24 yaşındayım kimseye güvenip ilişkiye girmek gibi bi saçmalık yapmadım konuştuklarım oldu evet ama buluşmadım bile bu yüzden öyle bi hatada yapmadım 1 tane reela taşıdığım oldu 1 yıllık onunlada yapmadım şimdi konuştuğum kimse yok zaten bu beni tecrübesiz birimi yapıyor ilişki konularında tamamen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. yok bu tamamen "algı" insanlar sürü psikolojisiyle hareket eder ve uzun bir dönemdir (10 yılı aşkın daha fazla) insanlara"kızlık zarırın önemsiz olduğu" algısı işleniyor yani kızlık zarını insanlar (özelde kızlar) kulak deldirmek gibi görmelerine neden oluyro. aslında cinsellik çok önemli bir şey ve kimle yaşadığında inanılmaz önemlidir. gerçekten ruhsal bir uyumun olması lazım ki o erkekle cinsellik yaşayasın! tabi bu önemsiz, basit, mekanik hale getirilmeye çalışılıyor yani kız şöyle düşünüyor "bu zardan en kısa zamanda kurtulmalıyım" algı böyle yaratılınca herkes sürü psikolojisinde olduğu için kızlık zarı bozulmamış kızlar "acaba bende sorunmu var, herkes patlattırdı benim ki sağlam" diye düşünmeye başlıyor yani bozuk olanı "iyi" sağlam olanı "bozuk" algılımaya başlıyor.. insan zihinnin ne kadar kolay manipule edildiğini anladığında aslında oynanan oyunun ne kadar basit olduğunu da anlayacaksın.
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru haklısın benim için böyle şeyler önemli bilmiyorum umarım böyle devam eder kimseye kendimi harcatmak istemem
- 1 yıl
yaşam "algı" üzerinedir, yani birşeyin doğruluğuna inanırsın, herkes birşeyi yaptığında onun doğru olduğunu düşünürsün.. ama şöyle bir laf var "herkes kendini denize atıyorsa, sendemi atacaksın?" bence sen ruhunun sesini dinliyosun ve cinselliği basit bir zar yırtılmasının çok ötesinde bir şey gibi hissediyosun ve bu gerkçekten doğru.. inandığın şey seni yanıltmamış, ama kötü tarafı var mı? var şöyle ki; insanlar böyle hissetmiyor, yani hemen herkes erkek olsun, kız olsun kızlık zarını önemsiz olduğunu düşünüyor yani senin gibilerin değeri bilinmeme ihtilami var ve bu seni uzun vadede çok üzer, yalnızlaştırır, evlenemedim yaşım geçiyo felan diyebilirsin. fakat gerçe şu ki! insanlar kendi beyinleriyle , zihinleriyle düşünmezler sistem onları bir uzaktan kumandalı oyuncak gibi düşündürür, ne isterse onu yaptırır ve maalesef herkes ruhunu kaybetti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNeden birinin altına yatacaksın ki seni bırakıp giden birine kendini veresin ki gadası
Eşin olacak kişiyle istediğin kadar yaparsın gadası01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Ne kadar güzel bu düşüncen hem güzel hemde kendıne saygını gosterıyor senı hakeden değer veren bırıyle evlendıgın gün o kişiye ait olması gerekır bencede
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok şimdi kızların maşallahı var herseyi iyi biliyor oral yapmayi srvizmeyi buradan öğrenmiş. Senin evleneceğin adama ver başkasına veripte riske girme bence öyle verip pişman olan yuvası yıkılan çok hanım var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz tecrübesizsin. Erkekler iyi oral yapmana bakar. Diğer bölümü onlar hallederler.
02 Yorumla
Soran1 yılCinsel ilişki konusunda demiyorum ben zaten ciddi ilişki insaniyim
- 1 yıl
Konuşacaksın başka yapacağın birsey yok
1 yılEn iyisini yapmissin umarim bakir erkekle evlenirsin kardes
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler umarım bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmişin tecrube kazanipta ne yani en fazla oral falan yaparsin evlenince
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sanırım kendini eşin olacak kişiye saklıyorsun. Aslında doğru yaptığın
015 Yorumla
Soran1 yılDoğru olsa nolur benim gibilerin değeri bilinmiyor
Soran1 yılArtık anladım ben çok tecrübesiz biriyim
Soran1 yılKimseye güvenmem iyi ki yapmamışim aşırı tecrübesiz biriyim ama kimseye güvenip kanıp bişey yaşamadım
Soran1 yılGüvenimi kazanmaya çalışan oldu buda ortamcı biriydi
Soran1 yılYaşamamak tabiki istesem o dediğimle yaşardim gidipte ondan önce 1 yıllık sevgilim oldu onunla yapardım
Soran1 yılHerkes değil evlenmeden yaşamak istemiyoruz dedi
Soran1 yılİstemiyorum*
Soran1 yılBen
Soran1 yılTeşekkürler bakalım herşeyin hayırlısı umarım kendim gibi birini bulur onunla evlenirim
Gizli Üye(18-24)1 yılbence en iyisini yapmışsın bu devirde hiçbir erkeğe güvenilmez canın istiyorsan mastürbasyon yap tecrübeyi evlenince öğrenirsin bir şey olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler bakire olana farklı gözle bakıyorlar bu devirde o yüzden
Cevap sahibi1 yılkim bakarsa baksın inan evleneceğin adamın da hoşuna gider peki biraz özel ama kendini nasıl tuttun iradesi güçlü biri misin
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bu kötü değil iyi bir şey
ama bu tereddüt kötü bir şey
02 Yorumla
Soran1 yılÖylemi diyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi yapmşn canım boş ver biz yaptıknta noldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Evlenince ogrenirsin dura bilirsen
02 Yorumla
Soran1 yılBen bu yaşıma kadar durduysam bundan sonrada dururum evellAllah
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılTecrüben tam olarak nerede ben göremedim 😂
014 Yorumla
Soran1 yılYani aşk konularında
- 1 yıl
Yani iki türlü de pek tecrüben yok ama olur herhalde ya daha 24 yaşındasın ne olucak
Soran1 yılEvet yok tecrübem o reele taşıdığım hariç sevgilim olmadı diyebilirim diğerleri konuştuklarımdi sevgili gibi olsada reele taşınması
- 1 yıl
İyi sabretmiş 1 sene valla 😂
Soran1 yılOnunla sadece öpüşme falan oldu ilişkiye girmedik ondan sonra 6 ay konuştuğum ortamcı alkol alan biri oldu bununla ufak sevişme yaşadıgimi öğrendi diye namussuz kız oldum birden günahıma girdi durduk yere bide bana benim geçmişim temiz demezmi gitmediği bar clup yok
- 1 yıl
Öyle insanlardan uzak durucan işte 😂
Soran1 yılBen buluşupta bişeyler yaşamadım ama gerek var mıydı 6 ay benimle bunun için konuşmaya kaç kere ayrılmak istedim bırakmadı bide üstüne sadık çıkmadı
- 1 yıl
Valla sen bu konuya bu kadar takarsan hayatına aldığın ayılar da takar yani niye takmasın 😂
Soran1 yılYok beni bundan önce aldatmışti zaten sonradan öğrendi yaşadığımı saçma sapan konuşmamalar telefonu acmamalar benimle yaşamadı diye kudurdu heralde
Soran1 yılBakire olduğumu biliyodu sonradan beni ilişkiye girdim sandı bide sadece seviştim dedim o kadar anlattım ne angutlar var sanki kendileri çok temiz
- 1 yıl
boş ver sen önüne bak napıcan
Soran1 yılBenim gibiler değer görmüyor
Soran1 yılSanki bunu anladım
- 1 yıl
Günaydın biraz geç anlamışsın ama 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin seçimin bu. İlla ilişki şart değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha tadına bakamadın yanıı ısteklısındır bence
13 Yorumla
Soran1 yılİstekli olmak başka bişey onuda kendim hallederim zaten illa gidip yatacak halim yok birinin Altis
Soran1 yılAltına
Cevap sahibi1 yılKendın halledıyosun tamm ama o baska bısey ama canımm tatmak
Gizli Üye(30-35)1 yılBakiresin evlenmelik kizsin
014 Yorumla
Soran1 yılBakire olana değer verilmiyo sanki bu devirde
Cevap sahibi1 yılKaşarlara verilmez yanlışın var
Soran1 yılYok onlara veriliyor kimi görsem sevgilileri bebek gibi davranıyor böylelerine bize değer veren yok
Cevap sahibi1 yılSana evlenmek için değer verirler onlara bebek gibi bakmaları yatmak için
Soran1 yılVermedi işte ya bıraktı biri ya aldattı onuda ben terkettim gitmiş bulmuş benden çok sonra başka bi kız bu ortamci biriydi üstelik
Cevap sahibi1 yılErkekler olarak yalan yok kaşarlara takiliriz onlar veriyor evlenmeye gelince senin gibi temiz kızla evleniriz
Soran1 yılNe halt yerse yesinler gün gelip evlenmek için bana dönmesinler zaten donemezler numaramı değiştirdim ulaşamazlar
Cevap sahibi1 yılAma sana gelen erkek yüzde 99 başka kızlarla cinsellik yaşamış olucak
Soran1 yılPeki bunu nasıl anlarım
Soran1 yılBen bakir istiyorum ama
Cevap sahibi1 yılAnlayamazsın bence
Cevap sahibi1 yılBakir istiyorsan şöyle sen ona zarf atarsın bakarsın seninle evlenmeden yapmıyor belki öyle anlarsin
Soran1 yılAma numara yapanda çok öyle davranıp kızın güvenini kazanmaya çalışan
Soran1 yılBen ortamcı dediğim çocuğa atmıştım konuşalım mı falan diye bu konuları konuşmak istemiyorum dedi başka zamanda sonuna kadar istiyorum dedi
1 yılHelal sana bee
04 Yorumla
Soran1 yılSagol
- 1 yıl
Kimseye güvenme
Soran1 yılGüvenmiyorum zaten
- 1 yıl
Aferim sana insanlar kara yılan gibiler kara mamba
akıllıca evlenilecek kadın sensin
i
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır akıllı birisin
02 Yorumla
Soran1 yılAma bu devirde bakire olana farklı bakılıyor gibi
Cevap sahibi1 yılYaşım 28 bakirim insanların ne düşündüğü umrumda değil. Yarın öldüğümde hesapta kimse yanımda olmayacak.
Gizli Üye(36-45)1 yılTecrübesizsin
06 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
Cevap sahibi1 yılhiçbir şey yaşamadın deneyimin yok
Soran1 yılİlla olmasımi gerek
Soran1 yılPek
Soran1 yılPeki
Cevap sahibi1 yıltecrübe yaşayarak elde edilir
Gizli Üye(25-29)1 yılZorlaniyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla Turşusunu kurarsın
04 Yorumla
Soran1 yılİstersem kurarım sanand
Soran1 yılSanane
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026