Bir insana zorla bir şey yaptirmazsin eğer ki bu konuda erkek arkadaşın sırf sen istemiyorsun diye bu konuda seni zorluyorsa zaten amaaci seni sevmek değil
Öyle diyip işini görüp bırakan çok erkek var. Sitede yüzlerce soru var öyle Kaldı ki ona bu olay sana güvenmemek değil benim kendime verdiğim bir söz ya da prensip diyebilirsin
Buna rağmen ısrar eder yoksa ayrılırım ders hadi... Ol git dersin
Aynen şu an o durumu yaşıyorum o yüzden sordum istemediğim halde güvensizliğe bağladı ama ben ona kendimle alakalı dediğim halde ön yargı davrandı en sonda kendimi sana yakın hissetmiyorum ama niyetim ayrilmak da değil seni seviyorum vs dedi
Sevmesi yatmasını gerektirmez dünyanın türlü türlü hali var birlikte olursun nişanlanırsın Allah korusun vefat eder veya aileler kavga eder ayrılırsınız olan sana olur Sonraki ilşkilerinde erkekler sıkıntı çıkarabilir
Ben bunu dediğimde sonra lafı değiştirdi banane diger kızlardan ben ciddi düşündüğüm insanla olmak istiyorum dedi insan tabi üzülüyor zamanla insanın bu şekilde değişmesinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
evlenmeden girmem ben
Kendine güvenen karşısındakine güvenen yaşayan yaşar diye düşünüyorum
Peki kız istemiyorsa erkek o ilişkiden soğur mu veya kız istemediginde neden güvensizlik olarak düşünülür
Bir insana zorla bir şey yaptirmazsin eğer ki bu konuda erkek arkadaşın sırf sen istemiyorsun diye bu konuda seni zorluyorsa zaten amaaci seni sevmek değil
Haklısın bide çevresine kıyaslar herkes ben değilmişim çevredeki arkadaşları sevgilileriyle yaşıyormus
Öyledir zaten merak etme nezaman kafana bir şey takılırsa ozaman istediğini sorabilirisin buralardayım ben kendine iyi bak 🙏🙏
Yani bu tercih meselesi biraz karşındaki kişiyi istiyorsa olabilir tabii ki
Güven varsa olabilir güven yoksa isterse 10 yıllık olsun
Güvensizlikle alakası yok 4 ay sonra evlilik düşünülse ama kız evlendikten sonra istese guvensizlik olmaz
Aynı öyle 4 ay beklemek gerekli
Bana dedi ki sadece sen böylesin herkes senin gibi değil benim çevremdeki uzun süreli sevgililer yapıyor dedi
Sıe et yol ver gitsin evlenmezse
Girmeden olmazki zaten arzular şelale olarak akmali 😊😊😊
Ben bir günde yatağa attım kızı süreyle alakalı değil uyum sağlansın yeterli
Sonra ne oldu evlilik oldu mu sonu
Olacaktı kendisi vazgeçti
giren de olur girmeyen de
Peki kız istemiyorsa erkek istiyorsa bir süre sonra erkek soğur mu ciddi iliskide
Cinsellik için soğuyan kişi adam değildir.
Haklısınız sırf istemiyorum diye güvensizlikle suçladı kendimi sana yakın hissetmiyorum dedi
Öyle diyip işini görüp bırakan çok erkek var. Sitede yüzlerce soru var öyle
Kaldı ki ona bu olay sana güvenmemek değil benim kendime verdiğim bir söz ya da prensip diyebilirsin
Buna rağmen ısrar eder yoksa ayrılırım ders hadi... Ol git dersin
Aynen şu an o durumu yaşıyorum o yüzden sordum istemediğim halde güvensizliğe bağladı ama ben ona kendimle alakalı dediğim halde ön yargı davrandı en sonda kendimi sana yakın hissetmiyorum ama niyetim ayrilmak da değil seni seviyorum vs dedi
Sevmesi yatmasını gerektirmez dünyanın türlü türlü hali var birlikte olursun nişanlanırsın Allah korusun vefat eder veya aileler kavga eder ayrılırsınız olan sana olur
Sonraki ilşkilerinde erkekler sıkıntı çıkarabilir
Gelde anlat ya bana eğer seni aldatır sam pişmanlık duyarım ama suçluluk duymam dedi haklı gördü kendini belki de beni ikna etmeye çalıştı
Bunu dediyse direkt ayrıl abicim.
Seks yapmadım için aldatmayı düşünüyorsan kapı orada de.
Kaldı ki ilerde hamile kalınca da seni aldatacak o zaman
Ben bunu dediğimde sonra lafı değiştirdi banane diger kızlardan ben ciddi düşündüğüm insanla olmak istiyorum dedi insan tabi üzülüyor zamanla insanın bu şekilde değişmesinden
boş ver isteklerine boyun eğme asla
Sesi geldi buraya evet girio
Kim
Haftada 3 4 yapmadan duramiyoruz 3 senelik
Yok el pas oynuyolarmış 😃
Giriyordur
Hemde nasıl
Ben girmem.
Evet. D
Yaniiii çoğunlukla
Tabıkı
Heralde