Tamamen teslim aldıktan sonra oluşan gerginlikle karışık heyecanın bedendeki yansımalarını izlerken, kesilen nefesini duyup daha da yükselmek.. 🔥 Keyifli geceler..😏🥂

Tamamen teslim aldıktan sonra oluşan gerginlikle karışık heyecanın bedendeki yansımalarını izlerken, kesilen nefesini duyup daha da yükselmek.. 🔥 Keyifli geceler..😏🥂

En güzel manzara, iki bedenin değil, iki ruhun da birleştiği andır. Sevdiğim kadının gözlerinde kendini görüyorsa, teninizde değen her temas bir hikâye anlatıyorsa, işte o an tarifsiz benim için birbirimizin nefesini hissettiğimiz, zamanın durduğu, tüm dünyanın dışarıda kaldığı o an... O an, sadece bedenler değil, kalpler de birbirine dokunur. Bence en güzel manzara budur.
Romantik bakış açısı 🍁
Teşekkür ederim
Misyonerde kadın böyle orgazm olmaya yaklaşmışken adamın kadının içine gelmesi🙄 boşalırken çok tatlı çok savunmasız aşırı derecede arzulananası nasıl görünüyorlar
Cevap
51Cevap
Seksin en güzel manzarası oluşan heyecan ve tutku bence, o an ki his, dokunuş, bütünleşme heyecanı bin kat arttırıyor ve iki cinste mutlu bir şekilde rahatlık hissine kavuşuyor heyecanı ve tutkuyu yaşamaya devam ediyorlar
Seksin en güzel manzarası sevdiğim kadının gözlerinde ki mutluluk ve zevk anıdır Keyifli geceler.. 🤟✨
Çok fazla var ama birkaç tane söyleyeyim
Sütyenimin askılarından çekip, memelerimi okşayarak beni öpmesi
Sabırsız doyumla karışık istek açlık kana kana her zerresini kendinden geçip içmek tatmak ve uçup kopmak zevkin dorukları da gözlerinde kaybolup soluksuzxa
İlk birleşme ve orgazm kesinlikle partnerin yüzünün izlenmesi gereken anlar🤭🔥
Onu çıplak görmek, ikiz tepe dağların yamaçlarından akan şelale ne diyırum ben ya😜
Güzel betimleme hakkını yemeyelim :D
:))
Karşı tarafın gözlerinde, yüzünde, mimiklerinde aldığın ve verdiğin fiziksel ve psikolojik hazzı görmek bence en iyisi.
Nadiren de olsa bunu tamamen tadabilmek güzel bir şey.
Penetrasyon sırasında doggy pozisyonunda dalgalanan kalçalar ve misyonerde sallanan göğüsler tabi bu haldeyken ara ara öpüşmeden ve inlemelerde tadı tuzu.
Doggy pozisyonunda partnerimin göbeğinin altına yastık koyarım.
O yastığa o pozisyonda kalçalar yayılır basenler ortaya çıkar ve belin inceliği belirir.
O sahne beni çok yükseltir.
Benim için 1. si dogy pozisyonunda kendini bana teslim o eşsiz manzarayı izlerken saçlarını dolayıp tuttuğum an. 2 . si oral esnasında gözlerime bakıp zevkle devam etmesii
Kesinlikle standing doggy esnasında başını arkaya çevirip, gözlerinin kayışını izlemek ve dudaklarına yapışmak.. Tabii içinden çıkmadan..
İlk turdan sonra kadının yüz üstü yatıp dinlenirken onu izleyip ikinci tura karar verme anı...
Bena göre kadının hakimiyetinin yüksek olması ve istekli olması
Final herkesin sona yaklaştığı an ve yeni başlangıçların verdiği huzur
Uzun ön sevişme ve oral bittikten sonra o ilk giriş bekleyişi heyecanı mimikleri
Seks tek başına yükseltmiyor beni ya. Fantezilerle renklendirmek heyecanlandırıyor. Daha çok ballbusting ve footjob seviyorum ben pat diye içine girmektense.
Gözlerine bakıp o an aldığı hazzın manzarasını izlemek ve daha da tahrik olmak. Etki tepki.
Üstteki foto çok iyi. Orgazmda hatunun gözlerinin kayıp kıvranmaya başladığı ana bayılıyorum
Onune aldigin hatunun saclarindan asilarak yaparken aynaya yansiyan goruntu
Yüzüne ağzına boşalttıktan sonra aşağıdan o bakışları. Bence sekte bir kadını en güzel gösteren şey bu.
Oral yapıp parmakları ile G noktasını uyarırken kadının zevkten titrediği boşaldığı anı izlemek emerken en güzel manzara bence
Kadının erkeğe facestting yapmasıdır en güzel manzara
Çoraplarımı soyduğun zaman ayaklarıma gelen hafif serinlik esintisi
Zevkten Kıvranan inleyerek titreyerek kasılarak boşalma anı
Gözlerine bakıp o an aldığı haz.
Merhaba,
Gözlerinin içinin ışıl ışıl olması, mutlu olması, mutlulukla bakması, tebessümü! 😅
Hiç bilmiyorum ama iki taraflı mutlu olmak diye düşünüyorum
Çıplak olmadıkları an manzara daha güzel geliyor bana
Kadının zevkten kasılıp titremesi beni çok tahrip ediyor
Tamamlandığım an
bence en guzel aanı kızı onumde diz çöktürüp penisim agzındaykem goguslerini tokatlamak ve bosalmya yakın agzına bastırıp tokatlamak
Hiç yapmadım ama yapacaksam soft olmalı sevişme tarzı gülüşmeler falan
İlk sefer için soft ve romantik her zamn daha iyi zaten. Uzun uzun sevişerek ve sevbgi sözleriyle
Olay kadından adama geçtiği an
İnleme seslerinin odayı sarması
Zevkin tarifi olmaz onı yaşaman lazım
Boşalırken kayan gözler olmalı muhakkak
Bence partnerini tatmin ettiğin an.
Bittikten sonraki sarılma
Partnerin yüz ifadesi.
İstekli ve tutkulu gözlere bakmak
Oral yaparkenki haline bitiyorum
Cowgirl yaparken tabikide:)
Birlikte gelme anı
Karşılıklı boşalma anı
Kıprama yani titremek
Her anı an ve an
İzlerken aldigim efsane bi duygu
Aynı anda orgazm olarak boşalmak.
Partnerimin kendini kaybettiği anlar
Doggy de dalgalanan kalçalar. d
Partnerini izlemek
Evet ama işte hangi halde izlemek.. yuz ifadesini izlemek veya bı kadını doggy de izlemek 🙈
Kadının orgazm anı...
Ne hikaye uydurmussun öyle ya
Her alanı güzel
Hepsi bence
tatmin anı
biat etmek
partnerımın orgazım cıglıkları atması