ama seni sevenler bulursun illaki fotoğraf atsan anlardım ben dürüst cevap verirdim sana
Niye böyle düşünüyosun belki idealdir. Anlat bakalım belki bu düşünceni düzeltiriz
Niye peki yazık olur ne yönden
Gözü dışarı kayar diye kimsenin karaktersizliğiyle uğraşamam
Sende kocanın gözünü kaydırma neden kayaın hee erkek bir mi
Vücut sorunlu dedim ya okumuyor musun
Canım tamamda sebde ona göre sadır erkek bulursun neyin var senin
Bahsettim yukarıda düz
Ayrıca sadık olup olmamasına o kadar kolay karar verilmiyor
Resmin var mı ya merak ettim seni
Aynen baya tanımaj lazum ya
İşte hayatın acı gerçekleri
Haklısın ama zinada sıkıntı ya
Benim inancım kalmadı artık zaten bir adalet olduğunu düşünmüyorum
Nasıl yani adalet peki
Adaletsizlik bulunan çok nokta var, herkesin eşit seviye imtihanlardan geçmemesi bile buna sebep
Orası öylr ya haklısın
Allah bence bahsedildiği kadar adaletli ve merhametli değil
Sen cinselliği mi sevmiyorsun anlayamadım
Alakası yok sevsem bile kocam olacak adamın gözü kayar kimsenin karaktersizliğiyle uğraşamam dış görünüşü kusursuz olanlar evlensin sadece
Bekarmi kalacaksin hep 😀
Aldatılmaktan milletin kahrını çekmekten iyidir
Sense haklisin biliyor musun 👏
Değmez yani
Ya birini çok seversen
Umarım sevmem bu yüzden sevmek de istemiyorum dış görünüşün önemi yüzünden insanlara karşı da nefret besliyorum
Niye sen kkendini beğenmiyormusun
Dışım sorunlu dedim ya iyi misin
Nasıl bir sorun
Düz vücut
Çok özür dilerim gerçekten soruyorum düz vücut ne bilmiyorum
Göğüs yok kalça yok
Ben bunu sorun olduğunu sanmıyorum
Sorun olacak eminim allah herkese eşit kader nasip etmiyor ne yazık ki
Bence bunu sen kompleks edinmissin
Önce kendinle Barış inan bu bir sorun değil
Eminim mükemmel fiziğim olsa ama birsürü sağlık sorunum olsa ya da çocuğum falan olmasa kısır olsam daha fazla tercih görürüm şimdiki halimden sonra da işte sendeki sorunlar benim için önemsiz ben seni sevdiğim için seninleyim gibi süslü sözler falan sanki vücudum düz olsa sevecekmiş gibi. İnsanoğlu işte. Bu yüzden çok öfkeliyim her şeye
Evet innsan oğlu tutarsız
Cinsellik vücudu bozmaz
Bozar demiyorum ben fiziğim yok diyorum
Eee olmasın seven aklını huyunu sever her şey o iş değil
Ama o da önemli sanki sen de dışına hiç bakmayacakmış gibi konuşuyorsun burada
Bir kadın gülüşü duruşu ve fikirleri beni etkilerse gerisi önemsiz kalır
öyle düşünme her türlü olur
İyi seks yapmanın güzel vücutla ilgisi yok.
sen ver kımse bakmaz vucudun duzlugune
Dimi çirkin olunca obje oluruz anca
evlenınce de aynı
Nasıl bakabilir miyim
Valla tam benliksin shfhd
evlenmeden de yaşanıyor knka ya :D
Saçmalama
Maalesef Allah herkese eşit kader nasip etmiyor
Bu kadar güçsüz olamazsın ya kendini toparla biraz kimseyi de kendinden üstün görme nedir yani
Üstün görmüyorum ama fizik önemli insanlar için
Eminim mükemmel fiziğim olsa ama birsürü sağlık sorunum olsa ya da çocuğum falan olmasa kısır olsam daha fazla tercih görürüm şimdiki halimden sonra da işte sendeki sorunlar benim için önemsiz ben seni sevdiğim için seninleyim gibi süslü sözler falan sanki vücudum düz olsa sevecekmiş gibi. İnsanoğlu işte. Bu yüzden çok öfkeliyim her şeye
Fizik bir kriter değil ama bence insan farklı mezheplerle ön planda da olabilir kaldı ki fizik düzeltilebilecek bir şey en azından gözlerin görüyor istediğin her şeyi elde edebiliyorsun bence bu kadar karamsar olma
Gözler de sıkıntılı gözlük kullanıyorum Allah her yerden almış sağolsun
Fizik de kriter ayrıca kimse kilolu kadını beğenmiyor genelde sevmiyor da
Gözlüğü ben de kullanıyorum o problem değil önemli olan senin kişisel gelişimin tamamlaman seni hakikaten insanı bulacağına eminim
Kilolu dediğin nedir ya verilmeyecek bir şey değil
İşte verirse dimi ancak, ben de ancak ideal tanımladığınız fiziğe ulaşırsam, hayatın gerçekleri
Yasınız kaç bilmiyorum ama çok çabuk pes etmişsiniz inanın başkalarında çok başka farklı dertleri var belki sizdekilerden daha büyük
O kadar derdim olsa bu kadar canımın sıkılacağını sanmıyorum benim durumum insanları falan da düşününce sinir bozucu mesela kanseri atlatıp memeleri alınmış bi kadınla tanıştığında onu tanımak istemezsin ama tanımışsındır artık sevmişsindir sonradan kanserden memesi alınır hiç takmazsın dimi, bu da böyle insanlar en başta kendine kusursuzu istiyor
Sen kendini öyle bakıyorsun işte karamsarsın bak verdığin örnek çok önemli bu örneğin üzerine tez bile yazılır
Örneğim doğru bir örnek, sonra da sonradan bırakmadı başına neler geldi ama bırakmadı diye bi de takdir ediyorlar ya ndkdkd en başta o haliyle en başta kabul etmek daha takdir edilesi bence ama işte kabul etmez kimse neyse bu benim düşüncem
Düşüncene saygı duyuyorum ama lütfen böyle
Onu ilk başta öyle kabul etmek mi daha takdir edilesi sonradan başına öyle bir şey geldi diye bırakmamak mı
Tercih meselesi kişiden kişiye değişir ama bence bırakmamak
Başından da çoğu öyle kabul etmez ama
Haklısın
Sevdikten sonra o şekilde de sevmek basit bişey çünkü zaten sevmişsin hem de o kusursuza yakınken sevmişsin ilk etapta ama o haldeyken sevmek kabul etmek daha zor ama sen bilirsin
Neyse ben saçmalıyorum sen doğrusun anlıyorum
Estafurullah haksızlık etme kendine
Ne haksızlığı ya ironi yaptım sen kendini doğru görüyorsun diye dedim
Ama bırakmıyor diye daha çok takdir etmek gerekiyormuş tamam lfkdfj
:)
Sonuçta kimsenin düşüncesi bir gerçeklik ifade etmiyor
Aynen
Senin düşüncen sana göre sadece benimkinden daha değerli
Haklısın
Aseksüel misin
nasıl düz
Boy ve kilon nedir?
1.55 48 ama bahsettiğim gibi fiziğim var güzel değil yani
Ölçülerin nasıl?
Nasıl ki fiziğin?
Ölçüler nedir 😂😅
Şu yorumlar bile haklı çıkarıyor beni demek ki önemli kfkfkfjdjd
Önemli de emin ol sn bncd çoğu kişiden güzelsin 🙂🙂
Tabi canım kafa takıyorum bi de teselli veriyor
Neden yazık olsunki?
Önemli ya fizik o yüzden tanrının adaletsizliği
Hayatım insan fiziği için değil gönül güzelliği için evlenir gönlün önemli bence tamam evlilikte cinsellik önemli lakin insan sevdiği kadinla olmak ister senin gönlün güzelse fiziğin bir manası yok ki
Erkekler dış görünüşe önem verir
Ayşe deki göğüs sende de var ondaki kalça sende de var sonuçta
Ya o toplumun yitelemesi bence ben niye gönüle önem veriyorum ben başka bir gezegenden mi geldim ozmn
Yani ona bakarsan ben cüsseli bir adamım lakin minyon bayanlardan hoşlanıyorum lakin gönül güzelliği benim için önemli
Yok dedim ya var ya eminim mükemmel fiziğim olsa ama birsürü sağlık sorunum olsa ya da çocuğum falan olmasa kısır olsam daha fazla tercih görürüm şimdiki halimden sonra da işte sendeki sorunlar benim için önemsiz ben seni sevdiğim için seninleyim gibi süslü sözler falan sanki vücudum düz olsa sevecekmiş gibi. İnsanoğlu işte
Boyun ve kilon kac?
1.55 48
Bence şaheser yemin ederimki
Çirkin kendimi biliyorum görmeden yorum yapmayın
Görmek nasip olsaydı keşke
Düz derken?
Göğüs kalça yok genetik olarak
Bazıları küçük göğüs küçük kalça seviyor cinsellik için evlenmemezlik yapma
Göğüs yok ama bildiğin dümdüz kalça da öyle. Bunun dışında başka kusurlarım da var
Kaç yaşındasın ki
22
Olsun ya yinede evlenmemezlik yapma çevremde senin gibi olanlarda var evliler ve cinsel hayatlarından memnunlar
Sen nerden biliyorsun onların cinsel hayatlarını bi de milletin vücuduna mı bakıyorsun jkdkdjd
Ya dışarda belli oluyor fiziği ve çok samimi olduğumuz için normal olan kız arkaşlarım anlatıyor
?
Zayıf mısın
Düz derken