Selamm,
Mesafe ilişkilerinde buluşma tarihi planlı mı ayarlanır yoksa bunu belirleyen libido mudur?

Selamm,
Mesafe ilişkilerinde buluşma tarihi planlı mı ayarlanır yoksa bunu belirleyen libido mudur?

Bazen libido zirvede olmasına rağmen mesafeler aşılamayabiliyor iş güç imkanlar devreye giriyor maalesef çoğunlukla yoksa bir yerden bir yere gidip gelmek günümüzde maddi imkanlar varsa çok kolay asıl engel meşguliyetler..
Tövbe estağfurullah 😂
Para ayarlarmk bilet fiyatlarından haberin yok senin jdjdj Para olsun bak ben nasıl her ufak bir boşlukta Türkiye’deyim kdkdj hatta git gel ile uğraşmam sürekli direkt tutar adamı yanıma getiririm😂 Hatta iddiayı daha da arttırıyorum onu da alırım Avrupa’da güzel ılık bir yere taşınırız Sonra da yatak odasında ver coşkuyu kdjdjsj taa ki Artık hamile kalana kadar😂😂😂😂
Ben manyak bir kadın değilim ben sadece hoşlandığı erkeğin hazır yeryüzünde fırsat varken tadını çıkartmak isteyen bir kadınım her kadın hoşlandığı istediği erkeğe karşı böyledir isteksiz kadın diye bir şey yoktur sevmeyen kadın diye bir şey vardır kdkdk
Ne yaparsanız yapın kadın zevk alacağı erkeği kendisi seçer erkek ne yaparsa yapsın boş sjkskd
Net...
Sayılabilir mesela biz buluşacağız 1 ay sonra Ama o kadar heyecanlıyım ki hem yalicak beni zevk vericek a mcığımda saatlerce dili titricek kafasını bastırıcam onun sürtünücem kucağına çıkıp off offf sekste evlendikten sonra ajsjhaha
Yok alakası yok ya inanmak istemiyorum hayırrrrr öyle kişiler değillerdir biri yalan desin yoksa babanesini yicem cbvgbgbvbbgnv
Fark etmez vgbgbv
Cevap
13Cevap
Alakası bile yok hayır ilişkinin amacı sadece cinsellik ise fb ilişkisi denilir buna, aşk ilişkisi falan olamaz
Eee bu devirde aynen öyledir gadası
Her iki tarafın da uygunluğu, ilişkinin gelişimi ve süreç belirler bunu. Yani libido veya yatak hevesi değil.
Teşekkür ederim.
Yok ya şimdi her zaman libidodur dersek özlemek gibi masum duyguları hiçe saymış oluruz.
Sende haklısın :D
😄
İlk bulışmada bunu yapmadıgıda oluyo insanların. İlerki buluşmalarsa tabi libido bence
Plan program yapılır, buluşmanın sonu libidoya kalır... Ayseel, iç çamaşırlarımı hazırla savaş başlasın bugün enişten geliyor...💅🏻
Burada görüştüğüm birisi libido olduğunu söylemişti. Bence de libido direkt ayarlamasa da görüşme takvimini erkene çekiyor bence
Valla çevre de tonlarca kız dururken sırf iki killi * görmek için şehir değiştiren erkek varsa büyük saygı duyarım böyle bir motive için
Yok ya libidomun esiri değilim ama özlem hissim acele etmeme sebep olabilir.
Uzak olmasın lütfen ilişki yakın olsun
En güzeli
Her iki tarafın da uygunluğu sart 😂
Para bilet sonra libidodudur
Şevkat şehveti öldürür
Kesinlikle evet
müsaitliğe göre ayarlanır
İlk saniydeki yaşanacak kavuşma coşkusudur
Seven mikmez
Kıyamaz sevdiğini ateşe atmaya kıyamaz
Hatun istemiyorum dedikten sonra yerler o libidoyu
Evet öyledir