Düşünmediğini nerden biliyorsun? Adam zaten tam evlilik yaşında sadece exi taze bittiği için yeni ilişkiye sıcak bakmıyor ben işleri hızlandırmak istiyorum
Bunu sevişerek değil severek, yanında olduğunu hissettirerek, ona değer verdiğini göstererek yapmalısın, bugün sevişerek geçmişini unutacağına inanıyorsan yarın sevişmek için seni de geçmişte bırakabileceğini göze alman gerekiyor
Eğer seninle yatarak onu unutursa emin ol daha güzel bir yatak bulduğunda seni de gözden çıkarabilecektir, diğer yandan çektiği acıyı bu şekilde azaltamazsın, daha derin izleri vardır, vücudunda göremez pansuman yapamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Soruya bakıp ne yazacağımı düşündüm unutamayan birini etkilemeye çalışmak yok daha o kadar kendi değerimi azaltmadım
O kiz onu istemiyor eninde sonunda unutması lazım
Sen bi vücudunu göster artık bunu unutamaasın de ;)
O kız benden güzel
Olabilir sen sevişmeyi küçük görme
Çıkaramazsın yol ver gitsin
Yol vermek istemiyorum
Yapamazsın onu
Hiç mi imkan yok
Hayatından çıkartman lazım önce.
Hayatımda değil henüz
Küçük bir tebessüm ve alt dudağını ısırman yeterli
Şu an sanal sadece
Emojili cevaplar ve fotoğraf ile
uğraşma ciddi evlilik düşünen birini bul
Düşünmediğini nerden biliyorsun? Adam zaten tam evlilik yaşında sadece exi taze bittiği için yeni ilişkiye sıcak bakmıyor ben işleri hızlandırmak istiyorum
İki resim at dunyayi unutur :)
Durup dururken mi atayim
hıı evet
Hayatın exlerde yaşanmadığını göstererek
Unutmayana yol ver gitsin
Baştan çıkınca unutacak mı diyorsun
Unutur
Adamın acısına bile saygı duymayıp, öpünce geçecek deyip sonra da erkeklere duygusuz demeniz ne tuhaf
İstenmediği kapıyı aşındırmak yerine istendiği yerde mutlu olsun istiyorum aksine
Bunu sevişerek değil severek, yanında olduğunu hissettirerek, ona değer verdiğini göstererek yapmalısın, bugün sevişerek geçmişini unutacağına inanıyorsan yarın sevişmek için seni de geçmişte bırakabileceğini göze alman gerekiyor
Uzak mesafedeyiz ne yapacağımı bilemiyorum kadınlığımı kullanmam gerekiyor diye düşündüm çünkü çok kapalı sohbet bile etmeye çok yanasmiyo
Eğer seninle yatarak onu unutursa emin ol daha güzel bir yatak bulduğunda seni de gözden çıkarabilecektir, diğer yandan çektiği acıyı bu şekilde azaltamazsın, daha derin izleri vardır, vücudunda göremez pansuman yapamazsın
Yatamam aw zaten sanal diyorum sanal
Cevaplar yine değişmez? Adamın skine değil yüreğine dokun diyorum yüreğine
Nasıl? Konuşmuyor ki yani bana açık değil şu an
Cinsellik çözüm değil, geri kalanı hakkında bir fikrim yok, en azından tavsiyemi vermiş olayım, iyi şanslar
oral kabiliyetler ile
Sanal
görsellik ile o vakit
Kulağından çek.
Uzak mesafe
O gelir
Dokunuslar oral
Sanal
Firikik resimler
Vererek
Reel mi sanal mi
Şimdilik sanal ama ailesi benim olduğum şehirde yaşıyor sık sık geliyormuş reele dökmek kolay
Tehlikeli değil mi
Daha iyisi olarak
O kızı tam olarak bilsem ne yaptı da çocuğu böyle bu hale getirdi diye, daha iyisini yapmaya calisicam
Ekledim ordan konuşalım