Umursamazlık arttığından mı normal görülür hale geldi
eskiden yerlileri görünce utanırdık
eskiden yerlileri görünce utanırdık
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çıplaklık, kültürel ve kişisel inançlara göre değişen bir kavramdır. Bazı kültürlerde ve toplumlarda çıplaklık daha doğal ve kabul edilirken, bazılarında tabu olarak görülür. Dolayısıyla, "normal" kavramı da bu farklılıklara göre değişiklik gösterir. Çıplaklığın Kıskançlığa Etkisi: Çıplaklığın kıskançlığı etkileyip etkilememesi de yine kişisel ve kültürel faktörlere bağlıdır. Kişisel Faktörler:Bireyin özgüveni: Kendine güvenen bir kişi, partnerinin çıplaklığına daha rahat yaklaşabilir.
Kıskançlık düzeyi: Kıskançlık eğilimi yüksek olan kişiler, partnerinin çıplaklığını bir tehdit olarak algılayabilir. İlişki dinamikleri: İlişkideki güven ve iletişim düzeyi, çıplaklığın kıskançlık üzerindeki etkisini belirleyebilir.
soruyu silcem o kadar iyi cevap 😃
Tişikkirler :D
Benim için çıplaklık asla normal değil sonra kadınların bir şeyler yaşadığında pişman olması ya da taciz tecavüz edilmesi bence gayet düzgün oluyor erkekler artık ne yapsın gözlerine perde çekemezler kadınların çıplak olması erkeklerin erkekler de çıplak yani şortla geziyolar sokakta atletle geziyolar ya ne bileyim ya aman yani insanların artık o çirkin etini görmekten bıktım yoruldum yani Insanlar çıplak oldu mu daha böyle sanki beğeniliyormuş gibi hissediyorlar aslında beğenilmiyorlar çok çirkin oluyorlar daha çok söyleyecek şey var da neyse
Bir kadın olarak normal bulmuyorum bazıları kendini teşhir etmek için kullanıyor ve buna karşıyım erkeklerdeki bu genişliğide anlamıyorum sevsin kisitlasin istemiyorum ama bu kadarda genişliğe izin verilmemeli.
Kıskançlık kotu bir duygu ama yerinde ve miktarında kullanılmalı
güzel yazmışsın teşekkür ederim 🙂🌸🧡
Cevap
28Cevap
İnsanlar acayip oldu gadası yanında minilerle gezen sevgilisine bakan olunca hoşuna gidiyor
Sonra da evlenince eşini kısıtlamaya çalışıyor
Nasıl bir çıplaklık
öyle bir toplumdayız ki şimdi bileği görünse çıplaklık diyen bir kitle var 😂
sen kendini düşün şimdi plajda değilsin dışarı ne giyip çıkarsın sadece şortla gezmezssin diye düşünüyorum 🤣
işte bunu karşı cinse uygula şimdi 🤣
o kadar bi çıplaklıktan bahsettim 🤣
vay noldu niye çarptın birden 🤣
🤣🤣🤣
Nasıl bir çıplaklık? jöle ama bak kankam benim diyeceğimi demiş :D
oku kankana verdiğim yorumu şimdi 🤣
Ben sahiplenici karaktere sahibim. Yasak koymaya hakkım yok ama söylerim devam ederse yollarımı ayırırım.
Bi türlü arayı tutturamamışız demekki :D Ya en dibi ya da zirvesi. Yerlilerden utanmakta yanlış çıplaklığı normalleştirmekte bence.
Benim nezdimde halen anormal ve hep öyle kalacaktır ve kıskançlığı etkileyen bir durumdur çünkü yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarmaktadır
Kıskançlıkla alakalı değil benim ki, popo yanağını ve memesini başkasına göstermekten sakınmayan bir karakter ile olamam.
Kıskançlığı üst düzey bir devlet lideri kadar etkiler. Öyle bir etkiler ki çiftler arasinda 3. Dünya Savaşı çıkar.
artık herkes şöyle bakıyo çıplaklığa 😂😂
Çıplaklık bazı yerlerde gayet sıradan link verebilirim bazı yerlerde çok sıradışı
Çıplaklığın utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum...
Artık kilotuna varana kadar gösterip özgürlük diyorlar
Genç nesilin içinde çalışıyorum. gorduklerim o kadar normal geliyor ki anlatamam. bircok şeyde utanma kalmamış. neler neler
çıplaklık dediğin açık giyinmekse normal ama çıplak olmak normal değil
şimdi utanmıyormusun haaa 😂
sapık gibi bakıyom 🤣🤣🤣
Hiç anlamadım soruyu
mayoyla sokakta gezdiğini hayal et karşı cinse uygula plajda değilsin ama kış günü sokaktasın
Ben niye mayoyla geziyorum 😀
işte gezenler var niye geziyolar 🤣🤣🤣
çıplak ne kadar mesela
akü komple yok 😂 misali
🤣🤣 aynen
bence kötü olur ya
Almanya’da herkes hep çıplak
ne hissettiriyor 🤣
Herkes normali o … Anadoludan bir arkadaşım erasmusla geldiğinde bunlar neden bikiniyle geziyor demişti ….
sen ne cevap verdin
Ne alaka sakin ol kendine gel dedim….
🤣🤣🤣
Anormal.
Utanılacak bir şey yok yiğidin malı meydanda 😂
Cıplak olmak iyidir
sıcak diye mi
Zevkli oluyor ya evin içinde ciplak takilmak iyidir
🤣🤣🤣 perdeyi kapatmayi unutma
Haha kapatirizz
Plajdan mı bahsediyorsun?
Etkiler
ben takılmam
Evet etkiler
Şimdi yerliler bizi görünce utanır oldular..
Simdi utanmak yok gibi
normal değil tabiki
şimdi utanma kalmadı
Ben acik genis bir erkeğim kiskanmam asla
Teşekkür ederim bu tarz erkekleri sever misin
Güzel soru
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?