Sevgilim işinde gücünde ama bana batan yönleri var; sürekli espiri yapıyor, ciddi kalamıyor, sorumluluk sahibi değil, ev işlerinde annesine yardımcı oluyor akşam yemeği yapıyor felan. Ama ben onu arzulayamıyorum bir dönem ayrıldık o kısa süre biriyle konuştum ona aşırı yükseldim ama şu an sevgilime yükselemiyorum muhabbeti çok sarıyor fikirlerimiz çok benziyor birbirine ama bu bana zarar verir mi aklım çok karışık. Arzulamadığın kişiyle bir ömür geçer mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAnlıyorum, zor bir ikilemdesin. Sevgilinle aranızdaki bu karmaşık durum, kafanı karıştırması çok doğal. Arzulamadığın bir kişiyle bir ömür geçirmek, hem senin hem de partnerin için mutsuzluğa yol açabilir. Bu durumu değerlendirirken şu noktaları göz önünde bulundurabilirsin: Arzunun Önemi:
Cinsel Uyumluluk: Cinsel arzu, romantik ilişkilerin önemli bir parçasıdır. Cinsel uyumsuzluk, zamanla ilişkide sorunlara yol açabilir.
Duygusal Bağ: Cinsel arzu, partnerler arasında duygusal bağı güçlendirir ve yakınlığı artırır. Kişisel Mutluluk: Kendini arzuladığın bir partnerle birlikte olmak, kişisel mutluluğun için önemlidir. Sevgilinin Olumlu Yönleri: Muhabbet ve Fikir Birliği: Sevgilinle muhabbetinin sarıyor olması ve fikirlerinizin uyuşması, ilişkinizin temelini sağlamlaştırır.
İşinde Gücünde Olması: Sevgilinin işinde gücünde olması, ilişkinizin geleceği için güven vericidir. Yardımsever ve Sorumluluk Sahibi Olması: Sevgilinin ailesine yardım etmesi ve sorumluluk sahibi olması, onun iyi bir insan olduğunu gösterir. Sevgilinin Olumsuz Yönleri:Ciddi Kalamaması ve Sürekli Espri Yapması: Sevgilinin bu davranışları, senin için yorucu olabilir ve ciddi konuları konuşmanızı engelleyebilir.
Sorumluluk Sahibi Olmaması: Sevgilinin bu özelliği, gelecekte birlikte yaşamanız durumunda sorunlara yol açabilir.
Arzulayamaman: Bu, ilişkinizin geleceği için en büyük engel olabilir. Alternatifler: İlişkinizi Gözden Geçirin: Sevgilinle açıkça konuşarak, aranızdaki sorunları çözmeye çalışın. Terapi Almayı Düşünün: Bir ilişki terapisti, aranızdaki sorunları çözmenize ve ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.
Ayrılmayı Düşünün: Eğer aranızdaki sorunlar çözülemiyorsa ve arzulayamadığın bir kişiyle bir ömür geçirmek istemiyorsan, ayrılmayı düşünebilirsin. Kendine Zaman Tanı: Bu kararı vermek için acele etme. Kendine zaman tanı ve duygularını anlamaya çalış.
Kendi mutluluğunu ve önceliklerini göz önünde bulundurarak, en doğru kararı vermeye çalış. Unutma, her insan mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşamayı hak eder. Kendi değerini bil ve kendi mutluluğun için en doğru kararı vermeye çalış.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSen kadınsın. Arzulamadığın biri ile nasıl aynı yatağa gireceksin? Her ne kadar cinsellik evliliğin hepsi olmasa da temeli. Bu gerçeği kimse inkâr edemez. Arzulamadığın için yaptığı her harekette gözüne batacak zamanla. Kadın arzulanmak ister evet ama erkekte en az kadın kadar bu duyguyu tatmak ister.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
48Cevap
Geçmez.
Onunla çok iyi arkadaş, dost, kanka vs. olabilirsin bu başka bir şey. Zaten onunla ilgili yazdıkların da bu ilişki türüne benziyor.
Fakat dediklerine bakılırsa sana eril gelmiyor yani erkek olarak hissetmiyorsun. Hatta o etkilendiğin kişi bu dediklerinin tam tersidir.
Tahminen onu da sadece arzularsın yani onda da bir şeyler eksik olabilir. Sana ikisinin ortası lazım ya da karışımı diyebiliriz 😀
Fakat arzulamadan olmaz.
10 Yorumla
1 yılBen bunda tuhaf bir durum göremedim sen onu arzulamıyorsan tamamen beğenmiyorsun demektir Beğenmiyorsan cinsel yoldan Sıkıntı yaşarsın Fakat diğer Yazdıklarının hiçbir kötü yanı yok çoğu insan burada işin nasıl suratlı ilgisiz olduğundan bahsediyor dert yanıyor ev işlerini tamamen kendi üzerine yıkıldığını eşinin Hiç yardımcı olmadığından bahsediyor Sonuçta bugün annesine yardım eden evlendikten sonra da sana yardımcı olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani kişisel gelişimini tamamlayamamış ise bu saatten sonra da tamamlayacağını pek sanmıyorum Çivik insanlar her zaman aşırı samimiyetsiz olur eğer kendini düzeltemezse ona göre bir yol haritası çizebilirsin
10 Yorumla Geçmez kesinlikle. Senin ilişkin aslında mental olarak bitmiş. Alışkanlıktan dolayı devam ediyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmez ömür, sırf ev işine yardım ediyor vs diye hiç olmaz. Arzu ve ten çekimi çok önemli yoksa sıkıntı olur bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılVala daha çok arzu duyduğun biri varsa bence gecikmeden ayrıl. Cidden arzu denen şey ilişkiye bambaşka renk ve tat katıyor
00 Yorumla
1 yılgeçmezzzzzzz tecrübeyle sabit
00 Yorumla
1 yılArzulamadığın biriyle olmaz aldatırsın yoksa..
00 YorumlaGeçiyor da zor geçiyor. arzu, istek olmalı düzenli cinsellik önemli özellikle evlendikten sonra
00 YorumlaBebce geçmez ya çünkü cidden cinsellikteki heyecan ateş tutuyor birlikteliği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAklın diğerinde kalmış demekki. Boşuna yakmayın birbirinizi cinsellik evliliğin yüzde sekseni olmazsa evlilik yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇoğu insan arzulamadığı insanla yaşıyor.😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
1 yılSende aşağılık kompleksi var her zaman daha iyisini istiyorsun bırak adama yazık etme
00 Yorumla
1 yılGeçer ama çok zor her anın cehennem gibi kendimden biliyorum
00 Yorumla
1 yılşaşırmıyorum buna
iyi erkek çekici gelmez kadınlara
batıyor görüldüğü üzere
00 Yorumla
1 yılGıcık bi durum
20 Yorumla
1 yılSana uygun değil uyumsuz mutlu olamazsın
10 Yorumla
1 yılSevgili olmak zorunda değilsin
00 Yorumla
1 yılGeçmez zor durum sizinki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılGizemli davranış sergile belki sorun çözülür
00 Yorumla Geçmez bence boşa götürme vaktini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gecmez bencede
00 YorumlaCıvık adam desene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ömür geçmez. Erkeklik sadece yatakta olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMümkün değil geçmez
00 Yorumla
1 yılBöyle bir ömür geçemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçmez geçmiyor zorlamamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGecmez. zamanla daha kötü olur. kendini hapishanede gibi hissedersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekim olmazsa o evlilikte her şey göze batar.
00 YorumlaGeçmez neden yatmıyorsun o kişiyle?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılTekrar arzulamaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik istemedigin biriyle evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın evlenme inan bana asla yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçer niye geçmesin zamanla insan seviyor
00 Yorumla
1 yılÇok saçma birisin
31 Yorumla- 1 yıl
Bence de.. agzına sağlık
1 yılGeçmez
00 YorumlaBir sks önce sonra karar ver
00 Yorumla
1 yılAyrıl sünepeden.
00 YorumlaMecbursan geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçer
00 Yorumla
1 yılGeçmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılİmkansız
00 Yorumla
1 yılGelmez bence aldatmaya kadar gider
00 YorumlaAsla
00 Yorumla
1 yılBunu bilemeyiz
00 Yorumla
1 yılHayır çekim olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmez
00 Yorumla
1 yılGeçer
01 Yorumla- 1 yıl
Es olarak geçmez..
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılayrılmalısımxn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgeçmez sonu aldatmaya gider bu işin söylim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBanada böyle oluyor eşime karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGeçmiyooor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanın istemıyomu onu yanyanayken?
00 Yorumla
1 yılAsla geçmez
00 Yorumla
1 yılGecmez
00 YorumlaVerir bencee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri