Ve hayatınızda belki yapacak olsak birlikte olmam yasak ilişki olduğu için ama tahrik etmeyi seviyorum dediğiniz biri var mı?

Ve hayatınızda belki yapacak olsak birlikte olmam yasak ilişki olduğu için ama tahrik etmeyi seviyorum dediğiniz biri var mı?

Tahrik etmek her zaman Hoşuma gidiyor ❤️
Ama herkesle Flört etmiyorum
Kadın dediğin Sekste Çok ama Çok istekli olmalı Her kadın bana Dayanamıyor Bende Saatlerce boşalmadan seks yapabildiğim için kendimi Yarıda kalmış hissediyorum Kadınlar altımda çok kolay Doyuma Doruklara Nirvanalara ulaşıyor..
Eski işyerinde bir kız vardı yanımda oturuyordu tüm gün onu tahrik etmek için sertleşmiş penisimi pantolondan belli olacak şekilde tutuyordum. Arada bir şeyimi elliyordum tahrik olsun diye. Genelde oluyordu. Ayrıca bir kaç kadın farklı yerlerde farkli zamanlarda beni tahrik ediyorlardi. Ve hoşlarına gidiyordu beni tahrik etmeleri. Birisiyle işyerinde sürtünüyorduk. kadinin hoşuna gidiyordu gülüyordu 🙂
Evet ilişki resmiyet kazanmadan tahrik etmek eğlenceli. Bu şekilde flörtöz olmayı seviyorum eğlenceli bir oyun gibi. Ama ilişki resmiyet kazanınca zevksiz ve keyifsiz oluyor. Sadece evli kadınlardan uzak dururum bu benim kırmızı çizgim..
Ben evliyim kaç 😋
Cevap
21Cevap
Evet muzurluk yaparak başlayıp sonrası sevişme ile devam eden keyfli şeyler yaa
Aşırı seviyorum
Öyle kadınla birlikte olmak harika
Ben bazan çadır kurmuş halini görünce kadınlarda gözler kilitleniyor anı nir harekette o durum oluyor bakışlardan anlıyor odayı terkediyorum. Tekrar gelincede kadınların oraya bakması gülümsemesinde anlıyorum. Özellikle yapmıyorum bazan böyle durumla karşılaştığım oluyor. Etkilendiklerini bakışlardan anlıyorum kızlarla çalışmanın iyi tarafında oluyor kötü tarafında böyle gafil avlaniyoruz
Öyle biri yok ama istersen seni tahrik edebilirim 🙈😅
Mememi gösterip kaçıyorum
Baya tahrik edici 😉
Evet ama en güzel yanı kaçmak
Beni daha çok erkeklerde tavır gülüş sohbet gibi şeyler etkiliyor bunlara uzun boy + fit görüntü eklenirse tadından yenmez 👅
Tüh bende bunların hiç biri yok 🤣
Çok keyifli 😊
Severim ama tahrik olanı görmedim
Ooo hemde nasıl 😁🥰
Çok derin daliyosun hee:))
İzmirli olanlar hep böyle mi
Herkesin vardir
Hayır.
yaşasın frikik
nerelerdesin yoktun
Seviyorum
Elbette var..