Arkadaş olarak konuştuğum erkeğin ses tonunu duyunca arzulamaya başladım normal mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Arkadaş olarak görmüyormuşsun demekki. Bazı erkeklerin seside tahrik edici ama yaa
Evet normal ses tonu çok önemli benim içinde. Konuştuğum kişilerde benim ses tonumu beğeniyor ama ben kendi ses tonundan çok hoşnut değilim 😅
normal
kadınlar ve erkekler bırbırılerını arzulayabılır arkadasta olsa
peki ondam talep gelse cinsellik yasar mısın
Flört olmayı deneyebilirim o istediğini net söylese biliyorum da ben istesem isteyeceğini yine de saldım
bence yatakta güzel bir ikili olabilirsniz flört et bi süre o sürede cinsellik yasarsın sevgili olursunuz zamanla diye dusunuyorum
Su an yanımda olsa çok ateşli olurduk
bir de aşırı libidon yüksek sanırım. senin ihtiyacın olan aşktan çok çok sert ve ateşli bir sks diye düşünüyorum
çunku duygusal olarak değil de cinsel olarak etkilendin bu aralar da çok çekim var ona karsı
Çünkü ilgileniyo istendigimi hissedebiliyorum ben ilgisiz kaldığım kişiyi düşünemem bu da duygusal bir bağ sayılır çünkü sadece av odaklı bakmıyorsun
eğer duygusal jisler olsaydı çok önceden fark ederdin
Deneyebilmeyi düşünüyorum bu peki nedir
su an senin istediğin yatak. onun ilgisini de seviyosun ama duygusal ve cinsel kıyaslarsam %80 e 20 cinsellik ağır basar
Evet doğru
bence bu dönemler çok istekli zamanların. biraz acele etme derim
azgınlığın gecince nasıl bakacaksın bu önemli
Evet haklısın önce bı sakinleşmek lazim
evet
cinsel olarak tatmin edimen gerekiyor. bugun onun sesine azarsın yarın baskasına ))
istersn konusabiliriz seninle net sakinleştiririm seni bu süreçte 🙂
Evet şu sn tipi hoşuma giden ses tonunu begendigimi hayal edecek potansiyeldeyim
bkliyorum ))
ateşini biraz düşürelim yoksa yanlıs adımlar arcaksın
Normal. bu tür arkadasliklarda mutlaka iki taraftan biri nefsine yeniliyor diğerini arzuluyor
Normal. Işte bu yüzden erkek kanka kabul etmiyoruz
😅 haklı bir sebep
Ağır erkek kanka politikası uygulayacağız artık kızlara
Bence de mantıklı çünkü ben onunla su sn arkadaşım ama bir gün değişebilir bu :d
Simdi bu cocuk sana kayacak anladigim kadariyla ins erkek arkadasin yoktur bariji
Beni istiyo olabildiğini hissediyorum ama arkadaşça konuşuyoruz ilgileniyo yani düşünceli davranıyo görmüyodum onu şu ana kadar ams bı zamandsn sonra neden olmasın dedim yanımda o olunca ses attı bana onu düşündüm cinsel olarak istemsizce. Hayır sevgilim yok şu an
Jelatinini söktürmeyen kız kalmadı memlekette ya 5 vakit namazinda niyazinda adamiz bize bakan yok. Siz sizi hayvanca... seviyorsunuz
Jelatin korunuyo hâlâ sakin ol :d
Kanka valla söktürme bak ben 21 yasima kadar yapmadim 21 de eskota gittim iğrendim resmen belli bir duygusal bağ olmadimi eziyet gibi oluyor
Duygusal bağ önemli
Hadi allaha emanet. Sakın verme gelecekte ne bilim karım falan olursu bilemiyoruz
Esc giden sensin namuslu istiyosun 😅
Erkek arada gidebilir sorun olmaz ama kadın önemli kadın bizim namusumuzdur dkdjdjd
Eşitlik istiyorum
Kömür madenindede calismayi kabul ediyormusun ya da eve ekmek getirmeyi
Normal insan sevdiğine yukselir
Normal tabi erkeğe karşı istekli olman
Sen değil vicudun istiyor
O hormonsal bir durum
Etkilenmişsin demek ki normal
Sen bayağı bir dolusun. ☺️
İstiyorsun onu yani
Onunla hayal kurmaya başladım istemsizce ses tonuyla birlikte. O istiyor ben adım atsam biliyorum da saldım böyle de iyiyiz ama adım atarsa deneyebilirim
İlla o mu adım atıcak :)
Bi barda oturun bişiler için ne bilim ilerler us
İstemiyorum ya gelişigüzel olmadan bı şey yapasim yok
Peki
Normal
Gayet normal
Aşık oldun
Normaldir olur öyle