Geçen dekolte giyip cezaevine gittim. Müvekkilim dikkat et şu üstüne başına burada canım canım bir sürü erkek var kafayı yedirteceksin bana dedi. Ama bi yandan da çok güzelsin falan diyor. Sizce bu kıskançlık mı arzu mu? Hoşlanıyor mu ki benden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıskançlık var gibi sebebi seni arzulamak be hoşlanmak oradaki adamlar yokluktalar zaten sende çok çekici olunca kıskanarak arzulasın bi zahmet. Sanki sende hoşlandın bu ilgilen arzulanmaktan gibi
012 Yorumla
Soran1 yılHer kadın hoşlanır ya… zaten gardiyanlar falan bana aşırı ilgili onlardan da görüyor dikkat çektiğimi iyice deliriyor. Bana söyledi zaten sevdiğini ama ben geçici olduğunu söyledim. Çıkınca evlenelim bile dedi cmcmcöv
Soran1 yılBilmiyorum sevişmek için bir sürü seçenek var ona… parası var çevresi var… Yıl sonu kesin.
Dikkat çekiyorum biraz ondan sanırım. Kızıl saç, buğday ten, büyük göğüs, kalın bacak… Dönüş alıyorum zaten hep seni şurda gördüm dikkatimi çektin gibisinden.
Soran1 yılVardı bu süreçte ayrıldık, bunu da biliyor. Sohbet ediyoruz çünkü ikimiz de birbirimizin hayatında bilgi sahibiyiz. Para konusu evet ama ben de fazlasıyla kazanıyorum.
Soran1 yılEmin olduğum tek şey bekaretimi istiyor deli gibi. Gözünden anlaşılıyor o. Ben çıkana kadar dikkat et şu davranışlarına falan diyor. Verme demeye geliyor yani
Soran1 yılBöyle erkeksi konuşması benimkini de yükseltiyor. Yönetilmeyi seviyorum galiba ama dozunda. Şu an onu istediğim için dinleyeceğim gibi duruyor :)
En İyi Cevaplar
1 yılFeraceyle gitsende cezaevi için ilgi cekicisin ama bu derece net olması da e yani bacım dedirtti insaalah ciddi bi suçu yoktur sende okeysen ne diyelim
22 Yorumla
Soran1 yılÇok kapalı gittiğim de oldu ama göğüslerim büyük saçım kızıl. İster istemez dikkat çekiyorum. Suçu ciddi beraber olmamız imkansız ancak tek seferlik şeyler olur ama birlikte olursak o peşimi bırakır mı onu bilmiyorum. Çünkü benim ilkim olacak ve sahiplenecek bir erkek
- 1 yıl
Allah kurtarsin hayirli cumalar abi de ne dicen o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkıskanmıyor
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya
Ya avukat olup üstüne adaleti savunurken suçlu birine ilgi duymak gerçekten psikolojik bir sorun olabilir. Bence bir uzmandan yardım alın.
02 Yorumla
Soran1 yılAvukat vicdanla mı oluyor? Duygusal bi şey hissediyorum. Yoksa mantıksız olduğunun ben de farkındayım
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Hayal gücüne hayran kaldım Vallahi çok güzel senaryo muhteşem
017 Yorumla
Soran1 yılHayatın gerçekleriyle tanış biraz dışarıda neler oluyor neler
Soran1 yılE görüşe gidiyorum adam sürekli beni görüyor evli değil normal değil mi yükselmesi
Soran1 yılBazen direkt adliyeden geçiyorum üstümü değiştirme imkanım olmuyor. Bir de göğüslerim büyük zaten azıcık açıklık dekolte oluyır
Soran1 yılNormal işte hak veriyorum 😅
Soran1 yıl24, sorudan belli değil mi neden olduğu
Soran1 yılEvet hoşuma gidiyor. Beğeni, arzu her kadının hoşuna gider. Hele ki böyle bi çocuğu etkileyebilmek beni tatmin etti yeterince. Ama dışarı çıkınca ne olur bilmiyorum bulup seni kaçırcam diye şaka yapıyor ciddiyim falan diyor
Soran1 yılTeşekkür ederim :) muhtemelen o da özgüvenime tutuldu
Soran1 yılEvet o kadar insan arasında… yanlış biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
1 yılBen de infaz korumayım öyle gelen avukatlar var demek istediği oradakilerin çoğunun erkek ya bir de bayadır kız görmemişler etkileniyorlar demek istemiştik
02 Yorumla
Soran1 yılOnu biliyorum zaten de bu onu ne ilgilendirir? Ben bakabilirim ben göreyim de başkası görmesin kafasında
- 1 yıl
Neler giyiyon ki
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet adamın canı seni istiyor bende olsam isterdim
02 Yorumla
Soran1 yılDaha açık konuşsa keşke
Cevap sahibi1 yılAçıkça yazamam buradan
Gizli Üye(30-35)1 yılGenelde ikisi birlikte olur. Seni ne kadar arzuluyorsa, o kadar da kıskanır. Sana karşı içinde çok büyük bir şehvet var onun
04 Yorumla
Soran1 yılAyyy heyecan yapıyor bu bana. Beni güzel bulduğunu biliyorum zaten ben de kendimin farkındayım. Ama bazen çok tatlısın şu an suratını ısırmak istiyorum falan diyor. Bu duygusal mı cinsel mi sadece anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılHer ikisi aynı anda da olabilir ama cinsel olan daha baskındır
Soran1 yılVersem bela olur mu acaba, merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılKim olduğuna, nasıl biri olduğuna bağlı
Gizli Üye(36-45)1 yılHoşlanıyor:) ama sevgiyi çoğu beyni gelismemis erkek gibi kıskanarak göstermeyi seçiyor
00 Yorumla
1 yılKadınsızlıktan öyle davranıyordur birde sen güzelsen ondandır güzel misin
02 Yorumla
Soran1 yılGüzelim
- 1 yıl
Fiziğin iyi mi boy kg yani
1 yılMüvekkilini arzulusun demek erkek mi bitti
11 Yorumla
Soran1 yılUyum var aramızda
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılkadın görmediğindendir o
03 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum ya keşke öyle olmasa
- 1 yıl
güzel bir kadın olduğunu düşünüyor musun
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Müvekkil mi sevgilimi
03 Yorumla
Soran1 yılMüvekkilim ya sevgilim değil. Flört ediyor gibiyiz ama
Soran1 yılSorma
Gizli Üye(30-35)1 yılcezaevinde kadın görmeye görmeye dişi sinek görseler saldıracaklar :D
02 Yorumla
Soran1 yılOndan değildir ya :( istesin istiyorum beni
Cevap sahibi1 yılbak şimdi dışarıda biri eğer bunu yapıyorsa seni istiyor diyebiliriz ama cezaevindeki biri nefes alan herhangi birini arzulayabilir onlar için hiç bi önemi yok :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden dekolte giyip gidiyorsun ki cezaevine? :D
06 Yorumla
Soran1 yılKasıtlı değil aslında bazen adliyeden geçmek zorunda kalıyorum üstümü değiştirme imkanım olmuyor.
- 1 yıl
Anladım.
Ama hiçbir erkek kadınına şehvetle bakılmasını istemez.
Bende aynıyım. Sevgilim olduğunda onun giyimine genelde karışmam ama erkeklerin şehvetle baktıklarını hissettiğimde onu oradan uzaklaştırmak isterim. Her erkek aynıdır. Bence diğer türlüsüde erkek değildir.
Soran1 yılSahiplenici birisin o zaman sen de. O da öyle ve bunu söylüyor. Ben bakabilirim görebilirim ama benden başkası bakamaz diye.
Hatta o kadar takmış ki bu duruma görevlilere avukat benim sevgilim demiş kimse bakmasın, sohbet kurmasın diye- 1 yıl
Haa senin sevgilin değil mi bu adam?
Soran1 yılYok değil müvekkilim ama flört ediyoruz
- 1 yıl
Flört ediyorsanız normal. Ben seninle flört etsem bende sahiplenirdim.
Çok oz izledin galiba avukat
04 Yorumla
Soran1 yılİzlemedim hiç :(
Soran1 yılİkisi de değil. Bazen acele geçince üstüm uygun olmayabiliyor. He birini ödüllendireceksem bu kesinlikle müvekkilim olurdu.
1 yılSeni arzuluyor ve s... miyor ya deliriyor
08 Yorumla- 1 yıl
Deli gibi arzuluyor ve yapamıyor ondan kuduruyor
Soran1 yılOf ya, çekerken anca düşünüyordur. Kanlı canlı tek beni görüyor o da var
- 1 yıl
Sende het gün yemeden doyacak kadın degilsin
Soran1 yılİsterim evet
- 1 yıl
Hangi sehirdesin
- 1 yıl
Bizim De davalar oluyor ve kolay da oluyor iyi de kazanç oluyor bir imkan varmj
Soran1 yılDava ayağına mı sen de?
- 1 yıl
Öyle bir düşünce yanyana gelmeden sadece yazı ile olmaz o kadar vasat değiliz ama dava için dişli avukat arıyoruz uzun süreli ve senede 20 30 dava
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArzuluyor sen arzuluyormusun mesele bu
05 Yorumla
Soran1 yılYani evet nasıldır diye düşündüm bi kaç kere
- 1 yıl
O zaman sıkıntı yok
- 1 yıl
İhtimal var mi
Soran1 yılTahliye olunca neden olmasın
- 1 yıl
O zamana kadar🤣
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sanki öyle gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHarundan seks hikayeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMerak ettim be giymiş olabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılYuvarlak yaka bluz giydim de aşırı açık değildi göğüsüm büyük olduğu için dolgun duruyor. Dışarısı kaldırır cezaevi için açık kaldı
Cevap sahibi1 yılGörsel olarak görme imkanım olsaydı keşke
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılArzuluyor. Sen de durum nedir?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yokluktan
02 Yorumla
Soran1 yılUf
Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Vurucu tim vurucak
02 Yorumla
Soran1 yılBiz de onu istiyoruz da içeride doskfkkf
1 yılArzuluyor
03 Yorumla
Soran1 yılSeni istiyorumdan öte bi şey söylemiyor ama
- 1 yıl
Söyler yakında
Soran1 yılBekliyorum
Faruk abi kaç kaç :))
02 Yorumla
Soran1 yılKaçabilsem :)
1 yılSeni s k lmeye hazırlıyor
04 Yorumla
Soran1 yılCezaevinde ama
- 1 yıl
Çıkınca yapacak işte
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl24
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılhiç biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok mu büyükler
06 Yorumla
Soran1 yılİdeal ya. 80c
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılGenetik mi memelerin
Soran1 yılYes
Cevap sahibi1 yılDaha büyük var mı genetikte
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak dur
013 Yorumla
Soran1 yılİmkansız işim bu. Arada bana dokunmak istiyor
Cevap sahibi1 yılİzin verecek misin
Cevap sahibi1 yılSamimiyet var mı sende mi istiyorsun
Soran1 yılBirkaç kere yüzüme elime dokunmasına izin verdim. Samimi olduk çünkü arkadaş gibiyiz ama son zamanlarda onun farklı baktığını anlıyorum
Cevap sahibi1 yılSenle sevişmek istese izin verir misin bakire misin
Soran1 yılBakireyim, o da biliyor bunu bence bu da bana yükselmesinde etkili. İzin veririm ya hayal ediyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılKeşke benim avukatım olsan senle ilk lerimiz olurdu
Cevap sahibi1 yılKızlığını ona verirdin vaybe bu aşk mı
Soran1 yılBirine vercem illaki
Cevap sahibi1 yılBen olmayı çok isterim
Cevap sahibi1 yılNe istersen yaparım sen gir diyene kadar kıvama gelmeni sabırla beklerim her yerine oral yaparım
Soran1 yılO kadar da değil. Aşık değilim ona ama tanıyorum iyi anlaşıyorum ve istiyorum. Böyle olması gerek vermem için
Cevap sahibi1 yılİkiniz Oruçlu olsan o istese verirmiydin
1 yılKuduruyor
04 Yorumla
Soran1 yılYa orasını biliyorum da duygusal bi şey hiç mi yoktur
- 1 yıl
Var tutku işte
Soran1 yılsakat bırakır beni o cmmvnv
- 1 yıl
Sende bu amaç uğruna topal olmayı dğşünmüyon mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı