Yalnız mükemmel olay bu desem evet linç yicem biliyorum birçok kişi sevmez ama o an azdıran da insanı budur. Türkiyede çok olmasa da diğer ülkelerde osurtmalı anal seks sevilen bir şeydir hatta o an onu azdırır yani ister erkek bunu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
O sesin çıkması tamamen partnerine bağlı. Cikarip birden yeniden sokarsa o ses çıkar. Sadece anal da degil vajina da da aynı şey yaşanır. Sorun edilecek bir durum değil. Takilma...
Gayet normal ilk zamanlar olur. İleridede olur. Sonuçta orası öyle bir yer. Ona göre yapılması gerek. Heyecanlı ve zevkli bi yer ufak tefek şeyler sorun edilmemeli
sorun etme bunu kafana takarsan yeterince zevk alamazsin kadin haz aldıkça gevşediği için ses çıkması normaldir birde biraz sert seviyorsunuz sanırım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
yapmayarak saygınız olsun kendinize
bunun saygıyla ne alakası var cin*llik sadece erkeklere mi özel
Erkek arkadaşın yaladiysa neyi sorun ediyorsun adam zaten sorun etmiyorum demiş daha ne yapsın inanman için amuda mi kalksin
bunu sorun eden erkek sayısı çok azdir bu kadar insan sorun olmaz yazmış bunlara da inanmıyorsan kendini s—ktir— me
kadınlara saygımı yitirdim
Bu çok normal, vücut hareketlerine bağlı olarak , öncesinde gaz yapacak şeyler tüketmemeye çalış
neredeyse hicbirsey yemedim zaten
İnsanlık hali o zaman
Yalnız mükemmel olay bu desem evet linç yicem biliyorum birçok kişi sevmez ama o an azdıran da insanı budur. Türkiyede çok olmasa da diğer ülkelerde osurtmalı anal seks sevilen bir şeydir hatta o an onu azdırır yani ister erkek bunu
O sesin çıkması tamamen partnerine bağlı. Cikarip birden yeniden sokarsa o ses çıkar. Sadece anal da degil vajina da da aynı şey yaşanır. Sorun edilecek bir durum değil. Takilma...
evet haklısın teşekkür ederim
Rica ederim. Keyfine bak. Ama çok sık yapma yine de...
ilkti zaten
Anladim ben gelecek için söyledim. Çok sık yaparsan senin için pek iyi olmaz.
neden ki
Genişleme çok olur yirtilma çatlama olur. Ayrıca enfeksiyon olma olasılığı da var. Ama ayda 1 - 2 yapabilirsin.
Kac yasindasin?
Canım sevgilin sorun etmeyse çnemli değil ama çok anal yapıyorsan ondan yapar yani ya götğn geniş mi
hayır ilk defa denedim
Genelde zorlanan kadın çıkarır ya da çok rahat alan çıkarır
Bir şey sürdün mü peli girerken
Biz 4 sene boyunca devamlı yaptık ben iğrenmedim hiç
ya çok garip ama çok zorladı
Tekniğini bilmiyorsa zorlar
aslında ilk defa deniyorum canımı çok acitmadi ama işte ilj olduğu için böyle ses çıktı bı kâc defa
Gayet normal ilk zamanlar olur. İleridede olur. Sonuçta orası öyle bir yer. Ona göre yapılması gerek. Heyecanlı ve zevkli bi yer ufak tefek şeyler sorun edilmemeli
teşekkür ederim
Rica ederim
Engelliyeemezsin girip çıkarken hava sıkışıyor sorun etmiyorsa bak keyfine
utanıyorum ama
Utanılacak bi durum değil olağan bişey vajinaldede yaşama şansın var bi andan sonra önemseme zevkine bak
tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Mideniz boş ise o git gel yaparken hava sesi olduğundan sizlik bir durum yok keyfinize bakın
Onu yapan hava kaçırmadan yaparsa çıkmaz. Ciksada önemli degil
Ne çikacak ordan altın mı çıksın yapan ona katlanmsını bilir
anladım teşekkür ederim
Fizik kurallarıni mi tersine cevircen ne yapcan
normal mi yani
Kalçanın altına yastık koyup dene, ses çıkmayabilir, zevk aldın mı analdan?
Doggyde olur genelde cok takilma
sorun etme bunu kafana takarsan yeterince zevk alamazsin kadin haz aldıkça gevşediği için ses çıkması normaldir birde biraz sert seviyorsunuz sanırım :D
Dar mısın ki onfsn olabilir
ilk defa yaptım
Ağrı oldu mu
evet
Esniyor ya norml
Hava boşluğundan kaynaklanıyor o kayganlaştırıcı kullan
normal mi o zaman
Normal evet
bence oda işin zevki tam evlenmelik
Engelleyemezsin ki amasyada
O döt gaz tutmaz artık 😃
Abla okurken midem bulandı , lavman yap
onunla alakası yok ki pislik falan gelmedi
O zaman ona göre beslenmen gerekiyor
engelleyemezsin
ama benden igrenmez mi
iğrenmez bizde yapıyoruz bizdede oluyor
teşekkür ederim
rica ederim takma kafana keyfine bak
Engelleyemezsin
normal dimi umarım farkındadir
Çıkar yumusaync
Analı mı yaladı
Sevgilin Tüpçü mü?
Delik darmı geniş mi ondan kaynaklı?
dardı ilk defa denedim
Normalde geniş olunca yapar
Koktu mu
hayır
Kesin kokuyordu
of illa konuyi kendinize çekin
Öyle ama biliyoruz
Koku falan oldumu
Yani kötü bir durum
Koku peki
yoktu
Belki vajinadan cikiyor ses. Bakiremisin
evet
Ben doktorum. Aslinda burada cok sorular var da KS siliyor
Bence de sorun olmaz
ama rahatsuz edici
Hayır tabiki. orada başka konular var da anlatamıyorum burdan ama rahatsız etmez erkeği çok
teşekkür ederim
Ricaa
Bence hoş
İlk denemenmi
Sal gitsin
Bkre misin