Dün akşam arkadaşlarla iftar yaptık sonra oturduk çay tatlı filan yedik 11 gibi kalktık. Ben eve dönerken yolumun üstünde oturan kızı arabayla evine bıraktım, kız bana dedi gel sabah gidersin bu saatte yola çıkma yoruldun dedi zaten arabanın şarjı çok az kalmıştı beni eve kadar götürmezdi saat zaten 1 filan olmuştu en yakın yerdeki şarj istasyonu da biraz mesafe vardı gidip şarj etsem çok uzun süre geçecekti eve gitmek zulüm olacaktı. Kızın teklifi kabul ettim zaten yalnızdı. Üstüme rahat bişeyler verdi giydim sonra salonda tv izledik bir süre sonra yakınlaşmaya başladık sonrasında cinsellik oldu. Sabah olunca kalktım gittim kız uyuyordu hala konuşmadık sizce yazsam ya da arasam mı
Güncellemeler
1 yıl
Çok üzgünüm çok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba de, sabah erken çıktım , oyke güzel uyuyirdun ki uyandırmaya kıyamadım de gulumse
Bu tarzda bişetler diyeceğim bakalım daha aramadım
Geciktirme aynen dediğim gibi o cümleyi yaz uzatma
Bence bı yazıp araman gerekır
Ne diyeyim ki
Bısey demene gerek yok arayıp dersınkı merhaba ogun gorusemedık bıdaha senı merak ettım naısl oldun falan nedıcenkı baska
Onun da bişe dememesi düşündürdü sadece. Bunları desem tepkisi ne olur tersler mi acaba
Bence cekınmıs olabılır senın zaten onu aramıcanı ıste yaptıktan sonra dıye dusunmustur belkıde ama arayıp sorman senın centılmen oldunu gosterır bence yanı benı mutlu ederdı sorması bılemedım
Peki olanlardan bahsetmem gerekmez dimi dümdüz hatır sorup muhabbet edip kısa tutup kapatsam olur mu acaba
Bence duruma gore bak once bı muhabbet edın sonra ıstersen konuyu acabılırsın hanı ne bıleyım ıste senı zor durumda bırakmadım umarım işin o raadeye gelıcenı dusunemedım falan de bence yanı
Tamam birazdan arıyacağım bakalım düşüncesi neyse ona göre hareket edicem belki öylesine yaşamak istemiştir ya da hoşlandığı için de olabilir hal hatır sorup biraz konuştuktan sonra belli olur
Hah Aynen oyle yap 👍
Dün aradım ama yaşananların konusu açılmadı fakat memnun olduğunu anladım çünkü nasıl hissediyorsun iyi misin sorusuna hiç bu kadar iyi olmadım dedi gayet tatlı konuştu. Bu akşam başbaşa buluşacağız bu sefer
Oo sevındım valla ıyı olmus bellıkı kızın sana karsı hisleri olusmus sendede bıseyler var gıbı oyle bı vıbe aldım bencede gorusun.
Olmaz mı tabii ki var çok tatlıydı ve çekiciydi, çok iyi kullandı o özelliklerini. Akşam buluşup yemek yiyip bişeler içeceğiz acaba sonrasında yine bişey olursa diye hazırlıklı gitsem mi sence
Tabıkı hazırlıklı gıt ne olur ne olmaz sevındım hakkınızda hayırlısı
Kız lavoboya gitti gelince hesabı ödeyip kalkacağız. Sonra onun evine geçeceğiz yine🤭
Knk ayıp etmişsin
Ne konuda
Sessizce çıkıp gitmek ne
Uyuyordu kız napayım uyandırayım mı