Böyle bir şeyi bir Türk ailede gördüm. Bu bana çok saçma geldi. Ve eğer çoğu aile böyleyse evlenmekten bile vazgeçebilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle bir şeyi bir Türk ailede gördüm. Bu bana çok saçma geldi. Ve eğer çoğu aile böyleyse evlenmekten bile vazgeçebilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
O kadar imkan olmaması için ev 1 oda olmalı herhalde. Elbet uyucak bu çocuk uyuduğunda yaparsın otele gerek yok, he değişiklik olsun vs diye gidilebilir ayrı
Cevap
27Cevap
Onlar otele gidecekmiş bahane bulmuşlar
Demek ki çok şiddetli seks yapıyorlar gadası
Çocuklar engel gece 9-10 gibi uyurlar ondan sonra yatak odasına git evire çevire yap sabaha kadar
Böyle bir şey olamaz çok saçma. Oda kapı kilit diye bir şey var yani
Bence de, çocuklara kişisel alan nedie ogretmemisler. Çocuklardan kaçarak aşk yaşamak zorunda kalıyorlar benim anladığım. Bana mesela çocukken yasak koyuyorlardi, geceleri çok gerek olmadıkça anne ve baba odasına giremezdim. Olması gereken kesinlikle bu. Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz
Kişisel alanı bilmeyen bunu karşı tarafa da ogretemez. Kesinlikle belli yasaklar olmalı kapı kilitlenmeli ve çok ses yapılmamalı. Herkes kendine dikkat ederse hiçbir problem olmaz. Ama seks yapmayı aşırı şekilde yapan ses çıkaran varsa onlar için problem tabiki de
Ya saçma ama çok duydum annesi babasının sevişme seslerini duyanlari bunu çocuğun duyması da hiç hoş değil.
Çocukları büyük ise ve maddi durumları kaldırıyorsa iyi olur.
Yani şimdi çok ateşli, sert, bağıra çağıra seks yapmak isteyen çift ne yapsın peki?
Bazı insanlar fantezi dediği şeyi abarttığı için genelde bungalov evleri tercih ediyor sesten dolayı
Sacma bence fantesidir hergunbotwle mi gidilir
Çocuklu evde bir karı koca rahat bir seks bile yapamaz. Bunu bilmem yeterli.
Öyle mi, başınıza mi geldi. Bunu duyunca evlilikten soğuyorum
3 çocuğum var
Sağolun ya, kocamla rahat seks yapamayacaksam çocuk yapmak hiç mantıklı değil
Bebekliklerinde uyanıp dururlar. Biraz akılları ermeye başladığında ise diken üstünde oluyorsun çünkü görse duysa aklında kalıyor. Onlar diğer odada uyurken veya oynarken kapıyı kilitleyip sessiz sessiz yapıyorsun. Durum bu.
Evet bu olabilir. Ama çocuklar ilkokul çağında ve sürekli olarak anne babasına sesleniyorlar. Sanırım bu yüzden seks yapmiyorlar.
Yapıyorlardır illa ki evlerinde ama demek ki bazen rahat rahat yapmak için otele gidiyorlar. Biz otele gitmiyoruz ama bazen rahat sevişebilmek için çocukları anneme veya kayınvalideme bırakıyoruz evde eşimle yalnız kalıyoruz.
Fakat şurası kesin ve net. Çocuklar doğmadan önce yapılan rahat seksler çocuklar doğduktan sonra olmuyor.
Anliyorum maalesef. Çok kötüymüş. Üzgünüm, Çok çocuk isterdim ama bu şekilde soğuyorum
Dünyanın sonu değil. Yeter ki eşler birbirinden tamamen uzaklaşmasın. O veya bu şekilde haftada 2-3 kez birleşme oluyorsa sorun yoktur. Çocuk sahibi olmakta zorluklarıyla beraber güzel bir duygudur.
Onlarin durumu farkli olabilir. Ek katilimcilar varsa evde olmaz o iş
Saçma. Herşeyin zamanı var saati gelince uyutursun çoçukları geçersin odana
Saçma tabiki. Yapsınlar evlerinde ne var
Ya farklı bir şey deneyeceklerdir belki de ondan
Tek odalı evde mi yaşıyorlarmış
Haha ev 180 metre kare
Gereksiz bir çift o zaman ikisi de tuhaftır muhtemelen bir strafor bir kilide bakar yoksa
Duymadım ama rahat olmuyor diye biliyorum
Saçmalık olur akşamları çoçuklar uyunca yapılır
Ahahahaaahh çok mantıklı hareket 🤣
Öyle şeymi olur çocuklar uyuyunca yapılabilir
Çocukta baksın biraz yerin mi yok
Sacma bence seks yapilir gene
Saçmalık gerçekten de
Ne. kadar canlarına tak ettiyse artık 😅
Evde yaparım Nalaka bbeee
Değişik belki fantezi olsun diye yaptılar
Ben yapmıştım onu 😂
Çocuklar var diye mi yaptınız. ? Çocuklar kisisel alana saygı göstermiyor galiba
Küçüktü o zamanlar
Ayrıca sesten ben rahatsız oluyorum
Sacmalik
saçma
belkı otel fantazısı sevıyolardır
Yuh be
Saçma
Saçmaymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?