Ben cinsel istegi yüksek bir kızıyım evliliğe sakladım kendimi hep. Fakat zorlanıyorum artik sürekli aklıma cinsellik geliyor. Sexting yapıyorum hep. Hayattaki en önemli şey cinsllik gibi geliyor. Bu bir zaman sonra psikolojik anlamda sorun yaratır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aşırı istekli biriyim bende kendimi evliliğe saklıyorum ama sexting yapmanı tavsiye etmiyorum çünkü bu zamanla duygularını soğutur. Gün gelir gerçekten sevdiğin hoşlandığın biri olur o zaman konuşmak istersin ama bunu önceden defalarca farklı şeyleri deneyerek yaptığın için sana sıradan gelir çok zevk almazsın.
18 Yorumla
Soran1 yılNe yapicam ben ya çok fenayım. Yaşasam pisman olur muyum
Cevap sahibi1 yılBende öyleyim ama tutuyorum kendimi. Bak bu yaşa kadar bekledik dayandık çok arzuladığımız kimler geldi geçti yapmadık boşa mı gitsin emeklerimiz? Yoksa bende istiyorum yapmayı hatta her gün defalarca yapsam doymam ama ilki olduğum kişinin ilki olmak istiyorum.
Cevap sahibi1 yılİlkim olan kişinin *
Soran1 yılAğlayacak kadsr oluyorum artık biriyle evlenmem lazım benim çıldırıyorum
Cevap sahibi1 yılSeni ne kadar iyi anladığımı tahmin bile edemezsin bende aynı şeyleri hissediyorum
Soran1 yılGizliden çıksan bir sey sorsam beni anlıyorsun
Cevap sahibi1 yılTamam
Soran1 yılBekliyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evlenmeden yaptığın zaman yaratacağı psikolojik sorunlar ile yapmadığın zaman yaşadıklarını kıyaslamalısın. Hangisini kaldırabilirsin.
Diğer yandan yapmaya karar verirsen sevdiğini düşündüğün ile değil, olgun ve gizliliğe önem veren, senin adını da koruyacak bir partner bulmalısın. Sevgili ile yaparsan ayrılırsanız daha sonra adınız anılacağından sorun olacaktır...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçici boş maceralar
Spor yap
İş bul çalış
Kitap yaz ya da oku
Hayatını yaz, günlük tut va vs
Enerji harcayacak bir yer bulursan kurtulursun bu istekten15 Yorumla
Soran1 yılBana zevk veriyor ama çok mutlu oluyorum hayatta en mutlu eden sey
Cevap sahibi1 yılHepimiz için öyle hisseddiriyor ama çok fazla enerji harcıyoruz oraya.
Bu sefer hayatı kaçırıyoruz avuçlarımızdan.
En azından 25 30 yaşlarına kadar geleceğe yatırım yapıp hayatımızı belirli konfor düzeyine kedirdikten sonra o işlere doya doya ve bolluk içinde vakit ayırmalıyız diye düşünüyorum.
Benim bütün gençliğim pıttık üstünde fındık kırmakla geçti, şimdide düzensiz saçma sapan bir hayat yaşıyorum
Soran1 yılAma o da ihtiyaç yasamak yani ne kadar bastiricaz
Cevap sahibi1 yılHepten yasaklamicaksın canım zaten
Tabiki önemli ihtiyaç
Haftada en az üç defa olmalı…
Ama gece gündüz sürekli onu düşünmek ve yapmak boş iş demek istedim
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler eig için 🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bakirim bende zorlanıyorum ama en gğzel şey insanın eşiyle olması bence herhangi biriyle olmaz
112 Yorumla
Soran1 yılAma çok zor yaniyorum
Cevap sahibi1 yılBende aynı durumdayım inan bak
Soran1 yılNerede yaşıyorsun hic mi yüzeysel yasamadim
Cevap sahibi1 yılHiç yaşamadım
Cevap sahibi1 yılKonyada sen
Cevap sahibi1 yılOrdamısın
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılHmm güzelmiş
Cevap sahibi1 yılSohbet edelim mi müsaitsen
Cevap sahibi1 yılUyudun mu
Cevap sahibi1 yılbir şey sorabilirmiyim
Cevap sahibi1 yılSelamm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılpsikoloğa gidebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılanliyorum seni bende evliligi bekliyorum ve arada bana da geliyorlar. Masti da birakmaya calisiyom daha dogrusu azaltmak en minimuma indirmek istiyom bagimli hale getirmemek icin ama tabi onun da bi zevki olmuyor bosalma ani haric bakalim insallah yanlis seyler yapip kendimizi bir seye kaptirip yanlislar yapmayiz...
112 Yorumla
Soran1 yılArtık zor dayanıyorum ya ne yapsam bilemiyorum evlilik de ne zaman olacsk belirsiz
Cevap sahibi1 yıldogru valla senin yas kac ki benden buyuksun gibi gorucu falan gelen yok mu istemiyon mu gorustugun falan oluyordur illa yok mu begendiklerin..
Soran1 yılYa kafama göre cikmiyor tam olarak çıksa birakmam akil ver bana ne yapsma
Cevap sahibi1 yılnasil birisin ki kisi olarak dinine bagli kapali muhafazakarlik falan var mi
Soran1 yılDegilim
Cevap sahibi1 yıltam tersi mi
Soran1 yılEvet ama suçlu hissederim kendimi dihe bekledim hep evleneceğim erkekel olsun diye
Cevap sahibi1 yılpeki simdiye kadar ki sevgililerine hic mi sevmedin deger verip onemsemedin onlarla neden yapmadin madem dini acidan degil
Soran1 yılOnda değil sevistim ama ileri gitmedim. Olur da ayrilirsam evlendiğimde erkek sorun ederse diye durdum
Cevap sahibi1 yılevlenecegin kisi bakir olacak diye bir kriterin var mi peki, cogu degil zaten bu zamanda ama sende olmayip oyle de aramazsin heralde
Soran1 yılHayir aramam ama ya adam onem verirse geçmişime. ondan emin olamiyorum
Cevap sahibi1 yıltamam da knk ben mi yanlis anliyom ya da sen mi anlatamiyorsun cozemedim ama sen yapmissin ve bakir de aramiyorsun o da yapmis ve onem verecek, yahu kendisi de yapmis ya nasil olacak bu is
1 yılYorumları okudum da, aradığın kucağı bulsan yapışır kalkmazsın üstünden bu azgınlıkla. Cümlelerin çok tatlı, seni merak ettim, aynı şehirdeymişiz zaten.
14 Yorumla- 1 yıl
Selam, hala aynı durumda mısın?
Soran1 yılEbrt
- 1 yıl
Konuşsak? 😅
- 1 yıl
Çok mu fenasın :))
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimde oluyor. Canim istediği zaman ne yaptığımı bilmiyorum. İstediğim gidince ne yaptım ben diyorum. Çoğunluk kendimi birilerine nde atarken veya sextng yaparken buluyorm
97 Yorumla
Soran1 yılBen de öyleyim neden böyleyiz
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum istekli olmak ile alakalı. Ama aşırı derecede oluyor. Surekli olarak istekliyim.
Soran1 yılAyniyim seninle bende ne yapicaz ya
Cevap sahibi1 yılYapcak bisi yok, surekli sexting işte. Paraya dökesim var artık. Canim surekli istiyor zaten. Hem para kazanırım hem de zevk alırım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSadakat lazım evlilikte bekaret değil yüksek olmak güzel
12 Yorumla
Soran1 yılAma önemseyen erkek de var
- 1 yıl
Öylesi ile işin olmasın :)
1 yılSeni mutlu edecek senin kadar ateşli bir erkeğe ihtiyacın var🫦🫦
15 Yorumla
Soran1 yılEvet cok
- 1 yıl
Evlenirsen kesinlikle öyle biri ile evlen aksi halde hayal kırıklığı yaşayabilirsin
Soran1 yılNasil anlarım bunu sürekli sexting yapıyorum
- 1 yıl
Azgınlığını belli eder. çok istekli olur anlarsın zaten
Soran1 yılÇok fenayım
Gizli Üye(18-24)1 yılCinselligi ana hedef yapmak. sorun yaratir. Ilk gecede istedigin zevki alamazsan baya uzulursun mesela. Sexting yapmak guzel tabi ama bagimli olmamak lazim
16 Yorumla
Soran1 yılBağımlılık belirtisi nedir
Cevap sahibi1 yılHer gün yapmak, dusunmek vb.
Sexting icin bir seylerden feragat etmek..
Soran1 yılEvet var hepsi
Cevap sahibi1 yılHayatinda neler yapiyorsun bilmiyorum ama sexting i azaltip zihnini baska seylere yonlendirmen lazim. Ben de bu bagimliliga yakalanmistim bi ara. Dusuk enerji, odak sorunu vb zararlari var
Soran1 yılSu an çalışmıyorum ve hayatımda strs var
Cevap sahibi1 yılSexting bu sorunlarin buyumesine sebep olur. Ayrica resim, ses kaydi vb atiyorsan kendini riske atiyorsun
1 yılŞu şekilde yarartir evlenecegin kişinin libidosu düşük birde seni tatmin edemediği veya erken boşalma gibi sorunlar oluşursa kafanda büyük psikolojik sorunlar yaşarsın hep 😉😉😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire sayilmazsin aslında onla bunla sexting yapıyorsun ama yinede kendi hayatin
128 Yorumla
Soran1 yılNeden sayılmam ki
Cevap sahibi1 yılboş ver anlasan zaten anlardin
Soran1 yılSadece konuşarak yani bunu herkes yapıyor
Cevap sahibi1 yılTamam o halde evlenirken evlencegin adama söylersin herkes yapıyor tamam
Soran1 yılSiz yapmıyorsunuz sanki
Cevap sahibi1 yılŞimdi ben beni karıştırma ben yapmadım da mesele ben veya başkası değil sen diyorsun ya herkes yapıyor bunu doğru buluyorsun yaptığına göre
Cevap sahibi1 yılBunu normal buluyorsun sonuçta ediyorsun ya yapıyor herkes doğru buluyorsun yani normal bulduğuna göre diyorum ki evleneceğin adama dersin ki ben onunla bununla sessiz yaptım adam seni kabul ediyor mu etmiyor mu sonuçta sana göre normal anlatman lazım
Soran1 yılErkeklerin kaci bakir hepsi yapiyor neredeyse yalan mi
Cevap sahibi1 yılHaklısın haklısın zaten sana da onunla bununla olmuş gelecek sen de haklısın doğru söyle senin gibi birine düzgün adam gelecek hali yok ya haklısın
Soran1 yılNeden buradaki erkekler dalga geçiyor bu yaşına kadar neden yapmadın diye
Cevap sahibi1 yılÖf saçmaladın yine ha anasını satayım buradaki erkekler hırsız diye sen de mi hırsız olacak saçmaladığın şeye bak ve seninle belki kötü amellerine teşvik ediyor seni sana yazmak istiyor be sana bir şeyler yapmak istiyor ne kadar saçma konuşuyorsun ya sen okul okudun mu
Cevap sahibi1 yılŞimdi Dünya üzerinde iki tane insan vardır biri namuslu insan namusuyla çalışır biri de namussuz insan anladın mı bu ikisinden birini seçer bir insanoğlu sana seçme hakkı vermiştir yaratan çünkü beyin vermiştir sana tamam mı sen iki yoldan birine devam edersin sen ikinci yolu seçersen şudur birinci olsa istersen budur bitti sana kim ne derse desin kendin yaparsın kimse seni zorla anasını satayım bu işi yap demiyor
Soran1 yılAma insanlar bu kadar rahat mi anlamiyorum buraya göre herkes her şeyi yasiyor bende mi anormallik var diyorum ne yapmalıyım sence cideen tavsiyeye ihtiyacım var
Cevap sahibi1 yılYa şimdi sen buraya niye bakıyorsun ki ben anlamadım yani burayla neresi var senin dışarı çıkınca bir erkekle ve erkeklerle gezip tozmak kucaktan kucak ezmek senin ailene göre ters değil mi ters değil mi
Cevap sahibi1 yılŞimdi buna şöyle bir düşün şöyle bir mantık yürüt buradaki gerçek pembelileri söylüyorum bak pembeden gerçek kızlar hani diyorlar ya bununla bunları yapıyorum bunlar e***** parayla yapıyor veya kaşar kızlar artık hayatları bitmiş düşün veya şöyle söyleyeyim
Soran1 yılYani pisman olursun diyorsun evlenemden yasarsan
Cevap sahibi1 yılBenide gunaha sokuyorsun iyi günler konuşmak bile saçma bu konuyu
Soran1 yılAma gitme ya bir sey sorucam
Cevap sahibi1 yılNe sorucan
Soran1 yılNasil dayanicam ben ya tavsiye ver
Cevap sahibi1 yılHerkes nasıl dayaniyorsa oyle
Soran1 yılKac yaşına kadar peki diyelim ki 30 oldum
Cevap sahibi1 yıl30 yaşına kadar neden sevdiğin olur evlenirsin
Soran1 yıl27 yim su anda zaten artık yapmak istiyorum cok olur da o yaşıma kadar bekar olursam istemiyorum yani nasıl bulucam doğru duzgun kisi yok
Cevap sahibi1 yılDoğru düzgün nasıl pişiriyoruz ya bir sürü insan var nasıl yok hiçbir çevrende yok hiçbir mahallende yok var
Soran1 yılSen buldun herhalde
Cevap sahibi1 yılEvet çok oluyor
Soran1 yılNe guzel şanslısın ben güzelim yine de yok
Ben de seviyorum. Bence bu sorun olmamalı. Yalnızlık olmuyor tek başına bir şeyler yapmaktansa beraber konuşmak seksting yapmak daha zevkli.
10 YorumlaMaalesef ilerde sorunlar oluşabilir. Özellikle eşinde o hazzı yakalayamazsan büyük sıkıntı
10 YorumlaYoksunluk hissediyorsun artık erkeğe ihtiyacın var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaratmaz sorun, şu an bende aynıyım. Aşırı yükseğim sexting kabul edersen bekliyorum
11 YorumlaBir sorun olmaz seks bir ihtiyaçtır herkes bunu yapar gayet normal
11 Yorumla
1 yılEvlenmelisin, ortada sorun falan kalmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok yahu neden sorun yatarsın bende seks yoksa mastürbasyon yaparım düzenli
10 Yorumla
1 yılSorun olacağını sanmıyorum bu dönem geçecektir hepimizde oldu oluyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Evlendikten sonra her şey düzelecektir. Madem evlilige saklıyorsun kendini o zamana kadar yanlış seyler yapma yaterlş
07 Yorumla
Soran1 yılYasasam pişmanlık yasar miyim? Emin olamıyorum ya ne yapicam
Soran1 yılErkekler önemser mi bu durumu peki gecmisi yani
- 1 yıl
Eğer kendi geçmişi varsa önemseme hakkı yok. Erkek kafası şudur sürekli seks yapan kadın istemez tek gecelik takılmış kadınlar istemez. Ama mantıklı bir bitey bunun bir ihtiyac oldugınu ve normal bişey olduğunu düşünebilir. Sonucça insanlar sevgili oluyor ilişki yaşıyor falan.
Soran1 yılYani sorun olmaz diyorsun
Soran1 yılEvet ama yüzüne vuran da var diyorlar ne yapicam ben kafayı yuycem ya
Evlenince artık o tüm enerjinizi atarsınız😃
14 Yorumla
Soran1 yılDeliricem arrik
Soran1 yılMesaj atilmiyor
1 yılYaratmaz ama senle seks yapan yaşadı bu kadar istekli biri sabaha kadar anca doyar
18 Yorumla
Soran1 yılEvet ancak doyarim
- 1 yıl
off senle neler yapılır neler çat çat çat çok fena olur
Soran1 yılHem de cok
- 1 yıl
bacak omuza ve de doggy çok fena yapılır senle bence yani
Soran1 yılEvrtt
- 1 yıl
oral sever misin zakso fena çekersin sen öyle geldi bana :D_P
Soran1 yılSevilmez mi bayilirimm
- 1 yıl
benimkisi biraz fazla kalın alabilecek misin hepsini ağzına
Bozulmuşsun zaten. Ara vermen şart. Sanal da olsa etkileniyorsun
15 Yorumla
Soran1 yılAra veremiyorum
Soran1 yılAma gerçeğini ne zaman yasasm
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. inşallah evlendinde eşin sağlam çıkar yoksa bu kız hayattan soğuyacak
04 Yorumla
Soran1 yılYaa deliriyorum ben
Soran1 yılNeyapsam
Gizli Üye(18-24)1 yılİstek önemli güzel bişeydir ama nasıl yaptığın önemli tabiki neler yaptığın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyle devam et. Zamanla düzene biner merak etme.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu seni çok rahatsız ediyorsa stresli bir işe gir ya da kendine kredi çekip borç öde. 🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılHem seni doyurmak hem de hobilerini ortaya çıkarmak lazım tek çözüm gibi
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYardımcı olabilirim
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini elin iyice yorulana kadar yorsan, isteğin azalır belki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Hormonlar kipir kipir elle idare edip bastiracaksin duygularini 😊
00 YorumlaKendini böyle iyi hissediyor musun peki?
12 Yorumla
Soran1 yılCokkk
1 yılRamazandan dolayıdır bence jsksksjs
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlıyorum seni azgınlık başa bela 😅
13 Yorumla
Soran1 yılHem de cok
Cevap sahibi1 yılBende bakirim aynı dert bendede var 😅
Cevap sahibi1 yılÇabuk sor
Bana senden lazım
10 Yorumla
1 yılYaratmaz ama susuzluğunuda gidermelisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılHayatında ne yoksa insan ona odaklanır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nude de atıyor musun sextingte
10 Yorumla
1 yılOoovvvv. Aranan kan gelmis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlilik durumun yok değil mi
sadece kadınlar öyle değil
erkeklerde aynı02 Yorumla
Soran1 yılEvet şu anda yok kafama gore
Cevap sahibi1 yıldediğim gibi sağlıklı insan yükseldiğinde kendini kaybeder
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılbıkana kadar devam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun olmaz rahatla işte nolcak
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen de kasmam rahatlarım
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılburada mısın
Cevap sahibi1 yılHeyy
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla kurcalama patlar felan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBi sıjıntı olmaz ya daha güzel işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılseksting konusunda iyi misin merak ettim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Ufak da olsa bir şeyler yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zamandır arttı?
08 Yorumla
Soran1 yıl5 aydır cok
Cevap sahibi1 yılPeki sana yansıması ne oluyor günlük hayatta?
Soran1 yılBiraz evet alıştım cok sextinge
Cevap sahibi1 yılKimle yapıyorsun Burdan biri mi
Soran1 yılHayir
Cevap sahibi1 yılMerak ettim hikayeni
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılNeden sustun
Gizli Üye(30-35)1 yılDuzenli birisiyle mi yapıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSesli sekilde mi
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılBaska tatlar da denemelisin baska hazlar yasamalisin
Cevap sahibi1 yılDusunmez misin jic
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılHakkını verenle yapman önmli
00 Yorumla Bulamadım senin gibi bir sexting partneri
00 Yorumla
1 yılBiriyle ol artık
00 YorumlaHiçbir şey olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ergenlikte normaldir
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hayatta en önemli şey cinsellik gibi geliyor, psikolojik bir durum mu bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler