1.5 yıl önce evlendik 2 yıl da sevgili kalmıştık. Sevgililik boyunca evlenmeden olmaz diyip durdu. Evlendiğimiz gece korktu istemedi. Sonra da o istedi fakat ben inat ettim. Bu konuda sürekli kavga ettik , ailesi bana telefondan küfürler tehtidler falan savurdu. Süs olsun diye mi evlendin vs. Geçenlerde boşanma davası açacağını söyledi. O kadar düğün yap masraf yap sonra boşan hepsi boşuna gitsin. Ben istemiyorum tabi ki boşanmak. Evliyken aldığımız 2 ev 1 araba var. Hepsini benim paramla aldık. Mahkeme ne kadar verir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliyken alınan mallar ortak sayılır. Boşanma durumunda çiftler arasında yarıya bölünür. Yalnız bu durumda haksız olan sensin. Herkes evlendiği ilk gün beraber olacak diye bir kural yok. Kadın korkmuş işte senin anlayışlı olman gerekidu.
01 Yorumla
Soran1 yıl1.5 yıldır yanaşmıyorum işte korkacağı bir şey kalmadı artık. Anlayışlı olmasam 1.5 yıldır karyolada uyumazdım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılManyak mısın kurgu mu bu
015 Yorumla
Soran1 yılSen de gıcık olursan sen de inat edersin. Manyaklık veya kurguluk bir şey yok.
Cevap sahibi1 yılHiç mi canın istemiyor. Asıl ben gıcık olursam v. s daha sert şekilde onu yatırır yaparım
Soran1 yılBen yapmam içim buz gibi. Canım istiyor da mastürbasyon yapıyorum. Ona dokunacağıma elimi koparır atarım. Anlatabildim mi?
Cevap sahibi1 yılAnlamadım asıl o içindeki siniri atabilmenin tek yolu bu. Eminim o da bu duruma önce karşı çıkar sonra zevk almaya başlar. Bir gün dene. Hatta bu gece dene
Soran1 yılİçimde sinir yok ki küskünlük var. Ona asla el sürmem. Boşansın sonra ne bok yiyorsa yesin.
Cevap sahibi1 yılKanka bana özelden yazsana
Cevap sahibi1 yılBu konuyu konuşalım çünkü aklım almıyor
Soran1 yılGerek yok.
Cevap sahibi1 yılKurgu
Soran1 yılEvli kadınların eşleriyle cinsel hayatları hakkında konuşup 31 çekmek de keşke kurgu olsaydı. Ama gerçekten var öyle ezik insanlar.
Cevap sahibi1 yılMa l misin. Senin evliliğini kurtarman bok bok nedenlerle mastürbasyon yapmaman için insan ol adam ol biraz diye uğraşıyoruz. S g şimdi nereye gidiyorsan
Cevap sahibi1 yılZaten seninkileri çoktan becermiştir biri. Yemeyenin malını yerler
Soran1 yılSenin eşini de becerebilirler dikkat et.
Cevap sahibi1 yılBen senin gibi ma l gibi dokunmasam olabilir ama senin gibi gay değilim
Soran1 yılGay olmakla ne alakası var? Birine hiç küsmemişsin hayatında anlaşılan. Biri sana gelip küstüğün kişiyle lunaparka git diyor gider misin? Gitmezsin o yüzden boş yapma.
Ma l mısınız aq
02 Yorumla
Soran1 yılO öyle ama ben değilim
Hala bakiremi
05 Yorumla
Soran1 yılEvet bakire
Soran1 yıl1.5 yılda hiç aldattı mı bilmiyorum ama ilk gece bakire olduğu için korktu.
Soran1 yıl25 yaşında
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne