Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sakin olun ben de kadınım ama analiz gücüm çok yüksek gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin %99.9’u bunları istiyor ha bir de gülümseyen kadın istiyorlar ne olursa olsun gülümseyen
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yeterli değil bu saydığın özellikler 1 yıl güzel gelir oturup muhabbet ederken anlasamadiktan sonra sonra bilim bir birini tamamlayamadiktan sonra barbara palvin bile bir yerden sonra güzel gelmez adama
Yatağa atınca öyle demezsin ama
Diyorum ya başta güzel gelir belli bir yerden sonra ben zaten ondan alacağımı almışım onun yani artik güzelliğine erismişim sahip olmuşum mu diyeyim tadını almışım mı diyeyim tamam mı yani onda benim özel bulduğum bir şey kalmamış e muhabbet olarak da anlaşamıyoruz bir birimizide tamamlayamiyoruz sence ne kadar katlanabiliriz
Demek istediğim şu ki bir kadını bir erkek için özel yapan o kadının çok güzel olması değil beğenilen kişi olmak ayrı özel kişi olmak çok ayrı bir şey insanın kendisi için güzelleşmesi lazım ben şahsen çok güzel kadinlarla da çıktım ortalama guzellikte ki kadinlarla da emin ol ki unutamadım tek kadın yani unutamadığım dediğim de öyle hala sırılsıklam aşık değilim ama yani kadın dediğim zaman aklima gelen tek kişi o kadar güzel biri değildi güzeldi ama bir Barbara palvin değildi aksine düşünceleri çok güzeldi çok iyi anlasiyordum onu benim için özel yapan şey buydu
Ne yani her şey heves alınana kadar mı?
Hayır şu dediklerimi tekrar okur musun demek istediğim şu güzel kadını güzel olduğu için isteriz güzelliğine alıştığımız zaman o kadının bizim için özel bir yanı kalmıyor hevesle alakalı bir şey değil bir kadını güzel diye istemek var bir de bir kadını anlaşabildiğin için istemek var güzele doyarsın da anlaşabildiğin kadına asla doyamazsın
Bence yanlış bir analiz bazen sevgi ister bazen ilgi alaka ister bunlar neden yok 😉😉😉
Onları çook çook sonradan ister
Sen nereden biliyorsun bunları sen de mi erkeksin
Ahhahajakaahahahhahah
Hahahahahhaha sanki bnu sen istiyormuşssub gibii abahahhaha
Ne güzel anlattı 🫠🤤🤤
Minyon demeyi unutmuşsun
😃
Tadından yenmez hgff
Kadın bizi çözmüş eyvah
Verici olmadığına ilave edin🥰
Olmasını yazdım hemen çevirdi
Ayağını çek üstüne bastın
aynen öyle harika bide seftalı pembe olursa
Yok bulamamışsın buldugınu sanmışsın
Yok ben oyle istemiyorum :))))
İlk cümle hariç hepsi yanlış bence 😃
Bunun dahası da olmalı 😅
Doğru bak
sen esmer mısın?
Peki sen erkeklerin istediği tipte misin?
Şıklardan ikisine bile okeyiz
severiz
Doğru
Var mı bunlar sende
Hayır ben öyle istemem
Sen öyle misin
Aynen öyle
Nasıl buldun bunu