Cinsel Yaşam Dudakları şişkin vajina itici mi gözükür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Vajinanın dudakları şişkin ve dolgun olunca itici mi? Dudakları şişkin vajina itici mi gözükür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim tip etli dudaklı şişkin vagina büyük aletli için süper koklemesi harika olur. Sizin oylemi 0 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Dudaklı olması çok daha iyi. Dudakla öpüşür gibi öpüşüp yalaşırım onunla 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni isteyen dudaklari icin istemeyecek takılma bunlara 0 0 Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Hayir neden itici olsun ki.. gayette guzel bence 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Elinde olan bir şey değil ki ne kafana takıyorsun neyse odur 0 1 Yorumla Geceninöfkesi6857 1 yıl Merhaba Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Her kadının vajinası kendisine özeldir, dudak yapısı düz ya da kabarık 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Önemli olan sarkık şekli bozuk olmaması firuze 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dış dudaklar mı şişkin peki iç dudaklar nasıl internetten benzerini bulup atmanız mümkün mü acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kız kilolu mu değil mi önem kazanıyor bir de bir iki şey daha var 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senjn öyle be beğenilmediğini mi düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnerin oldu mu hiç? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence hayır. Aksine daha seksi ve azdırıcı. Hele neler yapacağını düşününce.. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Balik etlisin muhtemelen :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 110 kiloyum Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Normmal ozaman Yorumla
mayomneyimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl itici kötü görünümü olmaz bence 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Kilolu musunuz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet 110 kiloyum Yorumla MoNeRa 1 yıl Ondan dolayı olabilir Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır emilirken aşırı zevk alırsın 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarkmiyorsa sorun değil 0 0 Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yok güzel bence istek olunca daha çok şişer 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen ne diyorsun bayılıyorum oyle vajinaya🤭 0 1 Yorumla recep48 1 yıl Özellikle de oral de cok tatli Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hayır güzel 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben güzel bulmuyorum 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aksine gayet iyi 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Hayır değil. 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. Neyi çirkin 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değil normal 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Simetrik mi? 0 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Kilo fazlan var mı? Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tam aranılan bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Benim en sevdiğim tip etli dudaklı şişkin vagina büyük aletli için süper koklemesi harika olur. Sizin oylemi
Dudaklı olması çok daha iyi. Dudakla öpüşür gibi öpüşüp yalaşırım onunla
Seni isteyen dudaklari icin istemeyecek takılma bunlara
Hayir neden itici olsun ki.. gayette guzel bence
Elinde olan bir şey değil ki ne kafana takıyorsun neyse odur
Merhaba
Her kadının vajinası kendisine özeldir, dudak yapısı düz ya da kabarık
Önemli olan sarkık şekli bozuk olmaması firuze
Dış dudaklar mı şişkin peki iç dudaklar nasıl internetten benzerini bulup atmanız mümkün mü acaba
Kız kilolu mu değil mi önem kazanıyor bir de bir iki şey daha var
Senjn öyle be beğenilmediğini mi düşünüyorsun
Partnerin oldu mu hiç?
Bence hayır. Aksine daha seksi ve azdırıcı.
Hele neler yapacağını düşününce..
Canım bu ara şişman ve etli bir hatun çekiyor. Senın nasıl
Balik etlisin muhtemelen :)
110 kiloyum
Normmal ozaman
Bence çok güzeldir ya çok takılma moralini bozma bence
Kilo yoksa iyi olur
itici kötü görünümü olmaz bence
Kilolu musunuz
Evet 110 kiloyum
Ondan dolayı olabilir
Hayır emilirken aşırı zevk alırsın
Görmeden bişey diyemeyiz. d
Neden itici olsun anlamadım
Sarkmiyorsa sorun değil
Yok güzel bence istek olunca daha çok şişer
Sen ne diyorsun bayılıyorum oyle vajinaya🤭
Özellikle de oral de cok tatli
Yoo çok çekiciii😂😂😂😂😂😂😂
Aksine çekicidir
O şekil olark itici hiç olmz
Tutup çekmesi güzel olur saga sola sallarsin 😂
Ne alakası var canim sende
Severim
Daha ne isterim ağzımın suyu aktı
Çok kabarık ise evet
hayır güzel
Güzel
Ben güzel bulmuyorum
Hayır
Görmedim
İtici evet
Okurken yükseldim 🤤🤤
Hayır
Aksine gayet iyi
İyidir iyi
Hayır değil.
Evet
Hayır
Nasıl şişkin
Neyi çirkin
Sevilir her türlü
Kime göre neye göre
Değil normal
Erkeklere fark etmez
Değil
Simetrik mi?
Kilo fazlan var mı?
Hava at sen
Dudakları kapalı çizgi şeklinde mi peki?
Evet
Yalanırrr
tam aranılan bence
Güzel