Istiyorum ki acaip şekilde gözü dönsün bir an önce evlenmek iştesin falan. Şükür ki fizigim ve yüzüm güzel en azından o beğeniyor. Bana karşı nasıl acaip yükselir. Gösterip vermemek gibi bir şey mi yapsam yardım edin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
üzülüyorum şunlara sizde akıl verin boş boş evde kalma korkusu
Eleman büyük ihtimalle akıllı birisi seks hayatının biteceğini bildiği için hemen evlenmek istemiyor
10 ay diye anlastik. Ben de 10 ay sonra istiyorum. Ama o çok heyecanlı olsun istiyorum böyle deli gibi arzuladın düğün için gün saysın
Öyle olabilir karşısına çıplak çık sonra giyinn
Bi kaç davranışın ve etkileyici şeyleri var bnmki yapmıştı bana bence dene
Fizjksel temasi arttir. Cinsel olmasi sart degil. Sarilmak, opmek, basini dizine yatirmak vb. Temas arttikca arzu artar.
Ya ben açık açık belli edemem niyetimi direkt kucağına otur diyen var yapamam bunu. Doğrudan niyetimi belli etmek istemem nasıl yaparım bunu? Acaba çeyiz hazırlarken evlenince giyeceğim iç çamaşırlarını ona mi seçtirsem? Bilemedim
Ben de senin anlattigin mantikla yazdim. Temaslari arttir ama onu tahrik etmek istedigini belli etme. Misal saril, elini beline sar onun ama ileriye gitme. Ya da sarilirken boynuna bir tane opucuk ver, orada birak. Camasirlari ona sectirmek iyi fikir ama sahsen ben olsam anlardim partnerimin bilerek yaptirdigini
Onun karsisinda dondurma ye, yala. Onun kafasi farkli yere gidecek. Beraber yiyin, sen dondurmayi emerken o seninle ilgili fantezi kuracaktir.
Çamaşır olayını bence anlamaz evlenince ona giyeceğim şeyi tabiki o seçecek normal ama bence onu çok yukseltir bu fikir beni iç çamaşırlarını giyerken hayal falan etse yükselir bence bilemedim
Camasir olayi ise yarar. Sexting yaptigim kiz bana yapmisti bunu, etkilenmistim😅
Erkek illaki seni o ic camasirlari giyerken hayal eder. Kendi sevdigi renge gore secer vb.
Aynen iç çamaşırı işi bence çok ise yarar hem çok belli etmem hem de cinsel konulara az da olsa değinmiş oluruz bence daha çok arzular beni
Evet ise yarar. Ilk gece seni fena bir sekilde yorabilecek kadar arzu depolar ic camasir secme isi sayesinde.
tayt giy azıcın sürtün bak nasıl saldırıyor sana :D
düğün tarihiniz belli değil mi
Daha yeni nişanlandık
10 ay sonra diye düşünüyoruz
bence akışına bırak
Evet göster verme
Bu Sana kalmis birsey
Bu kolay kıyfetle falan yapılacak şeyler çok yani
Kapat günah değil mi Adamcağızı
Siz kadinlari anlamak mülkün degil amasyada
Bence giyim , biraz dekolteli olması yükseltir bence
Gösterirsen o zorla alırsa?