Ay ben buna neden bu kadar güldüm ya🤣🤣🤣🤣zirveye ulaşan tek kişi dede ve ninelerimiz sanırım..🤣🤣🤦🏻♀️
ABD’de yapılan bir araştırma, seks için en ideal yaşın erkeklerde 64, kadınlarda ise 66 olduğunu ortaya koydu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ay ben buna neden bu kadar güldüm ya🤣🤣🤣🤣zirveye ulaşan tek kişi dede ve ninelerimiz sanırım..🤣🤣🤦🏻♀️
ABD’de yapılan bir araştırma, seks için en ideal yaşın erkeklerde 64, kadınlarda ise 66 olduğunu ortaya koydu.
Cinsellik sadece iki kişinin sevişmesi ya da seks yapması değildir. Geniş bir alanı kapsar ve mastürbasyon buna dahildir. Bu bağlamda bakacak olursak, mastürbasyon daha erken yaşlarda yapılabilir ama seks kendini tanıma sürecini tamamladığı zaman daha güzel daha verimli olur. Şöyle ki hem kendi zevk noktalarını hemde karşı tarafın zevk noktalarını daha iyi bilirsin. Dahası cinsellik için doğanın ve insanların koymuş olduğu kanunlar vardır. İnsanların koymuş olduğu kanunlar her ülkenin iklim ve adalet şekline göre değişebilir. Doğanın koymuş olduğu kanun ise yine iklim etkisine göre geç ya da erken olgunlaşma olarak ele alabiliriz.
Öyle bir yaş yok hele detayda yazan gibi hiç değil 😂
Libidonun en fazla ve en güçlü tetiklendiği zamanlar ve fiziğin buna eşlik edebileceği zamanlar en idealdir.
Cinsel istek belirli faktörlerle tetiklenir. Bunu da üreme belirler. En kolay şekilde kadınların döngülerinden anlarız. Libidoları yumurtlama zamanlarına göre tetiklenir.
Aynı şekilde en ideal zaman da üreme kabiliyetinin sonlarıdır. Çünkü vücut ve beyin son kurşunları attığının farkındadır. Ne varsa yüklenir 🤣
Andropoz ve Menopoz zamanları yani.
Araştırmalar diyor ben demiyorum 😂
Hayattan emekli olunca demek ki.. Diğer mod açılıyor :)) eyt erken emeklilik bu rakamı bizde geriye çekmiştir :)).. En ideal olması için hareket kabiliyetinin sınırlaması ve beklentinin en düşük seviyede kalması baz alınmış herhqlde... Benim cevabım erkeklerde 30 üstü kadın larda 24 üstü olurdu.. Tecrübelendikce rakibini tanıdıkça daha ideal kıvama erişirsin diye düşünüyorum.. Tabi aynı dili konuştuğun ortakta önemli :))
Cümleye Giriş kısmına haykırdım 😂
Teşekkür ederim :))
Rica ederim 🦋
@inconnu01 basit.. Erkek ergenlik ve sonrası icguduyle hareket eder.. Bencildir duygusal ya bedensel kontrolleri oturması zaman alır... Tabi istisnalar vardır qmq genelde 30 ve civarı olgunluğu tamamlayıp aaa karşımda da bir insan vermiş der kabaca.. Tecrübe rakibi tanıma ortak oyun kurma becerileri gelişir.. Ondan sebep.. Önemli olan performanstan ziyade performanstan sağladığın verimdir.. :))
30 yaşındaki her erkek olgun değildir 20 yaşında olup 30 yaşındaki erkekten daha olgun erkekler var ve kadın erken olgunlsşmaz bu spk olanların lafıdır. O zaman neden erkek 18 yaşında reşit oluyor araba süre biliyor? 24 yaşındaki genç kızlar 30 yaşındaki dayıyla mı olsun? 24 yaşındaki ile 30 asla aynı olgunlukta olmaz. 24 yaşındaki kızlar ergen gibi zaten kadın 28 den sonra olgunlaşır hepsi değil ama bazıları. Bence iki cins için 30 derim. Olgunluk tek yaşla olmaz. 18 yaşında erkek bile 30 dam olgun olur ve aldatan em çok 30 üstü erkektir. 30 yaşındakiler 18 23 çocukları istiyor böyle erkek hem spk hem beyni gelişmemiştir
@inconnu01 soruya kim kiminle o'sun diye bir cevap vermedim. Ki bu yargılar ne diye ::)) Bana kalsa erkekleri 18 de reşit etmem. Hele bizim ülkede asla..
Kadınlar dqhq erken bilinç geliştirir özellikle baskıcı ülkelerde bu maalesef böyledir.. Erkek dqhq serbest olduğundan o'gu lqsmqsi geç olur... Kimin kimle olacağına ben karar vermem.. Mutlu ila. Herkes yaşta. Bagımsız birlikte olabilir.. Aldatmak olgunlukla ya da yaşla alakalı bir şey degil karakter ve kişilik meselesi 18 imde de kimseyi aldatmadım.. 44 yaşında da.. Yazarkende istisnalar olabilir dedim.. Ama genel yapı maalesef bu ülkede bu.. Eğitim sistemi ve bilinç gelismedigi sürece bu ülkede yaş sinirini 21 yaparım ama yetkim yok :))
Ohaa!
25 demeyi düşünüyordum ben😄
60'dan sonra istekli olan bir teyzeyi hiç görmedim ben. Gerçi genel anlamda istekli kadın görmedim sjj
Çaktırmıyolar demekki teyzoşlar
Cevap
44Cevap
O yaş yanlıştır ya. Kısa süreceği için olabilir mi acaba ahaha. Bence insanın hazır hissettiği yaştır. Gerçi ülkemizde herkes hazır kıta o ayrı mevzu :D
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım ya
Doğru değil mi ama ya :D :D
Evet ya
Sitede kadını, erkeği seks profesörü. Diğeri 10 posta atıyor falan
Tövbe estağfurullah ben profesör değilim sadece fenomenim
En ideali evlilik yaşıdır
Bence 20 den sonra kişi evlendikten de sonra yapabilir. ama evlenmeden cinselliği doğru bulmuyorum ben hiç bir şekilde.
Abi ben boşuna demiyorum, idolüm 70-80 yaş.😂 Bak, bilim adamları da söylemiş, naber @27esmerim 😂😂 Bilim adamı olacak adamım da işte KS adamı oldum, olsun 😂
@27esmerim şöyle bi Almancı 90 lık çıtır bulsam yeter.😂
@27esmerim oluyy 😂😂
🤣🤣🤣
@27esmerim Sugar mommy moda şimdi 😂
Ayyy tövbeler olsun sugar mugar falan 🤣
Bence en ideal yaş 25. Çünkü bu yaşta hem fiziksel olarak olgunlaşıyor hem de zihinsel olarak ne istediğini daha iyi anlıyorsun. Ergenlikte duyulan merak ve acelecilik yerini daha bilinçli bir yaklaşıma bırakıyor. 20’li yaşların başında birçok şeyi keşfetme sürecindeyken, 25’te kendini ve sınırlarını daha iyi biliyorsun. Hem duygusal hem de fiziksel uyumu yakalamak için bence en doğru zaman.
Beyninde sağlıklı düşünmesi gerek ideal ve sağlıklı seks için. Yani masturbasyona başlama yaşı - kadının regl olma yaşı falan mühim değil bence! Bu yaşta kadında 22-23 falan bence! Öncesinde hep bi merak ve kadın olma hevesi olabilir... Erkeklerin ise 25 ve sonrası olabilir.
bizm memlekette her zeka özürli haber ya amerikalı ya isviçreli bilim adamlarına bağlanır. Haberi yapan davaro aklınca diyor ki ben oturma organımdan uydırmadım amarigalı bilim adamları uydurmuş 🤣
🤣🤣
Bunun yaşı yok artık tercih meselesi herkesin hayatı kendine ben kendime bakarım o yüzden büyük konuşmak istemem arkadaşım pas geçiyorum kırmadan kırılmadan 🙏☺
❤️❤️❤️
18den gün aldın mı başla kaçırma kaçırırsan çok şey kaybedersin 😂
Abartma sende
Abartmamı
Evet l🤣
Dedelere sahip çıkalım lütfen rahat durmuyorlar :D
Tövbe estağfurullah 😂
i.pinimg.com/.../...afe1d6fa3708b9484aa2eb0037.gif bu dedelere nenelere ne olmuş böyle yaw :D
🤣🤣
Ohaa o yaşta gider ayak mutlu gidelim falan herhalde 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yok daha neler ümit her yaşta var maşallah onlara artik nevar ne olur bilemeyiz
Ne kadar geç o kadar iyi bence çünkü cinselligin yaşı çok düştü ve buda ahlaki davranışları kötü tetikliyor
İdeal yaş değil ideal kişi belirler bu sınırlamayı
Kişiden kişiye deģişirde. sitemiz varken yazan 25 li yaşkarda evli bayanlarin bazilari haftada bir yetiyor bazilari akşam sabah yine yetmiyor derdi. erkeklerde bu kadar fark olmaz erkekler ellili yaşlarda düşüşe gecer
Yaş yoktur, her yaşta yaşanır. Bazen uzun bazen kısa sürebilir. Ama mutlaka zevk verir.
Iki taraf için de kırklı yaşlar maksimum tecrübe maksimum zevk
Yani yaş 18 şu an olsa kabulde Ahshaahhahshah ama bence en ideali 24 falan çünkü gençliğin sonları en güçlü olunan zaman
Bununda mı yaşı var..!
Varmış
İlginç
90 üstü sjsjsjsjsjsj😅😅😅
Siz ABD yi geçtiniz 🤣
Abd kim yaaa 😂😂
😂😂😂✌🏻
Bilim sürekli değişen bir şeydir. Bana göre de ideal yaşı yoktur hiç olmasın
America gelsin şeyime anlatsin
66 yaşinda ki kadin ne verebilir bana
26 ideal olgunluk ve tecrübeye kavuşunca yapılanı uygun
Enerjik ve seksi hissedilen her yaş
25 sağlıklı yaş aşağısı yanlış
Reşit yaş üstü
18-99 arası sanırım
Mezarda yapalım en iyisi 😂
yok daha neler o zamanda iş kalıyorsa iyi valla
15-16dan sonra başlamalı.
19 dan sonra her yaş idealdir 😉
24 den sonra her an iyidir.
Bence 30 ila 45 ya
Evlendikten sonra. Helal dururken...
Sağlıklı olduğun her yaş.
21den öncesi sacma
O yaşlarda mı seks yapılmalı :)) yok artık
Ne zaman evlenirsen o zaman
Evet
Seksen
Sen araştırmaları da geçtin 🤣
Nasıl okunuyor bak Seks-en şeytan ayrıntı da gizliii
🤣🤣
en ideali bence 20 li yaşlar :D
30 ve üzeri
Araştırmada hata yapılmış
27den sonra
kızımız adet olduktan sonra uygundur
Bizim ülke de o yaşta mezarda oluyor insanlar
Bana her yaş uyar gibi kadınları beğeniyorum
Karakter ve duygu meselesi
Ortaokulda basliyo artik
sanırım 30 lu
19 yaş ve üzeri
25-30
30lar olabilir
24 üstü olurdu.
45🤭🙈
zirveyi mi kastettiniz ya da öncesi-sonrası?
25-35 arası
Her yaşın ayrı bir güzelliği var
18 20 arası bence
20 altı olmmalı
20 sonrası
34 yaş
18-45 yaş aralığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?