Orgazm olunca erkekler bpşalıyor okey ama kadınlarda nasıl oluyor titreme oluyor fakat erkek gibi boşalma olmuyor bende zevk sıvısı geliyor sadece anlayamadım bu mu olması gereken
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Arkadasım kadınlar boşalmaz orgasm olur buda iki türlü oluyor biri klitoral biri vaginal bir çok kadın vagınal orgasmı yaşamadıgı gibi varlığına bile inanmaz oysaki asıl olan vaginal orgasmdır klitoral orgasmda hafif bir sıvı olur vaginal orgasmda ise bildiğin yatak ıslanırcasına sıvı gelir bu tamamen hormonal bir sıvıdır ve hazzı bilimsel olarak acıklanan klitoral orgasmın tam 8 katıdır
Evet sadece sulanırsın kasılırsın zevkın zırvesıne cıkar bır anda cakılır rahatlarsın
Bazen sıvı geli bazen titreme gelir vücudunu feri cekilir çok nadir kadın beyaz sıvı gelir bazialari fışkır ama nadir bunalar geneli titre kasılır boşalır içi hoş olur
bizimki sadece aşırı uyarılma sonucu oluşan bi rahatlama birkaç saniye sürüyor bazen su da gelebiliyor çok az
Aynen bende öyle düşünüyorum ama p*rno bazıları fışkırıuor ya doğrusu o mu diye düşündüm
onlar izleyiciyi etkilemek için yapılan şov kimse o kadar çok su çıkarmaz işemediği sürece ve bence onun hilesi bir gün boyunca sadece çok fazla su içiyorlar o yüzden o fışkıran suyun rengi de beyaz çıkıyor hilesi bu bence
Zevk sivisi gelmesi bosalmador tamamen orgazm olmasi bosalip rahatlaman kendini yorgun hissettmenle olacaktir.
Çok güzel soruda bende kaldım öyle ne dicegimi bilemedim
Bilmediğin yerden sordum demekki😂
Nasıl cevap vereceği mi düşünemedim kusura bakma bilmediğim yerden gibi oldu 🙂🙏
Olsun ya ne kusuru
Teşekkür ederim kendine iyi bak sağlıcakla kalin 🙏🙏🙂
Biri sadece boşalınca zevk alır diyeri git gelde bile zevk alir
Uyarılması titreme kasılma sıvı akması genelde bu oluyor burada bu kadar açıklıkla anlatabildim 😀
Zevk sıvısı boşalmak değil ayrıca boşalma konusunda kadınlar çok şanslı aq
Ne açıdan
Daha uzun sürüyor diye biliyorum bizde 3-4 saniye sürüye orgazm tam tadında bitiyo kesip atasım geliyo çavuşu fjfjfjf
Evet farkı bilmiyorum
Kadında boşalır
Fiskiran kadında var