Daha önce denemediğiniz birşeyi o anın heyecanıyla denemek ister misiniz bu tarz önerilere açık mısınız?

Daha önce denemediğiniz birşeyi o anın heyecanıyla denemek ister misiniz bu tarz önerilere açık mısınız?
O anın heyecanıyla denemek istemem için bayağı bir kendimden geçmem gerekiyor, ama kim bilir belki de doğru kişi ve doğru an birleşirse işler değişebilir belli olmaz
Kesinlikle.. Partnerim ile mum ışığında bir kaç kadeh içerek truth or dare oyununu oynamak bende inanılmaz şehvet uyandırıyor, hele ki karşımdaki kişi ceza olarak benden ona sert davranmamı istediğinde tadından yenmiyor
Cevap
15Cevap
Hayır , mantığıma yatmiyorsa yeni deneyimler yaşamak istemem çünkü sınırları olan birisiyim herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım
hayır yeniliklere pek de açık değilim.
Yeniliklere açık olmayan eski olmaya mahkumdur her zaman demişti sevgilim benimle yapamadığını başkasıyla yaparsa kaybeden ben olurum
Doğru yeniliğe kapattığın zaman kendini sürekli tekrara düşüyorsun o zaman
Bu konuda biraz biraz kendimi tanıyan ve ufaktan sınırları olan biriyim ama yine de zevkime yatkın olanları denemeye açığım diyebilirim
Dengeli ne istediğini bilen bir cevap bence
Kızlar cok azimli maşallah herşeye açıklar o an dayak yeseler adı zevk normal de adam bitane geçirse şiddet 😂
@Dipsizdağ ben de böyleyim senlik de bişey yok
Denemem sınırlarım var ama zaten cinsel hayatım yok 😝😀
32 yaşında biri için cinsel hayatın olmaması sıkıntılı bir durum değil mi?
@Aloneman13 valla bu kimseyi ilgilendirmiyor
Aslinda sınırları olan kuralci birisiyim amac zevk almaksa o heyecan ve istekle imkanlar dahilinde be olur bilemem
Yeniliklere açığım diyen erkeklere sesleniyorum.
İnşallah günün birinde karınız belinde straponla çıkar banyodan.
Amin 😂😂😂😂
Her zaman açığım yeniliklere ama denemediğim bir şey yok diye biliyorum.
denemediğim bir şey kalmadı
şaşırtır beni bundan sonra yeni bir şey çıkarsa
yenilik derken 3. sahıslar giriyorsa işin içine öyle yeniliğin aq
Bir kaç standardın var.. Onlar bana ve kanımca karşı taraf için yeterli. gerisi ile ilgilenmiyorum
Açığım
@Dipsizdağ neden yani olamas mı
@Dipsizdağ teşekkür ederim
Hayır değilim
Bir yere kadar :)
Sınırlarım var ama klasik sınırlar yani onun dışında o kadar çok denemeye açığım ki
Evet açığımdır
Kuallarıma uyarsa açığım.
Açığım
Sınırsızca
Evet çok açiğim
Açığım
Evet
Evet kızlara özgüven
Zevkli olur
evet çok şeye açığız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?