Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle erkeklere benim hiç libidom artmıyor. Normal sohbetinde olan azgınlığını belli etmeyen erkekten daha çok etkileniyorum ve daha çabuk birlikte olmak istiyorum ama erkekler bunu anlamıyor
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 yılNe alaka öncelikle bunu hemcinslerine soracaksinki sonra erkekleri yargılayacak sin bu erkekleri bu hale getiren hemsinslerinden başkası değil be brom 😉😉😉
016 Yorumla
Soran1 yılKadnlar her konuyu oraya cekmiyo şimdi erkekler selam yazdkdan hemen sonra cinsellikden konu aciyo bizene sizin seyinizden
- 1 yıl
İşte erkekleri o konuma gelmesini son 10 yılda siz sagladiniz bunu sorgula önce bence
Soran1 yılDiyelim ki kadınlar bozuldu erkeklerde onlara uymasımı lazm? belki de erkekler bozdu kadınları çünkü esc tipli kadınlara daha çok ilgi gösteriyorlar şimdi saf sevgi kalmadı farkndaysan hep ihanet kadnlar kadnlarla ihanet etmiyo sonuçta kocalarna
- 1 yıl
Güzelim bununla alakası yok ayrıca bu cinsellik 1 temel ihtiyaç tır ve sonuçta eskort vs artık ne denk gelirse bekar bir erkek evlenene kadar idare edecektir ama lakin sitenin cinsel sorularını burada 20 gün takip et anlarsın beni kız daha 18 yaşında sevgilime verecem artık dayanamıyorum bu yokluğa diyor guzelcene gelecekte olacak veya yaşayabileceği sorunları izah ediyorum üstüne birde sopa yemedigim kalıyor biliyormusun ben bu şekilde gözlemlediğim için yorumum ve görüşüm bu yönde yazarsan daha detaylı bir sürü olay anlatabilirim sana
Soran1 yılHaklsn kızlardan var öleleri ama erkekler önüne gelen kza esc muamelesi yapiyo normal insan kalmadı
- 1 yıl
Ya detaylı konuşulması gereken konular varsa vaktin konuşuruz enine boyuna
Soran1 yılDediklerini anladım teşekkürler yinede zaman ayrdn
- 1 yıl
Eyvallah RC ederim gözlemlerime göre kızların cinsellikle tanışıp ilişki yaşamaya başlama yaşı inan ortaokul yaşına indi aynı uyuşturucu gibi beyinler artık nasıl asilandiysa veya aile bireylerimi eksik veya takipsiz kalıyor onu bilemiyorum ortada büyük bir sorun var yani
Soran1 yılAynı zamanda erkeklerde iyice bozuldu
- 1 yıl
Görüşümü senmi kaldırdın sitemi
Soran1 yılBen artk evlencek birini aramayı bıraktm çünkü hepsi (genelleme yapmiyom) hergun bir kzla
Soran1 yılSite
- 1 yıl
Erkekler şöyle diyeyimki erkek arar her zaman arar önemli olan o kişiye net tepkini koyabilmektir
- 1 yıl
Bu konuda detaylı konusalicak bir durum lakin insanlara şans vereceksin bu şekilde davranana durumu anlatacaksın ve halen devam ediyorsa benim seninle işim olmaz deyip uzak duracaksin
Soran1 yılTaklmak için yalan da söyler onlar o yüzden en baştan engel direk
- 1 yıl
Bak takılmak için yalan derken durum farklı yaa anlatması uzun neyse bildiğin gibi hayatını yönet
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılÖyle erkekler zaten acınası varlıklat oluyor
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bağlama güzeldir, uzun ince bir yoldayım demiş Aşık Veysel! 😅00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılO kadar güzel bişey ki vazgeçemiyoruz bütün olay oraya dönğyor
00 Yorumla
1 yılÖyle deme o abazanlarında işi zor jnfnfdfıkfdıkj
12 Yorumla
Soran1 yılÜşenmiyolar o kadar kza yaziyolar zor tabi
- 1 yıl
Aynen fjdkdkksks
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Genelleme abicim genelleme.
11 Yorumla
Soran1 yılTamam abicm
Gizli Üye(25-29)1 yılBen gayet de sahip çıkıyorum sadece sabahları bazen ben masumca uyuyorken o ipini koparmış oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılKendin sahip çıkabilirsn demek ki önüne gelen kza teklif edenlere lafm
Cevap sahibi1 yılLibido killer kızlar varken herkese yürüyenler nasıl olabiliyor anlam veremiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler sizin gibi değil hemen rahatlamak istiyor
00 YorumlaCiddi düşünmeyen bir erkektir o
20 Yorumla
1 yılBunu diyenler perde arkasında daha çok şeyi ile uğraşıyo
09 Yorumla
Soran1 yılDokundumu ne oldu
- 1 yıl
Yok dokunmasından değil gerçek olanlar bu almanyada rusyada kızlar açık söylüyo türkiyedeki kızlar dışardan baksan melek ama perde arkasından hepsi değil çoğu şeytan seks düşkünü
- 1 yıl
Tecrübe yani
Soran1 yılDedgin gibi hepsi değil genelleme yapmayalm lutfen
- 1 yıl
Senin gibi dimi soru yanlış düzelt istersen 😁😁
Soran1 yılEvet normal davranan erkeklerde var doğru benim gözümde öyle tipler yakışıklı olmasada öyle görünüyor
- 1 yıl
Cinsiyet olarak bakma erkeklerde kızlarda çoğu kafası bacak arasında yanlış bişimi değil sadece duygularını dışa vurmaları yanlış doğamızda olan şeyin ayıbı yok sadece dışa vurmak yanlış dediğim gibi
Soran1 yılZaten bu bir ihtiyac haklsn ama dedgn gibi dışa vurmak yalnış önüne gelen kza esc muamelesi yapmak doğru degl
- 1 yıl
O konuda haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKız haklı beyler; dağılın bea.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet birazda başka şey onemli
00 YorumlaÇıkmak istemiyoruz
00 Yorumla
1 yılSende cikamiyon demek ona djjd
00 Yorumla
1 yılucuz tipler
30 YorumlaEngel yer direk
10 Yorumla
1 yılNe alaka
06 Yorumla
Soran1 yılöyle genellik
- 1 yıl
Yok be ya
Soran1 yılValla bana selam yazdkdan hemen sonra cinsellikden konu aciyolar senin hemcinslerin yapiyo bunu
- 1 yıl
Allah onlara gökten kadın yağdırsın onlara
Soran1 yılAltında gebersinlerde kurtulsak
- 1 yıl
Aynen kanka
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ewt dogru
00 YorumlaAma zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılnasil acaba
00 Yorumla
1 yılBazı insanlar böylem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElde değil be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerşeyi paraya bağlayan kız iticiliği
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem