Cinsel Yaşam 89 (kalça) 65(bel) 75 beden göğüs çok mu kötü durur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Göğüs çok mu küçük Güncellemeler1 yıl Spor yapan biri olmadığım için bel kalça iyi yani spor yapmıyor olmama rağmen ama göğüs küçük işte ve sporla vb büyümez diye düşünüyorum İlerde dolgu yaptırcam mecbur 89 (kalça) 65(bel) 75 beden göğüs çok mu kötü durur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 75 senin sırt ölçün göğüs büyüklüğün cup ölçüne bağlı zaten 0 8 Yorumla Soran 1 yıl B Yorumla Maskiba41 1 yıl 65 cm belin varsa 75b küçük değil aksine vücuduna göre gayet iyi ve iri durur Yorumla Soran 1 yıl Küçük durmuyor pek ama 75 b diyince küçük olduğu söyleniyor Yorumla Maskiba41 1 yıl B cup küçük bir meme değil orta zaten. Senin vücut ölçülerine göre iri bile oluyor Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Maskiba41 1 yıl Rica ederim gönlünce olur umarım Yorumla Soran 1 yıl Umarım senin de 😅 Yorumla Maskiba41 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boyunla orantılı ise gayet güzel. Neden beğenmiyorsun ki sen? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Boyum 169 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayet güzel. Sakın bir sey yaptırma pisman olursun. Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buyuk göğüs erken sarkar. Ayrıca bel ağrısı yapar. İleri ki zamanlarda boyun ve bel fıtığı yapar. Yorumla Soran 1 yıl Doğal büyük olanlarda öyle sorunlar oluyor biliyorum da silikon taktırınca da aynı sorunlar olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onunda bir sürü sorunu var. Enfeksiyon olayı var. His kaybı var. Anne olursan emzirme durumu sıkıntı. Ayrıca senin ki dizigine goyle ufak falan değil. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden böyle bir algıya kapıldın ki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır, onu bulamayan kızlar da var, çok sevimli memelerin var. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ndkckekf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tatlı görünüyor 75 bedenler, belin de incecik, offff offff Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl A75 Mi? Boy kg kac peki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl B Yorumla Alidossantos0007 1 yıl Gayet iyi bence A70-B75 idela bence. boyun ve kilon nedir peki Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. İyi kötü değil 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fark etmez erkeğe böyle şeyler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek için sorun mu diye sormadım Yorumla TayyarRA 1 yıl bi kadın içinde sorun olmamalı bu tip şeyler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. durmaz 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Meme küçük biraz daha büyük olsa diğerleri güzel 1 0 Yorumla
LeoPolitano Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl 75 ne o önemli C ise sıkıntı yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl B Yorumla LeoPolitano 1 yıl Bi tık ufak olabilir ama onu da albenin ve erkeğine olan isteğinle kapatabilirsin Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Gayet güzel ölcüler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Ustabilir 1 yıl Rica ederim Yorumla
sahipkıran1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl biraz küçük memelerinama çok kötu değil bemce 0 5 Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla sahipkıran1 1 yıl partnerlerin sorun etti mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla sahipkıran1 1 yıl sks yaparken ben tam avucuma sığacak küçük meme seviyorum zaten )) Yorumla sahipkıran1 1 yıl boy kaç Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vasat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cup önemli olan o kaç beden 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 75 b Cevap sahibi 1 yıl Uçlari nasil peki Soran 1 yıl Bilmem Cevap sahibi 1 yıl Konuşmak ister misin Cevap sahibi 1 yıl ?
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. gotun guzerlmıs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
75 senin sırt ölçün göğüs büyüklüğün cup ölçüne bağlı zaten
B
65 cm belin varsa 75b küçük değil aksine vücuduna göre gayet iyi ve iri durur
Küçük durmuyor pek ama 75 b diyince küçük olduğu söyleniyor
B cup küçük bir meme değil orta zaten. Senin vücut ölçülerine göre iri bile oluyor
Teşekkür ederim
Rica ederim gönlünce olur umarım
Umarım senin de 😅
Teşekkürler
Boyunla orantılı ise gayet güzel. Neden beğenmiyorsun ki sen?
Boyum 169
Gayet güzel. Sakın bir sey yaptırma pisman olursun.
Neden
Buyuk göğüs erken sarkar. Ayrıca bel ağrısı yapar. İleri ki zamanlarda boyun ve bel fıtığı yapar.
Doğal büyük olanlarda öyle sorunlar oluyor biliyorum da silikon taktırınca da aynı sorunlar olur mu
Onunda bir sürü sorunu var. Enfeksiyon olayı var. His kaybı var. Anne olursan emzirme durumu sıkıntı. Ayrıca senin ki dizigine goyle ufak falan değil.
Neden böyle bir algıya kapıldın ki?
Hayır, onu bulamayan kızlar da var, çok sevimli memelerin var.
Teşekkür ederim ndkckekf
Tatlı görünüyor 75 bedenler, belin de incecik, offff offff
Hayır gayet iyi ölçüler
A75 Mi? Boy kg kac peki
B
Gayet iyi bence A70-B75 idela bence. boyun ve kilon nedir peki
Bilmiyorum ki değildir heralde
İyi kötü değil
Fark etmez erkeğe böyle şeyler
Erkek için sorun mu diye sormadım
bi kadın içinde sorun olmamalı bu tip şeyler
durmaz
Normal
Meme küçük biraz daha büyük olsa diğerleri güzel
75 ne o önemli C ise sıkıntı yok
B
Bi tık ufak olabilir ama onu da albenin ve erkeğine olan isteğinle kapatabilirsin
Büyük
Ney büyük
Gayet güzel ölcüler
Teşekkür ederim
Rica ederim
biraz küçük memelerin
ama çok kötu değil bemce
:)
partnerlerin sorun etti mi
Hayır
sks yaparken ben tam avucuma sığacak küçük meme seviyorum zaten ))
boy kaç
Normal
Vasat
Cup önemli olan o kaç beden
75 b
Uçlari nasil peki
Bilmem
Konuşmak ister misin
?
gotun guzerlmıs