Ki zaten aslan burcu neyi nasıl yapacağını iyi bilir yani seks istediğin şey de zaten karşıdakine değer vermektir aslan burcu da değer verir ateşli burçtur Ateş borcudur
Çünkü niye biliyor musun Çünkü ben kadının zevkine önem veririm önce benim kadınım boşalacak o orgazm olacak O delirecek ağlayarak isteyecek Ben ondan sonra girerim
Yapamaz işte cidden yapamaz yani ben bunu kendimi beğenmişlik olarak söylemiyorum yani cidden öyle sadece konuşmalarımda bile boşalma kıvamına getiririm
Kendi kafanızda benimle dalga geçmeyin tamam mı Ben burada sadece kendimi ifade ettim karşınıza da böyle cahil kendini beğenmiş bencil bir insan yok yani bunu bilin
Bir kadın eğer libidosu sürünüyorsa yerlerde sen kendince onu göklere de çıkarsan sürünür ha baktı gelmiyor ama sen geri bildirim bekliyorsun o zaman da taklit yapar olay tamamen bu senin terminatör olmanla ilgisi yok yani
Şu anda bütün işiniz bitmiş beni dalga konusu yapıyorsanız demek ki konuşacak bir şeyiniz yoktur tamam ben böyleyim bana kral demek yerine giden ikiniz konuşun mademki bu kadar seksten anlıyorsunuz seks yapın işte
İşte Ben bir kadını yatağıma kolay kolay almam aldıysam da gerçek orgazmı Yaşar senin işte böyle düşünmenin sebebi aşk ve şehvet olmadan seni hep yatağa atan erkeklerle birlikte olduğun için seks nedir daha onu bile bilmiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yapmadım
Evet seksting sırasında yaptığım oluyor bazen reelde yapmadım yapamam 😂
hayır mastürbasyon. lerimin sonunda hep gerçekçi olmuşumdur :)
kendimi kandıramam üzgünüm hehe :)
Bir Akrep burcu olarak hic taklit yapmadı partnerlerim çünkü titremesinden gozlerinin dönmesinden kasilmasindan cigliklarindan anlıyorum geldiklerini
Taklite muhtac birakan bir partnerim olmadi neyse ki
Benimle seks yapan taklit edemez
Gerçek orgazm olmaktan taklite vakit kalmaz
Akrep misin sen ne burcusun
Aslan burcuyum
Aslan akrepten ve diğer burçlardan daha azgindir
Aslan burcu sekste iyidir
Tamam kral en istekli sensin
Sen ne burcusun
Hayır yani en istekli bu şeyinde akrep söyleniyor aslan söylemiyor ne alakası var ya
Ki zaten aslan burcu neyi nasıl yapacağını iyi bilir yani seks istediğin şey de zaten karşıdakine değer vermektir aslan burcu da değer verir ateşli burçtur Ateş borcudur
Aslanın egosu dedikleri bu olsa gerek oğlak
Ego değil bu
Kendimden eminim
Ben bir kadın ile seks yapmak için birleştiysem onun harikalar yaşatırım bu EGO değildir bu kendini bilmektir özgüvendir
Ne güzel
Çünkü niye biliyor musun Çünkü ben kadının zevkine önem veririm önce benim kadınım boşalacak o orgazm olacak O delirecek ağlayarak isteyecek Ben ondan sonra girerim
Tamam lan tamam
Oglaklarda iyimis ama😀😉
Kahkaha attırdı 😂 gözünün içine baka baka öyle bir rol yapar ki kendini terminator zannedersin diyeceğim ama neyse kralsın sen
Yapamaz işte cidden yapamaz yani ben bunu kendimi beğenmişlik olarak söylemiyorum yani cidden öyle sadece konuşmalarımda bile boşalma kıvamına getiririm
Gülmemeliyim Gülmemeliyim 😂
He aynen getirirsin
@Kamasutraaa gül gül 😅😅 bn gülüyorum on dakikadır
Tahrik etme adamı sus ben o yüzden kısa kestim 😂
@Kamasutraaa hahaha ama çok zevkli ya bebem kendini seks tanrıçası zannediyor 😅😅
Ne alakası var olay nerelere geldi ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayatında hiç bir kadınla birlikte olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Olay şu aslan
Tamam tamam olay yok kralimizsin
Kendi kafanızda benimle dalga geçmeyin tamam mı Ben burada sadece kendimi ifade ettim karşınıza da böyle cahil kendini beğenmiş bencil bir insan yok yani bunu bilin
Bir kadın eğer libidosu sürünüyorsa yerlerde sen kendince onu göklere de çıkarsan sürünür ha baktı gelmiyor ama sen geri bildirim bekliyorsun o zaman da taklit yapar olay tamamen bu senin terminatör olmanla ilgisi yok yani
Şu anda bütün işiniz bitmiş beni dalga konusu yapıyorsanız demek ki konuşacak bir şeyiniz yoktur tamam ben böyleyim bana kral demek yerine giden ikiniz konuşun mademki bu kadar seksten anlıyorsunuz seks yapın işte
İşte Ben bir kadını yatağıma kolay kolay almam aldıysam da gerçek orgazmı Yaşar senin işte böyle düşünmenin sebebi aşk ve şehvet olmadan seni hep yatağa atan erkeklerle birlikte olduğun için seks nedir daha onu bile bilmiyorsun
Ama gıpta ettim aferin devam böyle güzel bu kafadan bende istiyorum 😅
Sizin ruhunuza dokunmayan erkeklerle yattığınız için anca böyle taklit yaparsın bunu da beceremezsiniz
Aynen canım en esc benim hashhahas yürü lan sen aşkı kime anlatıyorsun
Sana anlatamam zaten neyini anlatacağım hiç aşık olmadığın için zaten orgazm taklidini soruyorsun
Soru ile bağımı koparıyor sizi seviyorum 😂
Aynen ondan 😅
@Kamasutraaa sende. İyi eğlendin sabah sabah ne burcusun
Soruya bende görüş yapmıştım aslında 😂 keşke aslan olsaydım dedim yorumları okurken
@Kamasutraaa burcunu sordum
Dur o bana gülmeye devam ediyor başka işiniz yok ya bana odaklandınız yani ben şurada olmasam ikiniz sohbet bile kuramazsınız belki de 🤣
Kral sen olmasan çoğu şey mümkün olmaz bence zaten. Kagretsin ki bununda farkındasın be
Hiç o iş olmadı ki bea
Olsundu beş
Bea*
Keşke bir gün o da olacaktır bea 😂 o zamana kadar sağ el djdkd
Bence kadınlar çok yapıyor ama biz anlamıyoruz
Bana yapamazlar anlarım
Neden taklit yapilsin ki
Hayır her zaman gercekciyimdir
Yaptım
ilişki sırasında mı
Neden buna gerek duydun olmadıysan olmamişsindir
Ben ortaokul müsameresinde yapmıştım bir kere
yapmadım ama kızlar çok yapıyor
He her boka da kızlar kızlar çok afedersin karşımızdaki adam olsun yaptırmadın o zaman
aa sen de yapanlardansın demek
partnerini iyi seçemiyorsun o zaman
yalandan taklit yapacağına parner değiştir
Hayır olmadi
ne gerek var
Hayır
Yapanı yakalıyorum hemen
Orgazm taklidi ne la
Yok hayır
Yokk
O nasıl bir şey
Hiç sevişmedikki