Cinsel Yaşam Sevgiliniz başkasıyla ilişkiye girse affeder misiniz? çözümbulmamgerek Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Soru yukarda cevapları alalım erkeklerde cevaplayabimir dusuncesinu Güncellemeler1 yıl Sizce sevgi ya da cinsellik aldatması affedilir bişey midir Sevgiliniz başkasıyla ilişkiye girse affeder misiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır ölse bile affetmem 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şimdi ilk önce öncelikli olarak sen bu sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor muydun önemli olan konu budur 0 2 Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Karşılamayı da haklı mı oluyo Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Konu çok detaylı buradan uzan sürer çözüm bulmak istiyorsan bekliyorum seni 😉😉😉 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Affetmek mi büyük konuşmayayım da dünyadaki vadesini doldururum 0 4 Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Neden belki senle olamıyor diye başkasıyla oluyo Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Ayrılsın gitsin esc'luk yapsın benleyken yapmışsa bana ihanet etmiştir bunun da bedelini biliyordur Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Erkekle kız bir olmaz ya erkek aldayinca kızı kız affetmeli mi ya da neden affetmemeli Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Kendine saygıyla alakalı erkeği kızı yok bunun gururun varsa siler atarsın bir şey yapamıyorsan yazsa yazma arasa açma engelleme de köpek gibi havlasın dursun zamanla unutursun kolay da olur pislik birini unutmak Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 bunu benim sevgilime de sorsana 1 2 Yorumla iyi_insan_severim 1 yıl Senin sevgilin sevmek istiyorum kardeşim🫦 Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Bunun sevgilisi de bun gibi alaycidir sen iyi insan severim yazmisin isme Yorumla
qeeeneylul Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı. Hayır aynı şekilde karşılık veririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mecbur affedecek: 1 14 Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eksik yanlarını tamamlamak için Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Bu ne demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden başkasını tercih ettiğini görmek düzelmesine yardımcı olacaktır Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Ama kızla erkek bir değil ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çokta farketmiyor günümüzde Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Ama şimdi erkeğe bişey olmuyo ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bozuk kadına da bir şey olmuyor Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl İşte diyelim kadınsın sevgilin eskortla olmuş affeder miydin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuma bağlı. Eğer sevgilimle cinsellik yaşamıyorsam mecbur birini ssikkecek. Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Ozmn anlayış gösterir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka çaren yok. Ya hayatından çıkaracaksın ya da kabulleneceksin. Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Kabullenince sana karşı düşüncesi nasıl olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değişmez. Belkide daha fazla bağlanır Yorumla
SessizFırtına0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl soru gerçek mi 0 5 Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Normal soru Yorumla SessizFırtına0606 1 yıl normal mi bu soruya normal diyosan seni kesin aldatmışlar Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Geçerli bir sebebi varsa niye affedilmemeli Yorumla SessizFırtına0606 1 yıl aldatmak ihanettir sebebi olmaz sonucu olur Yorumla çözümbulmamgerek 1 yıl Affetmek zorundaysa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır ölse bile affetmem
Şimdi ilk önce öncelikli olarak sen bu sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor muydun önemli olan konu budur
Karşılamayı da haklı mı oluyo
Konu çok detaylı buradan uzan sürer çözüm bulmak istiyorsan bekliyorum seni 😉😉😉
Affetmek mi büyük konuşmayayım da dünyadaki vadesini doldururum
Neden belki senle olamıyor diye başkasıyla oluyo
Ayrılsın gitsin esc'luk yapsın benleyken yapmışsa bana ihanet etmiştir bunun da bedelini biliyordur
Erkekle kız bir olmaz ya erkek aldayinca kızı kız affetmeli mi ya da neden affetmemeli
Kendine saygıyla alakalı erkeği kızı yok bunun gururun varsa siler atarsın bir şey yapamıyorsan yazsa yazma arasa açma engelleme de köpek gibi havlasın dursun zamanla unutursun kolay da olur pislik birini unutmak
🤣🤣🤣 bunu benim sevgilime de sorsana
Senin sevgilin sevmek istiyorum kardeşim🫦
Bunun sevgilisi de bun gibi alaycidir sen iyi insan severim yazmisin isme
Hayır aynı şekilde karşılık veririm
Asla affedilemez böyle bir şey
Sanmam
Mecbur affedecek:
Niye
Eksik yanlarını tamamlamak için
Bu ne demek
Neden başkasını tercih ettiğini görmek düzelmesine yardımcı olacaktır
Ama kızla erkek bir değil ya
Çokta farketmiyor günümüzde
Ama şimdi erkeğe bişey olmuyo ya
Bozuk kadına da bir şey olmuyor
İşte diyelim kadınsın sevgilin eskortla olmuş affeder miydin
Konuma bağlı.
Eğer sevgilimle cinsellik yaşamıyorsam mecbur birini ssikkecek.
Ozmn anlayış gösterir misin
Başka çaren yok. Ya hayatından çıkaracaksın ya da kabulleneceksin.
Kabullenince sana karşı düşüncesi nasıl olur
Değişmez. Belkide daha fazla bağlanır
soru gerçek mi
Normal soru
normal mi bu soruya normal diyosan seni kesin aldatmışlar
Geçerli bir sebebi varsa niye affedilmemeli
aldatmak ihanettir sebebi olmaz sonucu olur
Affetmek zorundaysa
Hayır
Yakaladnmı
Yol veririm