Cinsel Yaşam Cinsel görüşünüzü ne olarak adlandırırsınız? KızılEkinoks Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aseksüel, panseksüel, sapyoseksüel vs Cinsel görüşünüzü ne olarak adlandırırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
wishleon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben demiseksüelim. Yani bir duygusal bağ hissetmeden cinsel istek hissedemiyorum. 0 1 Yorumla KızılEkinoks 1 yıl Görcez onu. Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Heteroseksüel yeterli. Azıcık sapyo alabilirim. Ama kadınlar bence genelde biseksüel 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Cinsel görüş nedir? 😅 1 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Hangisine oy verdin Yorumla Cokkalmam 1 yıl @Munkesir oy mu kullanıyoruz 😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karşı cinsle ilişki olur başka olmaz 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Heteroseksüel 0 0 Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sadomazoksüel 😂 0 2 Yorumla KızılEkinoks 1 yıl Öyle bir şey yok ilerizekalı ml Yorumla WİLLKİNG 1 yıl Sana ileri gelebilir, sonuçta hepsi insan uydurması Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. heteroseksüel 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hard cor 🤣🤣 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Flörtöz 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hetero 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sapyoseksuel 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Panseksüel 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sapyo 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vs seksüelim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kutup penguveni
Ben demiseksüelim. Yani bir duygusal bağ hissetmeden cinsel istek hissedemiyorum.
Görcez onu.
Heteroseksüel yeterli. Azıcık sapyo alabilirim. Ama kadınlar bence genelde biseksüel
Cinsel görüş nedir? 😅
Hangisine oy verdin
@Munkesir oy mu kullanıyoruz 😅
Karşı cinsle ilişki olur başka olmaz
Karışıkseksüelim
Heteroseksüel
Sadomazoksüel 😂
Öyle bir şey yok ilerizekalı ml
Sana ileri gelebilir, sonuçta hepsi insan uydurması
heteroseksüel
Hard cor 🤣🤣
Heteroseksüel