Selamm❤
Karşınızda bir erkeğin/ kadının mastürbasyon yapmasını izlemek kışkırtıcımıdır? Cinsel ilişki kadar zevk verebilir mi mastürbasyon yapan karşı cinsi izlemek?

Selamm❤
Karşınızda bir erkeğin/ kadının mastürbasyon yapmasını izlemek kışkırtıcımıdır? Cinsel ilişki kadar zevk verebilir mi mastürbasyon yapan karşı cinsi izlemek?

İzlerken kendimi tutamam büyük ihtimalle bir noktadan sonra beraber devame deriz😅 ama o beni izleyecekse işler değişir müdahale etmemesi için bağlayabilirim bile 🤭
Ben istediğim adamı karşımda mastürbasyon yaparken görünce dayanamam 🤤 Ağzım sulanır😂 Keşke sadece ağzım sulansa😂ağzım ne güne duruyor gider hemen yardım ederim Kız erkeğimee kdkdk
Vallahi Bağırırım ha birisi şu kızı tutsun gidiyor diye bağırırım😅😅
Bağırma ses tellerin zedelenir kdkdk
😅😅😅
Nasılda düşünceli yaa😅
Ses telleri önemli😂
Haha 🤣 izlemek zevk vermez ama kışkırtıcı ve cinselliğe hazır moda getireceğinden hiç şüphem yok 🙈😂 🙈
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap
39Cevap
Bence kışkırtıcı olabilir ama eşim ben dururken mastürbasyon yapmazdı tabi ki de :D
Elbette kışkırtıcı ama sevdiğin adamı/kadını izlemek... Sonrasında bişeyler yaşanırsa o anın verdiği heyecanla daha keyifli olabilir evet
Bu istediğim biriyse evet, ama sıradan biri bunu karşımda yapsa hiçbişey hissetmem.
Bunu denemedi sen acele etmelisin denedi isen tadini biliyorsun oldukca hatta cok fazla kiskirtici bir durummm haz dolu
Zevk vermez izlemek sadece bir an once ellerini cekip aletimi yerlestirmek icin sabirsizlandirir
Tabi çok severim ilk karşılıklı yaparız sonra beraber oluruz 😉
Karşısında oturur viskimi yudumlar sigaramı içerim görsel şölen olur benim için 😅
Merhaba,
Hayır, bir erkekten kadından bana ne! 😅
Gece gece bu soruya denk gelmem tesadüf mü 😄
Olabilir sonuçta çoğu kişi sanaldan böyle kendini tatmin ediyor.
Ben onun farklı bi şeklini yaptırmıştım zamanında partnerime o güzel olmuştu
12 yıllık evliyim hiç öyle görmedim ama p*rno izlerken uyuya kaldığına çok kez şahit oluyorum
bir şey arzulamak bunu hissetmek görmek anlamak fark etmek çok kışkırtıcı olabilir
Kışkırtıcıdır. Beni izlerken ağzı sulanmayacak kadın kadın değildir
Profil resmin ayrı soruların ayrı kışkırtıcı , zaten kışkırmaya bahane arıyoruz😁 zewk sularını bana doğru fışkırtsın aynı zaman da 😁
O duygu bambaşka heleki karşılıklı mastürbasyon yapmak ki sonrası malum
Evet fazlasıyla hemde 😅
Harika doyumsuz izleme keyfi olur
Üfff hem de nasıl... Çok severim...
Kışkırtıcı olur tabi
Çoğu zaman kışkırtıcı olur
Evet dayanamam görürsem sokarım
İlişki kadar zevk veremez ki o haz bambaşka
Süper bence hatta diliyle yardım etmesi
Evet ben çok izledim💋💋👣👣
Evet denetimlerde gördüğüm bu yönde harika haz
Aşırı kışkırtıcı hemde