Diyelim ki davet ettim. Cinsellik yaşanmalı mı? Cinsellik ne zaman yaşanmalı? Yaşlar 3o.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne istediğinle ilgili bir durum bu ve beklentilerinle. Evlenmeyi düşünüyorsan eve almak için acele etme, hayatın güzel geçsin diyorsan eve de atabilirsin, yatağa da.
038 Yorumla
Soran1 yılEvet işte o yüzden yapmamam lazım. Ayda yılda bir mutlu ediliyorum seviliyorum çok düzgün bi adam. Seks olmaması gerekiyor
Soran1 yılO sever işte anlamıyorsun. O çok çok çok düzgün bi adam. Ben ona desem ki bana dokunmanı istemiyorum diyeceği tek şey tamam hayatım sen nasıl istersen olur. Çünkü beni kırmak üzmek istemediğim bseyi bana yapmayı asla istemez. Cinsellik onun için ön planda değil. O yüzden yapmak istemiyorum zaten. Kıyamıyorum bu aramızdaki güzelliğe
- 1 yıl
Ama işte anlamadığın nokta şurası senin de ne kadar düzgün adam olursa olsun yaradılışı belli. Bugün kırmak istemez seni tamam der, sabreder. Sürekli hayır dersen bir yerde yollar değişir. Bunu anlatmaya çalışıyorum. En nihayetinde cinsel dürtüler olmazsa insanlar bir birine aşık olmaz, duygusal hisler paylaşmazlar. Yani kısacası benim felsefeme göre Aşk, seks içindir. Sekse ulaşmak için gidilen yol, yaşanan ilişkidir. Eğer ki sonunda seks olmayacağına eminse bir insan bence hiç bir şekilde bir ilişkiye başlamaz.
Soran1 yılYa tamam seks yapacağım çok belli zaten. Karşı koyamıyorum ki. Sorun bu değil bi gün olur da uzak bi gün olması lazım. İlişkinin tadı çıkarılmalıydı. Benim şimdi aklım fikrim bu olacak berbat bsey. Görüşmeyi kesmem lazım mesela bi kaç gün toplu etkinliklerde bir arada olmamız lazım. Yalnız kalırsam bir iki defa daha evime gel dicem çünkü. Ve ilişkiyi batırcam.
Soran1 yılBak soruya ne oldu devamında. Dün batırdım her şeyi ben ki. Atıyorum oku
Soran1 yıl- 1 yıl
Bence batacak bir şey yok, seni sevdiğine değer verdiğine eminsen seks ile bitmez bu durum. Seks ile bitecekse ilişki eğer ya da bir defa seks yaptın diye karşındakinin duyguları değişecekse, duygusallıktan ziyade sürekli seks düşünecekse bu senin için acı bir tecrübe olur ve kullanıldığını bilirsin.
- 1 yıl
Bence önce kendini bu düşüncelerden arındırmalısın, seks yaparsam ilişkide hata yapmış olurum mantığı seni hata yapmaya yönlendirir. Doğal ol, ne istediğini ne yapmak istediğini direkt hissettir karşındakine. Ondan sonraki davranışları seni değerli görüp görmediğini gösterecektir. Senle yatmak için sabır mı ediyor yoksa gerçekten seni anlamlı mı buluyor diye net bir fikir edinebilirsin.
Soran1 yılYa bende sorun var kardeşim. Lütfen anlamaya çalış. Şimdi yaptık diyelim. O benim sevgilim ve yanımda ya. Yani aynı şehirdeyiz. (önceki sevgilim yan ildeydi biz ayda bir zor görüşürdük sadık bi insanım sıkıntı olmuyordu bekliyordum) aynı ilde olduğumuz için ben bu adamı sürekli isteyecem. Normal hormonel olarak benim haftada en az iki kere yapmam lazım. Doymayacağım biliyorum. Bu onu değiştirecek ister istemez. Olmaz olmamalı. Kendime nasıl hakim olcam ya. Ne biçim insanım kadınlar böyle değil istemez tiksinir ne güzel ya.
Soran1 yılO cinsellik için yanımda değil bu net bi kere. Somut doneler var elimde. Kadın düşkünü biri de değil zaten
Soran1 yılErkek değilim ben mas beni sakinleştirmiyor ki 😢😢😢 olay boşalmak değil. Seksin kendisi, dokunulmak ve birleşmek. Keşke kapatma tuşu olsa ve kapatsam. Ama bu tavsiyeyi deneyeceğim her şeyi yaparım yeterki şu çocuğa ellemeyeyim
Soran1 yılOlmaz onu kaybedemem şimdi değil çok erken daha
Soran1 yılGörüşmemem lazım
Soran1 yılHayır o beni anlar. Gitmez biliyorum. Ya cidden bebek gibi o kıyamam ona ya
Soran1 yılGerçekten bi fikrim yok. Cinsellik konusunda kara kutu gibi. Sen yorumla alla sen dün öpüştük ya ben doğal olarak aşağıyı kirlettim. Vucut tepkisi yani kontrol edebileceğim bsey değil doğal olarak. Eve dönerken dedim ki duşa kim gircek. Yarın gir dedi. Şaka mısın? Oğlum cunup değil misin sertleşmedin mi beni arzulamadın mı? Dedim abdest almamız lazım. Bsey yapmadık ki dedi. Nasıl yapmadık paçama kadar ıslandım ben? Bide çok sakindi. Kontrollü. Geçmişinde de cinsellik hiç önde olmamış yani. Seks hayatı bence yok. Spor yapıyor deli gibi işe gidiyor kendini bu ikisine vermiş. Taş gibi ya offf. İşim çok zor.
Soran1 yılYa dayanamam ki ben ramazan bitene kadar ellemesem iyi. Ben sana diyorum ki hadımım sen diyorsun kaç çocuğun var. Keşke dursam yani. Bu arada ben yeteneğe pek önem vermem tutku esastır benim için. Tutkuluysa ama beceremiyorsa halledilir o. Erken boşalma problemi olmadığı sürece takmam ben.
Soran1 yılOfff bana iyi dileklerde bulun. Bide bi mevzu daha söyleyeyim sana. Benim kedim var bir haftalığına trabzona gidecem ve kimden bakmasını isteyeceğim bil bakalım😢😢😢 şimdi mecbur eve çağırıp kedinin korkmamasını sağlamam lazım. Bide mamaydı falan nasıl yapacak anlaması lazım. Nanayı yedim ben
Soran1 yılAynen bakalım bıraktım
Soran1 yılBaşak yükselen akrep
Soran1 yılAkrebi dövsünler yaaaa
Soran1 yılGünaydın yazmış cevap verdim prensesim uyanmış yazmış al işte böyle tatlıdır ha bal gibi çocuk. Zaten hep seviyor beni
Soran1 yılBilmesin ya. Çok masum çok. Beni koyduğu yerde kalmak istiyorum
Soran1 yılOnu çok istediğimi biliyor zaten ona yapacak bir şey yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
77Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimseyi tanımadan etmeden ne evinize alın ne içinize alın
24 Yorumla
Soran1 yılÇok net bi laf sokma oldu
Soran1 yılBu evlenilecek bi adam
Eve gidince kendime pek hakim olamıyorum ben. Bu yüzden pek aceleye getirmemem gerektiği kanısındayım.
71 Yorumla
Soran1 yılAynen işte bende öyleyim duramam sonuna kadar giderim en iyisi hiç ev işine girmemek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDün basladın bugun ev daveti ne zaman olmalı diye mi soruyorsun😂
Çok hızlısın beybi 😂
Eskiden samanlık şimdi evler seyran oluyor. Biz magarada kaldık 🤣🤣20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O anki atmosfere ve çekime bağlı... Ya çok güzel olabilir ya da hayal kırıklığı olabilir...
O yüzden hemen yaşanmalı ve zaman kaybetmemek en güzeli00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldaha önce cinsellik yaşadıysan rahat rahat içine alırsın. yaşamadıysan evlenmeden yapmaman gerektiğini bilmen gerekirdi. ideal seks en erkenden yapılanıdır. ama en az 3 ay beklemeli. zaten hedef 3 ay olucak ama 2. ayda vereceksin.
06 Yorumla
Soran1 yılHahahhaa harika açıklama ya çok koptum. Haklısın 3 ay yapmamam lazım. Önce biz tanışcaz sonra bedenler
Cevap sahibi1 yılo zaman sana gerçek bi bilgi vereyim. sen karşındakini tam evlenmeklik dersin ama en az 1 sene de sevgili olarak kalman lazım. Erkekler 1 senenin sonunda ya soğuyor ya da evleniyor.. ama bu süreyi hızlandırırsan evlendikten sonrası kötü. birinin gerçek yüzünü minimum 6 ay ile 1 yıl arasında görürsün.
Soran1 yılEvet buna da okeyim erkek 6 ayda karar veriyor evlenip evlenmeyeceğine zaten.
Soran1 yılAma benim için İstanbuldan vazgeçti kaldı yani basit bsey olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılilişkinin başında kimse doğru karar alamaz. bu bişey ifade etmez. zamana yay.
Soran1 yılAynen zaman lazım
1 yılİkiniz de olgun insanlarsınız ve seks istiyorsunuz. Beğendiyseniz birbirinizi süreyi uzatmayın eve sen mi çağıracaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Gerçekten 30 yaşında mısınız dediğinselliğin planlama ile yapılmayacağını akışa göre oranın atmosferine ortamına göre yaşanacağını bilmiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zamanı size kalmış ayrıca zamana takılmayın kendinizi hazır hissetmek önemli hazır iseniz problem yok
00 Yorumla
1 yılEn az 4-5 ay sonra davet olmalı cinsellik ise ilk davette olmamalı daha sonra 3-4 davet sonrası olabilir
00 Yorumla
1 yılYani yaşlar 30 bu kararlar sizlerin forumdakilerin değil
01 Yorumla
Soran1 yılHahaha evet hormonlar çok sinir bozucu
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenilecek adam olduğu kanısına nasıl vardın?
18 yaşından beri seks yapıyorum yazmışsın bunu o kişi biliyor mu ve sana ilişki yaşamak istediği vs belirtti mi hiç
021 Yorumla
Soran1 yılArkadaş ortamımız aynı onu sorunca gbt çıkıyor. Evet biliyor çünkü evlenip boşandığımı biliyor. Uzun ilişki insanıyım biriyle on yıl biriyle bir yıl biriyle iki yıl görüştüm. Arkadaşım ağzını aramış evlilik düşünür müsün diye. İşimi kurmam lazım şu an bana vermezler onj demiş. Yani evet evlilikte düşünüyor anlaşırsa benle.
Cevap sahibi1 yılİnşallah senin ona beslediğin duyguları o da sana besliyordur
Cevap sahibi1 yılO arkadaşın da seni yanıltmıyordur umarım
Cevap sahibi1 yılBunarada çocuk var mı
Soran1 yılYok. O da hissediyor. Somut davranış olarak görüyorum laf olarak değil
Soran1 yılUmarım böyle devam eder
Cevap sahibi1 yılSevgililerin hepsi ile seks yaptın mı uzun zamandır nasıl dueabiliyon
Soran1 yılHiç yalnız kalmadım ki
Cevap sahibi1 yılHâlâ devam mı bu kişiyle de yapıyor musunuz
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılSoruyu unuttun mu?
Cevap sahibi1 yılHayır anlamadın dm gelsene
Soran1 yılYoo sorun saçma oldu. Yeni bsşladık yazmışım bu kişiyle de yspıyor musun demişsin
Cevap sahibi1 yılAnladım konuyla alakalı birkaç sorum olacak dm gelebilir misin
Soran1 yılBurdan sor sapıklık yaocan belli
Cevap sahibi1 yılHayır konuyla alakalı bamlanmayalım diye dm gel dedim rica etsem takip edermsn
Soran1 yılYok.
Cevap sahibi1 yılSorun değil umarım çok mutlu olursun bence iyi birisin değerini bilir umarım sende mutlu olursun. Asla kendi kullandırma seni zorlarsa izin verme
Cevap sahibi1 yılÇünkü aşk insanjn gözünü kör ediyor
Cevap sahibi1 yılO an bunu yeteri kadar idrak edemiyorsun her şey bitince düşününce daha iyi anlıyor insan
Cevap sahibi1 yılBenzer bir durumu yaşadım bunun için dmden konuşalım demiştim yanlış anlama
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3 ay kuralını uygulamak istiyorsun ama çok mümkün olmayacak gibi fb çıkar bu işten ilerisi zor gibi
021 Yorumla
Soran1 yılSevgiliyiz farkında mısın? Ne fbsi kafan mı güzel senin
Soran1 yılYani sana göre üç ay sevgili olup aşklı bahçeli minnoş gezcez bu adam yanımda kalacak üç ay sonra seks yapınca bir anda bana olan duyguları bitecek ve sadece seks için görüşeceğiz?
- 1 yıl
Aslında başta söylemek istediğim senin 3 ay dayanamayacağın izlenimi vermendi. Diğer konuya gelince Bu kişilere de bağlı biraz ama bu dönemde seks oldu mu ve bi süre devam ettiği zaman bi heyecanı kalmıyor evlilik meselesine ilerlemeye çalışınca işler değişebiliyor. Aradaki güvende çok önemli. Bunu herkes için söyleyemeyiz ama büyük çoğunluk diyebiliriz.
Soran1 yılİşte bu yüzden dediğim şeylerden dolayı üç ay seks yapmamam lazım. Önce birbiirmizi tanımamız lazım bedenleri tanımadan önce
Soran1 yılDayanamam evet ama evime davet etmeyeceğim. Gebersem de dışarda anca izlerim onu. Böyle tutcam kendimi işte
Soran1 yılYok işte efendi o. Öyle bi talepte bulunmaz. İzlerim yani ona bakarım izlerim yükselemde anca bunu yapabilirim evde olmayacağımız için. Niyeti kötü değil. Arizonalarla çıkmam
Soran1 yılMasum aramıyordum aslında düşkünüm ben hakkımı versin yani de. Bu da gizli yetenekli gibi. Yani bilmiyorum para iman ve libido kimde olduğu belli olmaz
- 1 yıl
Düşkünüm derken sekse mi? Az önce söyleyecektim vazgeçtim aslında sonradan görünce arap atı gibi olmasın perişan eder seni sonra diye. Düşkünsen bu durum seni Nirvana’ya ulaştırır ayrı tabi. Harici merak ettiğim kadınlar düşkünlüğünün önüne nasıl geçiyor. mastürbasyon. Kurtarmaz böyle birini herkese de güven olmaz.
Soran1 yılSoruda yazıyor yaşım. Düşkünüm evet ben yeterli olmalı libidosuz adamla yapamam ben. Nasıl duruyorum öncelikle kadınım ben kalbi hareket ederim. Ve çok sadık bir insanım hayatımda varsa biri ve ulaşamıyorsam farketmez durur beklerim onu.
Soran1 yılYok ben hayatıma biri girince kör oluyorum
Soran1 yılÇıkınca tüm radarlarım açılıyor.
Soran1 yılmesaj atabilirim istersen bendr sohbetini sevdim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkek her daim hazırdır. Bunu kadın ister ve belli ederse hemen bile başlayabilir. Bu tamamen sana bağlı
07 Yorumla
Soran1 yılBen başlatmayacağım kendimi biliyorum. Gebersemde öpmeyeceğim onu. Aynj evde olsak bile yani. Zaten ramazanda istemiyorum asla böyle bsey. Her türlü bayramdan sonraya kalıyor
Soran1 yıl3 ay cinsel birleşme olmamalı diyorum. Ama tabi inşallah uygularız
Soran1 yılOlabilir 5o 5o
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılSen neden davet ediyorsun o etsin , biraz geriden git hemen elde ettim duygusuna kapılmasın
04 Yorumla
Soran1 yılAilesiyle yaşıyor
- 1 yıl
O zaman hemen etme ya da et ya nasıl istiyorsan , adamı istiyorsan et içinden geçiyor ise içinde kalmasın
Soran1 yılOlmaz işte evlenilecek bi adam harcayamam
- 1 yıl
Ha evet ilk hemen ilişki olursa yanlış düşünür doğru en iyisini bilirsin sen
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılIşin içinde duygusallık varsa bence biraz erteleyin
02 Yorumla
Soran1 yılFazlasıyla var. Minnoş ya o
- 1 yıl
O zaman cinsellik biraz ertelensin
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılDeli olma eşin değil sonuçta niye cinselşik olsun
Kızdırma beni 😄013 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca daha bir günlük
Üstümü başımı parçalıysam var şu an
Soran1 yılNe zaman diye soruyorum bende zaten. Evliliğe daha çok var o kadar süre bekleyemem ben
- 1 yıl
Tohuma mı kaçtın
Az sabret
Evlendikten sonra doya doya sevişirsiniz zaten
Soran1 yılBen 18 yaşımdan beri seks yapıyorum zor benim için beklemek
- 1 yıl
O zaman eve giderseniz seks kaçınılmaz olur
Ki sende bunu baya çok istiyorsun anladığım kadarıyla
Soran1 yılHayır tam tersi istemiyorum çünkü evlenilecek bi adam asla istemiyorum. Arzuluyorum yalan yok dokunsa eririm ama yapmamam lazım. Evede aslında çağırmak istemiyorum o yüzden en az 3 ay bsey olmamalı
- 1 yıl
Neden 3 ay Bişi olmamalı
Soran1 yıl3 ay kuralı diye bsey var çünkü. 3 ay seks olmazsa ve erkek kalırsa seviyor demektir. Seven adam sevdiği kadına dokunursa kullanmak için değil sevmek için dokunur.
- 1 yıl
Ne alakası var
Soran1 yılYani genelde böyle olur en azından. İlişkimizin sağlıklı olması için iyice vakit geçirip birbirimizi tanıdıktan sonra bedenleri tanımalıyız
- 1 yıl
Ya elde edicem diye bıkmayasınız sonra
Soran1 yılBıkma olacağını sanmıyorum. Çok güzel seviyor vermeyi seven bi adam prenses değil. O yüzden bende ona bahçeleri sunarım. Kastım ilgi sevgi aaygı ve güven. Seks sonra olması lazım. Zayen ten uyumu var belli alev alıyoruz el ele tutuşurken bile
- 1 yıl
Ne diyim hayırlı olsun o zaman
1 yılSen merak etme gerçek bir erkekse o akşam işini bitirir.
02 Yorumla
Soran1 yılSenşn gibi insanlar nasıl hayatta kalıyor acaba
- 1 yıl
Kızlar kahveme zehir atmıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBu ilişkide tam olarak neyi hedeflediğine göre değişir 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEve davet etmek biraz cinsellik çağırıştırıyor evet fakat bunun için hazırmıyız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eve gidilince nasıl durulacak. İyice tanımak uyuma bakmak lazım
00 Yorumla
1 yılYaniyorsun fuat abi. jdjdjd dur az bekle hemen verme
00 Yorumla
1 yılYeni tanıştığin biriyle hemen o şeyleri yaşamak doğru değil önce bir tanı derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYaşanmalı. Tanıma ve ten uyumu en iyi cinsel birliktelik ile olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam ciddi ise olur fazla zaman kaybına gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eve davet anlamı gel verecem demektir. O isteyene kadar bekle bence...
00 Yorumla
1 yılSen yaşa, senin hakkın, genç kızlara ona buna sormana gerek yok, benden sana izin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Eğer güven varsa ortamı olunca sevişirsin ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılikinizde isterseniz yaşanır tek kişinin istemesi yetmez zorla olursa tecavüz suçu işlenmiş olur eve davet ederse şimdilik gitme kişiliğini öğren
00 YorumlaYaşla alakası yok öncelikle. 2. Cevap hiç belli olmaz yakınlaşmaya bağlı
50 Yorumla
1 yılbir an erkek genç kız için yazddı sandım..
sövecektim
aama sen yazmışsın sen ne zaman istersen erkek hep kabul eder
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk fırsatta sevişmek lazım geciktirmemek gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılooo çok erken daha dur bakalım :)
davet edersen olur tabi ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanim cektiyse yapistirir gecerim zamani yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRamazan çıksın bari az dur
82 Yorumla
Soran1 yılHahahahha
Soran1 yıl3 ay kuralını uygulamak istiyorum aslında
1 yılYa sen sular seller gibisin bebişim sen hemen çağır boş ver baktın yetemedi sallarsin🤭🫣😍😎
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenilecek adam yapmam üç ay kuralı devreye girer
- 1 yıl
Hm sen evlenilecek adam mi ariyorsun yoksa 3 5 günlük birini mi 😁😎
Soran1 yılAile istiyorum
- 1 yıl
Hm ozmn bence hemen eve davet etmeki erkeğin niyeti salih olsun
ize göre değişir
31 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO kadar çok mu etkilendiniz birbirinizden
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çok iyiyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha zaman geçmeli
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)1 yılNezamandır berabersiniz
34 Yorumla
Soran1 yılBir hafta de
Cevap sahibi1 yılÇok az gibi
Soran1 yılHızlı oldu biraz bizde anlamadık
Cevap sahibi1 yılYani ikinizde istiyosanız olur ne diyim
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. İkiniz de bekarsanız evlendikten sonra.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki mi düşünüyorsunuz
00 YorumlaDün başladıysa oho geç olmuş evlilik ne zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen çok mu isteklisin
00 Yorumla Bence sen eve alcaksın ya. Kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılateş yükselmiş se hemen olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yaşlar 30 istediğiniz zaman olabilir
00 Yorumla
1 yılCanın ne zaman isterse
00 Yorumla
1 yılDaha fazla geç kalmadan
00 YorumlaEvlilik düşünüyor musunuz
00 Yorumla
1 yılGüven ve uyum varsa zaman farketmez 😉
00 YorumlaYaşanabilir, olgunsunuz ikiniz de.
00 YorumlaEve gidersem cinsellik olur net
03 Yorumla
Soran1 yılO yüzden ev olmamalı
Soran1 yılÜç ay kuralı uygulanmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks istiyorsan eve davet edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik için berabersen yaşa bakire değilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanı değil kalitesi önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEve cagirdiginda onun icin gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstiyorsan ver senjn hayatin
00 Yorumlaçok hızlıısn nasıl güveniyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılYeni tanımıyorum yeni beraberiz