Cinsel Yaşam Evli bir erkekle sanaldan konuşur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Evli bir erkekle sanaldan konuşur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. konuşurum da birlikte olurumda.. statüsü ile ilgilenmiyorum açıkası kimsenin.. önemli olan anlaşabilmek uyumlu olmak ve bekletilerin benzer olması 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok evli kadın var burada konuşuyorum hatta şu an 2 tanesi ile konuşuyorum arkadaş dost sırdaş olarak İnşallah yazdıklarımı görmezler 🙈 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kızlara daha çekici geliyor nedense istemsizce olan bişey sanırım 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Dostluğun, iyi bir arkadaşlığın evlisi bekarı olmaz diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. O kadar yanarak uyandım ki inmiyor da hala evli bekar kadın fark etmez denk düşmeyelim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bilmeden konuştuğunuz adamların yarısı evli zaten :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Konuşmanın içerigine bağli. 4 12 Yorumla Aslnn12 1 yıl Dost gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok,, ben entelektüel biriyse kinuşurum. Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Oooo tam benliksin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen yazıyorum 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önce bir genel kültür testinden geçiricem 😄 Yorumla Aslnn12 1 yıl Tamam yap testi Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Yap bakalım banada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka yapiyorum tabi. Kimseye test uygulamak haddimiz değil. Genel konusmalardan anlaşılır zaten. Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Israr yok sen bilirsin. Zaten karşıklıklı rıza olmadan yapılan her şey ızdırap gibidir. Ben senin de isteğin varsa güzel bir sohbet tercih ederim Yorumla ata_00 1 yıl Buralarda entelektuel bir kadin tanidim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim? Şöyle biz de tanıyalım. 🙂 Yorumla ata_00 1 yıl Sanirim hesabi artik kullanmiyor bir aydir ulasilmiyor maalesef Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerde kadınlarda konuşurum 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evli bekar sizin tercih beklentiniz ile alaklidir. 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanal nedir ya gerçek varken 0 0 Yorumla
Saruhan1985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Herkes herseyi yapiyor tercih meselesi 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır konuşmam 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar nedense evlilere karşı daha ilgili 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. konuşan çok kadın var 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. evli hatunla konusurumm 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Evli bayanda var konuşan arkadsca 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sanalda konusur reelde yatarsın:) 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sanaldan her şey yapılır valla 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ahlaksızlığın en dip halidir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evli kadınla konuşmuştum ne yalan diyim 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kadınla evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Konusuyorlar 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senn 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Amaç nedır 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. konusulmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
konuşurum da birlikte olurumda.. statüsü ile ilgilenmiyorum açıkası kimsenin.. önemli olan anlaşabilmek uyumlu olmak ve bekletilerin benzer olması
Çok evli kadın var burada konuşuyorum hatta şu an 2 tanesi ile konuşuyorum arkadaş dost sırdaş olarak İnşallah yazdıklarımı görmezler 🙈
Kızlara daha çekici geliyor nedense istemsizce olan bişey sanırım
Dostluğun, iyi bir arkadaşlığın evlisi bekarı olmaz diye düşünüyorum.
O kadar yanarak uyandım ki inmiyor da hala evli bekar kadın fark etmez denk düşmeyelim 😂😂😂
bilmeden konuştuğunuz adamların yarısı evli zaten :D
Ben evli bı kadın skmistim kocasının isteği üzerine
Konuşmanın içerigine bağli.
Dost gibi
Yok,, ben entelektüel biriyse kinuşurum.
Oooo tam benliksin
Hemen yazıyorum 🤣
Önce bir genel kültür testinden geçiricem 😄
Tamam yap testi
Yap bakalım banada
Şaka yapiyorum tabi. Kimseye test uygulamak haddimiz değil. Genel konusmalardan anlaşılır zaten.
Israr yok sen bilirsin. Zaten karşıklıklı rıza olmadan yapılan her şey ızdırap gibidir. Ben senin de isteğin varsa güzel bir sohbet tercih ederim
Buralarda entelektuel bir kadin tanidim sadece
Kim? Şöyle biz de tanıyalım. 🙂
Sanirim hesabi artik kullanmiyor bir aydir ulasilmiyor maalesef
Erkeklerde kadınlarda konuşurum
Evli bekar sizin tercih beklentiniz ile alaklidir.
Sanal nedir ya gerçek varken
Herkes herseyi yapiyor tercih meselesi
Hayır konuşmam
Kadınlar nedense evlilere karşı daha ilgili
konuşan çok kadın var
Konuşmam. Kadın tercih ediyorum
evli hatunla konusurumm
Evli bayanda var konuşan arkadsca
Sanalda konusur reelde yatarsın:)
Kobuşmaktan konuşmaya değişir
Sanaldan her şey yapılır valla
Ahlaksızlığın en dip halidir