4 aylık bi ilişlimiz var işletmeci sevgilim 35 yaşında ben 24 … cinsellik var tatillere gidildi falan… en son bana saygısıznkojusmaları yüzümden ayrıldık sonra barıştık hemen ama Instagramda basharfimi vardı artık koymuyo sizce ciddi değil mi benimle
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişki durumunuzu en iyi yine siz bilirsiniz, biz ne desek boş.
Ama şahsi fikrim ve gözlemlerime dayanarak aranızdaki yaş farkı ileride çok ciddi problemler doğurur.
Şuanda sana olan sevgisini ve ciddiyetini de anlama şansın yok maalesef
Çünkü sen cinsel bir objesin ve her an sana deliler gibi aşıkmış numarası yapabilirken her an tekmeyide basabilir kıçına00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani şöyle bunu bizden daha iyi tanıyan kişi sensin eğer bu kişiyle geleceğini görmüyorsan ve sana bakış açısı tamamen cinsellik üzerine ise saygısız konuşuyorsa bilki evlendiği zaman da hiçbir zaman değişmeyecektir detaylı analiz Edip ona göre kendine bir yol çizebilirsin umarım mutlu olursun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmayın, niye ayrılıyorsunuz ki. Böyle devam edin işte. Evlenmeyin de. Evlilik mantıklı bişey değil çünkü. Ama aşksız da yaşamayın işte , o da bir ihtiyaç çünkü..
03 Yorumla
Soran1 yılBen ciddi bişey istiyorum ama evlilik yani olur mu bunları yaşadıktan sonra sence
- 1 yıl
Evlenmeyin ya. Evlilik herşeyi köreltiyor. Heyecan - tutku - işin büyüsü dahi yok oluyor bir kaç ay sonra. Evlilikte 2 - 3 sene sonra sabırlar tükeniyor artık. Bir kıvılcım dahi yetiyor artık boşanmaya. Ve büyük pişmanlık hisseder insan. Geriye dönüşü mümkün değil çünkü.
- 1 yıl
Erkeğe güveniyorsanız çok , olur tabii ki bunları yaşayıp yaşamamanız hiç bir şeyi değiştirmez yani. Ortak fikirleriniz önemli sonuçta..
Erkekler Ne Diyor
114
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzatmalardasınız
İşine geldiği gibi gider o00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak durun yaş farkı çok,.,.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyaş farkı çok.. ayrılın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOooo bikmadin :)
Bu ayni soruyu 100 kere sormak için hangi psikolojiyi yaşamalı insan :)
Yoksa bu bir ödev veya sosyal deney falan mi :)04 Yorumla
Soran1 yılGeldiler yine size ne pardon yorum yapmak zorunda mısın ne oldu bunu yazınca boyun mu uzadı istediğim kadar sorarım
- 1 yıl
Yooo yoo uzunum rahat ol
Ama hastasin kabul et
Soran1 yılNe kadar kolay bi insana bu lafı söyleyebiliyorsun ya ne kadar basit sizin için sende hastasın her seferinde bu yorumları yapıyorsun sana ne yazma ne ilgilenditiyo seni …. Çok fazla kişinin fikrini almak istiyorum o kadar … ruh sağlığı harika olan insan
- 1 yıl
:)))))))) Yani durumun anormalligini görmeyip saldırgan bir tavır takinmakda:)))) neyse
geçen benim yorumu kaldırmıştın ya da kim şikayet etti yediremedi yaşadıysa aynısı bilmiyorum tekrar yazayım adam seniii skti bıraktı tamda size göre ajawjwjen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılOynuyor tabi seninle cinselik olduğu sürece devam eder ve gider tekrar gidicektir
02 Yorumla
Soran1 yılAblasıyla yengesiyle işletmede tanıştık arkadaş olduk sosyal medyadan falan bunlar önemsiz mi yani
- 1 yıl
Erkeklerde önemsiz sosyal medyada harf yazar gurursuz olurlar
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. 4 ayda hızlı yaşamışsınız beybisi bu ilişkinin sonu farklı yollar görünüyor. Sen sağa o selamet
02 Yorumla
Soran1 yılAblasıyla yengesiyle işletmede tanıştık arkadaş olduk sosyal medyadan falan bunlar önemsiz mi yani
Bi ilişkide işin içine cinsellik girip yaşandıysa ilerisini pek parlak görmem ben. Bi yerde inan kopacak bu mevzu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. başkasını bulduğunda ilk vazgeçeceği sen olacaksın veya dediğin gibi tekrarı halinde ayrılır diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılYa dün de dedik sana, bitmiş hersey bitmissssss, heyecan bitmiş, heves alınmış, seninle buraya kadar işte anlaaa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İnstagramdan baş harfimi bir hafta sildi ne demek anlamadım ben onu
02 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık barıştık sonra basharfimi bir hafta koymadı daha sonra koydu
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. aynı soruyu dün de sordun. ne cevap almak istiyorsun? doğruyu mu duymak istediğini mi?
06 Yorumla
Soran1 yılYemgesiyle ablasıyla işletmede tanışıp ekleştik takılsa sadece neden tanıştırsın çiçekler alsın
Soran1 yılNasıl bağladım kendime
Soran1 yılYanlış oldu nasıl baglarım olacaktı
Durumu bu kadar detayla yorumlayacaksak istediğin cevabı alamazsın.
02 Yorumla
Soran1 yılYani ciddi değil mi demek
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılCiddi değil boşta olduğu için seni elinde tutuyor fırsatı bulunca arkasina bakmadan gider
02 Yorumla
Soran1 yılBeni bağlanmaz mı bana
- 1 yıl
Başlanmaz bi kere ayrıldı geri geldi ama yolcudur belli sana saygisiz diyor yani bahane üretti
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılçiddi değil benim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSende bu Türkçe varken seni daha çooookkk kullanıp atarlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Yerine birini buldıgu zaman gidecek şu an cinsellik için yanında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAdı üstünde işletmeci işte , ayrıl gitsin saygısız biriyle olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen bu soruya Dün ya da evvelki gün cevap vermiştim yine aynı soruyu sormuşsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Uzatmalari oynuyorsun. Yeni bi tatil arkadasi lazimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBahane yaratmış kendi kendine ordan yürüyecek birilerine kesin
00 Yorumla
1 yılTahminime göre Seni kullanıyor ve şu anda yedekte tutma veya cepte kesin Garanti gözüyle bakıyor
00 Yorumla
1 yılBen şahsen bütün insanlarla asla ciddi bir düşünce içine giremem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılciddi değil benim gibi ğeçmişe bakmayan ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
00 Yorumla
1 yılGerçekten seviyorsak birbirimizi iyi anlaşıyorsak neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu ilişkide cinsellik var. Evlilik düşünmek için kriter bu değil
00 YorumlaAraya ayrılıklar girince eskisi gibi olmasını bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkege istedigini vermişsin artik bi meragi kalmamiş. Yapmayin kardesim koruyun az kendinizi sonra hüsran. Nedir bu acele? Az dik durun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 ayda bunları yaşayıp ciddi bir ilişki mi bekliyorsun, işin çok zor hanım ablam çok
06 Yorumla
Soran1 yılAma işletmeci ya orada yengesiyle ablasıyla tanıştık ekleştik ınstagramdan falan yinede ihtimal yok mu sence
Cevap sahibi1 yılKalbini kırmış olmak istemem ama, sen bu adam için fazla temiz kalplisin, ilişkinin sonunda ne yaşanacağını şu anlattıklarından sonra ben bile biliyorum, sen tahmin bile edemiyorsun 🥹
Soran1 yılNe yaşanacak anlat terk mi edecek
Cevap sahibi1 yılYani muhtemel senaryo o, senden sıkılacak, belki şimdi alternatifi olsa, daha iyisini bulsa şimdiden gidecek
Soran1 yılAnladım sadece kullanıyo seni diyorsun teşekkür ederim yorumların için
Cevap sahibi1 yılFikrim bu yönde, umarım gönlünce olur her şey, ne kadar düşünürsen düşün, olacağına varıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılAlacagini almis yakinda birakir. Evlidir bu zaten demi
01 Yorumla
Soran1 yılHayır bekar
- Daha fazla (84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, Cinsellikte iyiyiz, tatile gittik. Benimle ciddi mi düşünüyordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat