Penisin büyüklüğü veya kuruluk tan falanmı kaynaklanıyo?
Not : Hiç bir erkekle yatmadım.
Not : Hiç bir erkekle yatmadım.
Kanka ana sebep sevişmeden ilişkiye girmek. Çünkü yeterince ıslanmıyor ıslak kaygan olmayınca da rahat birleşme olmuyor bu da acı veriyor. Tabi penis boyu kalınlığı veya kadının darlığı, kuruluğu da etkendir. Ben de hiç yatmadım ama mevzu tamamen bu korkulacak bir şey değil 😅 başka soru alalım
Uzun süre sevişip kadını sulandirinca vagina içi kayganlasir bastırıp girince iki tarafta hem zevk alır hemde içi kaygan oluncada iki tarafta zevk alır. Oysaki acele eder içi sulanmadan girilirse kayganligi olmadığından direk vagina içini sürünerek susuz girince acıtır ilişki yaşayıp birakincada 3-5 gün ici yanar. O yüzden sulandirmadan girmemek gerekir
Vücut ilişkiye hazır değilse yeterince geçmişte mastürbasyon yapmadıysa, cinselliğe uzak kaldıysa ve cinsellik sırasında ön sevişme kısa tutulup vajina yeterince ıslanmadıysa canın yanabilir. Bunun dışında iğne batması gibi düşün, herşeye hazırsa vücut daha çok zevk alırsın
yatmadıysan nereden biliyorsun kanka yani ben sana şöyle bir şey sorsam uzayda çıktığımız zaman neden benim ellerim uyuşuyor desem sence saçma olmaz mı
Bunlar 15 16 yaşındaki ergenler ya da trol
Cevap
22Cevap
Şimdi şöyle canın yanmasi için senin de dediğin gibi
Ya islanmamissinsidir girmiştir
Ya aşırı kalındır ıslaklık yoksa acı olur
Ya acele ediyordur
Ya girmesini bilmiyordur bilinçsizce yapmaya calisiyordur
kadın yeterince ıslanmadığı için ve erkeklerin bilgisizliğinden dolayı. hemen yapılmaz. önce kadını alıştırması gerek
Kuru olması başlıca nedenleri penis boyu ilk girişte sorun yaratır ancak vajina yapısı nedeniyle Aten penisin büyüklüğüne göre şekil alacaktır
Kendini kasmak ve ve kuruluk ön sevişmemin olmaması
Evet biliyorsun genelde bunlar özellikle ıslanma olmadığında canı yanar
Bir çok sebebi olabilir aşkım penisin büyüklüğü kalınlığı şekli, vajina kuruluğu veya psikolojik
Kanka bunlar çok detaylı bir çok sebebi olan meseleler. Ulu orta anlatılmaz böyle
Bir sürü faktör var yavru kuş, büyüklük, kasma, kuruluk, pozisyon
bende hiç erkekle yatmadım :D bence canları acıkmaktan ziyade zevkten bağırıyorlardır
bir de şey soracağım. mesela o tarz videoları izlerken kadının inlemesi seni de etkiliyor mu? mesela onun aldığı zevki duyuyorsun falan keşke bende böyle inlesem dediğin oluyor mu mastürbasyon yaparken
Sabırsız erkekler yeterince on sevisme yapmazsa kız yeterince uyarılmasa acı çeker işi ehlne yaptircan yani ben 😂
Yapmadın madem niye canın yanmış gibi yazıyon
Hepsi uydurmaca hiç bişey olmaz
Vakjina kuruluğu en büyük sebebi
Kaç defa bağırdın
vajina ıslanmazsa yanar
Büyük olması ve tam sulanmaması
Her ikisinden olabilir
Yapmamissin boş ver takma kafana
Genelde kuruluktan dolayı
istek geldıgınde yanmaz haz alırsın
Dar dır
avet etkili