Her ilişkide seks olur mu erkek sevdiği kızı arzular mı sohbetini yapar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılArzular ama Türkiye’de şöyle bir şey var evlenecek kız ve evlenecek kız diye ayrılıyor Türkiye’deki arkadaşlarım geldi kızlara bakış açısı var benim Gözlemim
Mevzu aslında o kategoride doğru yeri yer aldıktan sonra arzu yanlış anlaşılmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bi sevdiğim kız vardı onu utandırmamak ya da üzmenek için o konuları açmıyordum hiç. Sonra kız onu isteyip istemediğimi sordu bende dürüstce cevap verdim sonra bana insan sevdiğini böyle istemez falan filan baya çıkıştı bana. Bende çok sinirlendim ne halin varsa gör hem soruyorsun hemde dürüstce cevap verdiğim halde bana kızıp atarlanıyorsun dedim ve iletişimi kestim. Aramadım birdaha. Sonra o aradı konuştuk özürdiledi benden. İlerleyen süreçlerde hep o başlattı cinsel sohbetleri😀
Lakin ben birkere soğumuştum ondan çünkü hayatım boyunca hep net bi insan oldum öyle ayak oyunlarına yapmacık ve dönek ifadelere hiçbirzaman tahammül edemedim
00 Yorumla
1 yılKonuşur lakin ilişkinin en az 1 yıllık bir süreci doldurması lakin ve gerçekten ciddi düşünüp evlilik yaşına gelmiş ise insan evleneceği kişiyi cinsel yoldanda tanımak ister sonuçta belki sen isteksizsin veya soguksun neden ki bir ömür ömrünü karartsinki insanlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKonuşur da cinsellik de ister seks yapmak ister erkek bu normal bir şey seven insan seks yapmak ister zaten eğer ki senden seks istemiyorsa bir erkek bir sıkıntı vardır bu ihtiyacını başka birisinden karşılıyordur bu daha kötü
11 Yorumla- 1 yıl
Yıllardır savundugum seyleri bir cırpıda anlatmıssın. Başkalarının da benim gibi düsünmesine cok sevimdim cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben evlenmeden konuşmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbi bunun nesini konuşuyorsunuz anlamıyorum
Çok kuduruyorsa madem hemen yapsın düğün dernek ondan sonra istediği haltı yesin evinde
Sevgiliyken nasıl konuşuyorsunuz bunları insanda bi utanma olur ya713 Yorumla
Soran1 yılYa oluyor konuşuluyor maalesef çok normalleşti bende bunu merak ediyorum işte konuşmayan erkek var mıdır
Soran1 yılNormalleşti çünkü baya
Cevap sahibi1 yılBen konuşmuyorum beni hesaba katmayın. En son hoşlandığım erkekten bu nedenle ayrıldım. Elin oğluyla neden özel şeyleri konuşayım ki bi de foto atan midesizler var iğrenç
Cevap sahibi1 yılVar profilim de gerek yok paylaşmaya. Açık söyliym bu tür şeyleri konuşmak kaşar peyniri gibi hissettirir bana ben yapmadım hiç. Kaşardan kastımı anladınız.
Soran1 yılValla böyle diyen, düşünen kişiyi fotoğraf atarken gördüm ben yani çokta kınamamak lazım gaflet işi bu bende onaylamıyorum ama kınamıyorum da
Cevap sahibi1 yılAllah düşürmesin diyeyim o zaman. Allah korusun. Yapanı da döndürsün o yoldan. Amin.
Soran1 yılAmin
İnsan zaten sevdiğini arzular herkesle seks konuşan kişilerin kendilerine saygısı olduğunu sanmıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılHerkesle yapmayan kişi sevdiği kadına da çok uzun süre yapmaz bence yapsa da nadir diye düşünüyorum
Soran1 yılHaklısınız
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erkek sevdiği ile konuşmayıp kiminle konuşucak bunları anlamıyorum ki ya
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılYok öyle bir şey seven erkek çok özel bir anda olmasını ister değer verir artı sınırları koymayan kız evlenmelik kız değildir çerezdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani muhabbetlerinde limit olmazsa yapabilirler. Bir erkek sevdiği kızı arzular da bunu da ona hissettirebilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bu şekilde anlaşılmaz!
Rol yapmak çok basit!
Lafta sözde herkes ciddi!
Ayrıca bir erkek her erkek değildir!00 Yorumla
1 yılNe kadar insan konuşmam desede belli bi zaman sonra oraya gider konu bu bir gercektir..
07 Yorumla
Soran1 yılPeki birleşme ister mi evlilikten önce erkek ciddi düşündüğü kadınla
- 1 yıl
Bu karsilikli istemeyle olur.. erkek ister eabiki ama hepsi degil.. ben şahsen istemedim isremem de belki dugun olmadan önce ayrilik olirsa o vebale giremem yani
Soran1 yılŞimdi açık açık soruyorum yanlış anlaşılmasın ileri derecede birleşme değil de sevişme olur mu seven erkekte
- 1 yıl
Evet nisanlilik doneminde yasadik öpusme falan gibi seyler.. cokta acik yazilmiyor burdan
Soran1 yılHım anladım teşekkür 6
Soran1 yılederim
- 1 yıl
Rica ederim iyi geceler..
1 yılEvet yapar. Sonuçta ciddi bir iş evlilik demek ve erkekler de o kişiyi arzular. Başka kizı arzulamayacağına göre?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılYok konuşmaz, hatta evlendiği zaman da seks yapmaz. Turşusunu kurar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünen seks konuşmaz öper koklarda dudaktan falan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılElbette konuşur kızla konuşmayıp kimle konuşması gerekir başka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet türkü ve arzulu olduğundan tadı daha başka olur o tür sohbetin
00 Yorumla
1 yılKonuşur genellikle fakat erkeğin dünya görüşüne göre de değişebilir
00 Yorumla
1 yılKendini tuutup sohetini yapmayabilir. Ama istememek arzulamamak soz konusu olamaz
00 YorumlaBunu konuştu diye ciddi düşünmüyor diyemeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız konuşmak istemiyorsa bi daha konusunu açmaz kız isteyene kadar
14 Yorumla
Soran1 yılUzun süre dayanır mı erkek kabul eder mi?
Cevap sahibi1 yılSeviyorsa dayanır
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu zamanda artık böyle cinsellik ön planda. Olmazsa da çok uzun sürmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuşulur neden konuşulmasın evlenince de sadece sohbet mi edeceğiz
02 Yorumla
Soran1 yılNiye evlenince konuşulsun
Cevap sahibi1 yılEvlenince hem konuşulur hem yapılır evlenmeden önce konuşulsun ki beklentiler bilinir
Gizli Üye(18-24)1 yılBence hayır gözlerine bile zor bakar ciddiyse
10 Yorumla
1 yılNe kadar süre sonra bunların konuştuğu ve üslubu çok önemli canım bunları bilmeden yorum yapamayız
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonusupta vakit kaybetmeye gerek yok. Direkt yaparin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu erkeğin bakış açısına göre değişir. Kimisinin tabuları, namus kavramı yoktur cinsellik yaşadığı bir kızla pekala evlenebilir. Kimisi de kadını sahip oluncak bir obje olarak görüyordur sıfır ve temiz olsun ister.
00 YorumlaKonuşulur , konuşmadan nelerden hoslanacagini bilemeyiz ya da sınırlarının ne oldugunu
00 YorumlaDuruma bakmak lazım kullanıp kullanmadığına
00 Yorumla
1 yılKonuşur neden konuşmasın
04 Yorumla
Soran1 yılSiz konuşuyor musunuz sürekli
- 1 yıl
İlk başta değil tabi ama 3-4 ay sonra konuşmadan yaptık biz
Soran1 yılHımmm anladım
- 1 yıl
Peki
Konuşmuyorsa sorun ara konuşuyorsa değil
04 Yorumla
Soran1 yılEe bazıları yok evlenmeden olmaz kıyamam falan diyor onlar ne iş?
Soran1 yılÖyle mi oluyormuş
1 yılHepsi konuşuyor eskisi gibi değil artik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKonuşur tabii
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılCiddi olup da evlenen kimse seks yapmıyor zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Konuşur ama tadında bırakmalı
00 Yorumla
1 yılPeki evlimisin diye sorarım size
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılArzular da, konuşur da, yapar da...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKonuşur tabiki bu erkekler insan değil mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Konuşur hayatı olmazsa olmazı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence konuşulmalı
00 Yorumla
1 yılKonu gelirse evet olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır konuşmaz.. 👍🏻
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKimle kınuşcak yokdan geçen herhangi biriylemi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKonuşur içinden bile geçer
00 Yorumla Konuşmayan kalmadı ki
013 Yorumla
Soran1 yılYani doğru orası öyle
Soran1 yılEvet ya bu çok berbat bir hal aldı
Soran1 yılKatılıyorum
Soran1 yıl28 den sonra kimse evlenmek istemiyor maalesef aşırı seçici olup rahatını bozmak istemiyor kişi, eski sevgilimde yaşı büyüktü evlilik düşünmüyor diye ayrılmıştım
- 1 yıl
Ben evlenirsem sıradan bir evlilik olmaz çünkü her şeyi eşim olacak insanın üstüne yikmam yemek yaparım profesyonel aşçıyım saçlarını yaparım eskiden 8 yıl bayan kuaförü olarak çalıştım temizlik yaparım sahip çıkarım herşeyden önce değer veririm son ilişkim iki sene önce bitti en yakın arkadaşımla aldattı beni hollandaya yerleştim herkesten uzaklaştım...
Soran1 yılYaa çok üzüldüm senin adına, umarım mutlu olacağın sadakati bol sağlam biri ile mutlu olursun
Soran1 yılHakkında hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin 💐 ♥️
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılsevdiği kızı arzular zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır erkek sevmediği kadını arzular
01 Yorumla
Soran1 yılHadi ya ne alaka
Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Belli bir süre sonra olur
00 Yorumla
1 yılHayır
10 YorumlaKonuşmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılKonuşmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuşulur
40 Yorumla
1 yılKonuşur
00 Yorumla
1 yılSevdigi icin konusur tabi geri kalmissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arzular sohbetini de yapar ama ön planda tutmaz
00 Yorumla
1 yılKonuşmaz aq
00 Yorumla
1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet düşünür canım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet konuşur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılHer beğendiği kızla seks konuşur
00 YorumlaYapar bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. konuşmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri