Bir ilişkide cinsellik tamamen kişisel tercihlere dayanır eğer bir taraf istemiyorsa konu bitmiştir zaten illa olmak zorunda değil öyle de sevebilirsin ama ısrar edip hala cinsellik yoluyla yaklaşmaya çalışıyorsa bir taraf o kişi zaten seni sevmiyordur amacı farklıdır
Yanılıyorsunuz arkadaşlar.. Birini sevmek, onunla düşünsel bazda, hayata bakış, dünya görüşü bakımından uyumlu olmayı gerektirir... Sevgili olduğu kadınla cinsel ilişki yaşamak isteyen erkeğin, evlenmeden olmaz diyen bir kadını sevmesi zaten mümkün değil, çünkü aralarında çok temel ve önemli bir konuda görüş ayrılığı var...
Erkeğin, "seni seviyorum ama sevgiliyken seks yapmaya yanaşmıyorsun" demesi değil, "evlenmeden olmaz dediğin için seni seviyorum" diyor olması gerekir... Anlatabildim mi, bilmiyorum...
@Banker_Bilo nasıl sevemez ne yaşıyorsun sen ya seven seviyor çevremde çokça görüyorum cinsellik önemli evet ama her şey değil abarttınız iyice her iki taraf da birbirinin görüşüne saygı duymak zorunda eğer çok sorunsa ayrılır ama sırf vermiyor diye ayrılacaksa o zaten hiç sevmemiştir sevgi çok farklı bir şey basitleştirmeyin lütfen sırf cinsellik yaşanmıyor diye yollar ayrılmaz o kişi de eksik olan bir şey vardır