Eşimin oral yapmasını istiyorum ama bunu yapmıyor yara aldırdıktan sonra sanki korkuyor söylemişti zaten ama nasıl isteyebilirim çekiniyorum ama çok istiyorum düz ilişki yaşıyoruz bu durum hiç hoşuma gitmiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her tür ilişkiyi yaşamalısın kucakta domalarak bacak omuzda prine bone, kaşık pozisyonunda oralı 69 olarak birbirinize yapabilirsin
yöneten taraf ol sen yala sonra sen yalat şunu söyleyebilirim ki güzel yalayan erkek kadını kendine bağlar net :D
Abi koku varsa kusura bakmayın ya koku olmayacak bol bol kiwi yiyin ya baharatlardan uzak durun
Ne kokusu ya çiçek bahçesi beklemeyin enfeksiyon yoksa zaten koku olmuyor
Ne demek beklemeyin ya yapan nasıl yapıyor kivi yiyin kardeşim bol bol ananas biz mi söyleyelim Allah Allah
Onunla ne alakası var? Sen git önce bu platformdan çocuğunun resmini kaldır boş akış vereceğine
Karında haketmiş senim gibisini bulmuş işte sj
Ben eşime yapamıyorum ama eşim bana yapıyor o konuda mutlu ediyor bence eşinde yapmalı
Bende tam tersi eşime yapıyorum ama o yapmıyor
Yapmamasının sebebi ne tiskiniyor mu
Rahim yarası vardı aldırdım o zamandan beri artık yapmıyor ağzı yara olurmuş ne kadar olmaz desemde o korku girmiş çıkmıyor
Anladım benimde bir iki koktu sonra yıkıyorum öylr yspıyor
Kaç senelik evlisiniz
Kokmuyor ki ben çok temiz bakarım az bebek yağıyla da silerim hatta sonra kurularım hep öyle yapardı önceden
2 send
Anladım bende öyleyim temix olsun yapsın derdindryim hatta epilasyına bile gittim 2 dene kıl tüt olmasın diyr
Bende aynı
Sen mi ekledin
Onun bunu sana söylemesi lazım oldu bittiye getiriyor belli
Eşin yani bu kişi. Bunları açıkça konuşmalısın onunla.
Nasıl ya yalanmadan iplik bile iğneden geçmiyor... ki varya aşırı zevk alırsın yalasa seni
Belki o koku onun midesini bulandırır onun için kremler falan var kullan onlardan
Bencede eşlerinin daha önce birbirlerinin fantazilerini istediklerini bilip özellikle erkek ona göre hareket etmeli ki yönlendiren o genelde
İlişkiye gireceğiniz zaman beraber banyoya girin daha temiz olur belki o zaman yapar.
Yara aldırdıktan sonra ne yahu.
Ayrıca gitotur ağzına adamın
Bu zevkten mahrum kalman üzücü olmuş o suyu içmek çok güzel
Söyle yapsın nolacak çekinecek ne var sen yapmıyor musun ona?
Bunu söyleyerek yaptırırsan en fazla bi kaç kez yapar o yüzden oyunu doğru oynamak lazım
Nasıl hiç bir
Şey fayda etmiyor ki
Ederrrr etmemesinin imkanı yok %90 garantisi var
Ben olsam yapardım ama tabiki temiz olması önemli 😊
Merhaba, eşin daha önce yapıyor muydu?
Evet
Rahim yarasının vajina dışıyla bir ilişkisi olmadığını, daha önce oral yaparken içerde yara olmasına rağmen böyle bir sorun yaşamadığını hatirlatabilirsin
Aşırı aşırı mantıklı söylediğin ama aldırdıktan sonra böyle tuhaflaştı sebebi ne olabilir her zamanda der bebek gibi kokuyorsun diye
Kadınların genital problemleri hakkında erkeklerin çok fazla bilgi sahibi olduğunu zannetmiyorum. Eşin de bence bu konuda çok fazla fikir sahibi ya da bilgi sahibi değil. Yara dendiğinde onun zihninde çok farklı şeyler canlanıyor olsa gerek.
Bencede öyle ki korkuyor teşekkür ederim yorumunuz için peki nasıl bu yola çekilir çok düz bir ilişki yaşıyoruz hiç hoşuma gitmiyor
Aslında evlilikte cinsel hayat bir süre sonra monotonlaşabiliyor ancak sizinki böyle bir faktöre bağlı olarak biraz daha erken başlamış yani düz bir şekilde ilişki tabii ki her iki tarafı da aslında tatmin etmez özellikle de beklentisi olan tarafı. Bunu tabii ki öncelikle eşinle konuşarak açmayı deneyebilirsin ona biraz daha renkli bir yatak odası istediğini söyleyebilirsin seks asla tek kişilik değildir yani eşinin istekleri beklentileri tabii ki önemli ama senin isteklerini beklentilerin de en az eşininkiler kadar önemli
Konuşuyorum ama sanki önemsemiyor ya da sonradan zoruna gidiyor kabullenmiyor mesela öpme diyorum bu şekilde dudağımı ıslak öpüyor sabit duruyor daha nasıl olsun diyor bak öncekiler böyle değildi diyorum nasıldı diyor sinirleniyor ilişkiyle alakalı ne desem zoruna gidiyor istiyor ki ben geleyim kendi çok nadir gelir gelse de sadece o an yapıp kendini tatmin etmek kıyafetlerim bile üstümde kendi boşalsın yeter kafası
Aslında ilişkinizi yarayla pek bir ilgisi yok gibi duruyor yani eşin senin istemediğin şekilde davranmaya devam ediyor ve daha kötüsü sadece kendi tatminine odaklı bir şekilde sana yaklaşıyor işte bunu değiştirmek gerekir senin istemediğin şekilde öpmesi hani onun sana moral yapması ağzında yara çıkacak korkusu yüzünden diyor ya aslında yarar kelimesinden galiba huylanmış ve o yüzden moral yapmaya yaklaşmıyor, bence ilişkinizdeki en temel problem sana oral yapmasından ziyade sadece kendi tatminine odaklı bir şekilde ilişkiye giriyor olması hatta ve hatta kendisinden çok senin ona gitmeni beklemesi yani genel bir isteksizlik var eşinde
Sürekli uyukluyor sürekli yorgun ben istesem bile odaya geliyorum uyumuş koltukta uzansa uyuyor çocuk var evet ben bi şekilde vakit ayırıyorum hiç olmasın demiyorum ama o keyfi keder yapsa bile dediğim gibi kendini tatmin etmek amaçla bende onun cinsel objesi değilim canımı sıkıyor bu durum
Seni çok iyi anlıyorum daha çok yeni evlisiniz aslında ilişkinizin bu duruma gelmesi yatak odanızın bu derece sönük olması tabii ki problem özellikle geleceğe dair kaygıların da arttırır dilersen bunu detaylı olarak konuşabiliriz
Burdan yazabilirsen sevinirim aksine mesaj almıyorum.
Tabii ki yazabilirim ama bazı şeyleri buradan yazmak hem hesap hesap açısından problem hem de bazı görüşler herkes tarafından kabul görmeyebilir farklı insanlarla burada yorumda muhatap olmak da istemiyorum doğrusu
Eşine ikna edersin
Konuş yoksa yapay penis alırım de
Büyük hata eder ne yarası aldi
Konuş onunla veya ilişki anında sen direk al
Bak istemeyeceksin yapmasini saglayacaksin
P**o izleyip oradakileri denemeyi teklif et
o nasıl bi koca ya böyle hayat mı geçer
Pozisyon çeşitliliği de önemli.
Oralsız seks olmaz yaaa oral olmalı😍
Direk şöyle
Söylüyorum ama korkuyor ağzı yüzü yara olur enfeksiyon mikrop kaparmış diye
Abartmmain yapablar nasıl yapıyor istekli degilmi
Daha. Önce yapıyordu bilmiyorum ben yapıyorum ama o yapmıyor
İşte neen yapmıyor bahane olamz temiz de egilmi sizin
Her zaman temizlerim öyle olur ama yarayı aldırdıktan sonra korktu saçma sapan düşüncelere girdi
açık
Esin hata yapiyor
Eşinle bunları konuşmuyor musun
Ağzınla
Sen yönlendirme yap
Ögkk
Ne yarası
nasıl bir yara
Ah ahhh